LEGO The Adventures of Clutch Powers

Založil mfstudio, 02.01.2010, 14:35:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mfstudio

Podívejte se, co jsem našel. Pokud to dobře chápu, tak bude oficiální LEGO film
http://www.youtube.com/watch?v=7sLZP7h9gs0&feature=related

Martys08

Tak to je úžasný už se moc těším.

peter

Hmm, tak z ukázky jsem hodně zklamán. Já jsem příznivcem klasické animace a ne těchto kompletních PC 3D Lego animaček - škoda. :(
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Rhox

Kdyby to bylo klasicky natočený, co frame, to fotka, tak by to bylo mnohem, mnohem dražší...

xjankox

Wau, ako space fandu ma potešilo, ako tí Mars Mission astronauti prileteli na Space Police 3 Galaktic Enforcerovi. Radosť vidieť sety zo zbierky vo filme, dúfam, že tam toho bude viac z vesmíru. ::)
Ďakujem

otaznik

Gibur

Do toho Clutch Powere! ;D
Potěšily mě mars missioňákama.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Woyta

Citace od: otaznik kdy 02.01.2010, 21:17:10
Ale i tak to nevypadá špatně.
Zpusob animace navazuje na LEGO pc hry.
Akorat u dost scen mi prislo prostredi dost prazdne.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

MwK

Neviem či ste si všimli, ale na tento film sú už "reklamy" na setoch Power minners pre rok 2010...
Dnes som si to v Dráčiku všimol. :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

BlackDemon

Citace od: MwK kdy 07.01.2010, 20:25:07
Neviem či ste si všimli, ale na tento film sú už "reklamy" na setoch Power minners pre rok 2010...
Dnes som si to v Dráčiku všimol. :)
a ve filmu  se objevej reklamy na power miners :D  >:D ;D
jinak me "nadchnula" 7897 s kolejeme na podstavcích to sem ješte nevidel
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

rdk

Tak film LEGO: The Adventures of Clutch Powers už vyšel a jde pořídit z Amazonu a dalších "obvyklých" zdrojů.

Jindroush

Zajímavá jmenovka potrhlého profesora.  ;)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

rdk

Ze zájmu sem ten "film" zkoukl - přišlo mi to poměrně dost slabé.

Jediná světlá chvilka byl průjezd městem, kdy mě bavilo identifikovat, co je oficiální set a co ne. 8) ;D

Rhox

Citace od: rdk kdy 09.03.2010, 08:34:20
Jediná světlá chvilka byl průjezd městem, kdy mě bavilo identifikovat, co je oficiální set a co ne. 8) ;D
Přesně tak, a že jich tam bylo pěknejch pár :) Za druhou světlou chvilku ještě považuju moment, kdy se ten profesor představoval.

BlackDemon

Tak sem film již také zkoukl.Potešilo mne že vetšina filmu byla v castle "světe"  ;D >:D.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Fifo

Keď prišla sestra z Holandska a oznamila my že tam koluje tento film, hneď som si ho stiahol. Po vzhliadnutí niesom sklamaný. Nečakal som nič prevratné takže som v celku spokojný. Podľa konca sa dá usúdiť že by chceli pokračovať.