(Vlastní) španělská loď vycházející z 6280

Založil Radek Hejret, 26.03.2010, 11:43:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Radek Hejret

Před lety jsme zakoupili set se španělskou lodí 6280 (http://www.brickset.com/detail/?Set=6280-1), se kterou jsme si chvíli hráli, pak rozebrali a kostičky nám ležely v bednách s ostatním Legem. Letos u nás doma však po delší době vypukla námořní a pirátská mánie a my se rozhodli postavit důstojného soupeře k Black See Barracudě 6285 (http://www.brickset.com/detail/?Set=6285-1). Na Aukru se nám podařilo koupit některé další díly ke stavbě a pustili jsme se do toho  :)

Předkládám vám k ohodnocení náš výsledek. Stálo nás to tři celé večery, ale hlavně díky hledání vhodných dílků.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Gibur

Já bych rozhodně přepracoval barvy.
Je jich tam na mně moc,taky by se hodilo zaměnit bílý trup za hnědý.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

mizdas

K těm barvám se přidám je to nějaké pestré lodě jsou sice většinou ozdobené ale né takhle.

Hardegon

Bílý trup mi nevadí. To je fajn. Ale záď je vážně moc barevná. Jinak se mi loď líbí. Bude další zvětšování na třístěžník?

Matošo

hmm, rozhodně lěpší než původní 6280 (což je podle mě asi nejfórovější loď...) alespoň co se designu týká.

jinak na mě to ani nepůsobí tak strakatě, ale tu kajutu (záď) bych postavil z tmavých kostek (černých, tmavě šedých, hnědých).
Já se přikláním k černo žluté variantě kajuty (zádě) a s červeným proužkem v trupu.

Jo a bílý trup je OK.

peter

Když on se autor právě držel té původní lodi, proto jsou ty barvy takové, jaké jsou :P
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Siegnord

;D Tak nenapíši nic nového. Loď se mi moc líbí. Barevně to sedí, ale tu záď bych se také pokusil udělat méně strakatější. Mě by se záď zase líbila v původních barvách, ale mít tam těch barev míň.

Radek Hejret

Díky za všechny podnětné připomínky  ;)
O té barevnosti na zádi vím, stavěli jsme však už záď z opravdových zbytků, takže to bereme tak, že už prošla nějakou bitkou a museli ji nouzově opravit  ;D
Ale těšte se, vyškrabali jsme ještě úplné zbytky a postavili další pirátskou, no uvidíte!

Matošo

Citace od: Radek Hejret kdy 04.04.2010, 21:18:48
Ale těšte se, vyškrabali jsme ještě úplné zbytky a postavili další pirátskou, no uvidíte!

Těšíme se ! (teda já určitě  ;))

Radek Hejret

Po delší době se nám konečně podařilo upravit trup lodi a barevně jej doladit. Na fotografiích můžete posoudit, jak se nám to podařilo :-)

mizdas

Petronel

na mě je to furt takové barevné a pestré, ale to asi má být tato loď... zpracování povedené

Meduin

Citace od: Petronel kdy 22.06.2010, 20:06:04
na mě je to furt takové barevné a pestré, ale to asi má být tato loď... zpracování povedené

Ona ta barevnost - v případě plachet asi není možné co udělat - jsou takové, jaké jsou možnosti.
V případě té bílé na kýlu bych se přïmlouval na nějakou jinou, tmavší. Silně mi to připomíná lodě současnosti, takové ty "školní" v pozitivním slova smyslu nebo "toskánské" ve smylu negativním.
Žlutá na můstku mě nedráždí, ta modrá ale trochu ano.

Pokud jde o technické provedení - důstojný protivník Black Seas Barracudě. 8-)

Radek Hejret

Když on je problém právě s barevností kýlu, neb jsou zde použity originální díly ze setu 6280 a ten je modrobílý. Ale z mého pohledu to rušivé není, kýl ladí k plachtám  ;)