(Cizí) Velikonční zajíček - EasterBunny

Založil Luky1987, 17.03.2010, 13:22:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Luky1987

Blíží se velikonoce, tak sem dávám nález z BS :)
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=321

mizdas

Je to roztomilé a hezké ale zrovna tohle bych na forum nedával ::).

Luky1987

No žádný zázrak to není, ale že jsou ty velikonoce tak blízko ;)

Vasyk

Citace od: Luky1987 kdy 17.03.2010, 13:30:12

Už jste někdo z Vás zkusil postavit něco podobného ? Ono ten "žádný zázrak" zase tak jednoduché postavit není  ::) (pokud nemáte návod samozřejmě).

mizdas

Citace od: Vasyk kdy 17.03.2010, 14:26:21

Už jste někdo z Vás zkusil postavit něco podobného ? Ono ten "žádný zázrak" zase tak jednoduché postavit není  ::) (pokud nemáte návod samozřejmě).
No to jsem nezkoušel já stavím spíše něco s minifigama ale jestli chceš můžu to zkusit ale něco jiného než zajíčka.

Luky1987

Citace od: Vasyk kdy 17.03.2010, 14:26:21

Tím, že to není žádný zázrak jsem reagoval na Mizdase, jehož příspěvek jsem pochopil jako narážku na foto-kvalitu obrázků, samozřejmě dílko je "jen" halda stejných kostek, ale ten nápad a jít to zrealizovat zaslouží pochvalu. Dal jsem to sem proto, že to je podle mě zajímavé.

Rhox

Myslím, že si neuvědomujete, že takový stavění už má dost blízko k sochařině a to rozhodně není jednoduchá záležitost. Myslím, že mi Vasyk moje slova potvrdí...

Vasyk

Citace od: Rhox kdy 18.03.2010, 10:10:23
Myslím, že si neuvědomujete, že takový stavění už má dost blízko k sochařině a to rozhodně není jednoduchá záležitost. Myslím, že mi Vasyk moje slova potvrdí...

Ono to jednoduše vypadá, ale zkuste si vzít klasické bricky a vymodelovat to tak, aby to jako ten králík vypadalo. Když jsem si vymýšlel krtečka, tak jsem si taky myslel, že to bude pohoda. A nakonec jsem málem výstavu vzdal pro chybějící praxi se stavbou tohoto typu.

Hana129

To je pravda, není to tak jednoduché. Kdysi jsme začala stavět ležícího psa, aby se na to mohli i děti posadit  ::),  ale  začalo se to pak  spíš podobat  nějaké obludě. Tak jsem toho raděj nechala, aby se  nakonec ještě nelekli  ;D.

Zajíček se mi líbí a ještě více celá ta zaječí rodinka v albu.  ;)

germik

Jojo sochařina z lega, to je něco :-*. Pamatuju si že dřív měli u nás před hračkárnou střídavě bernardýna a zajíce - stojícího. I zbytek galerie je pěknej - vidím že je víc lidí kteří si dílo nakreslí poctivě na čtverečkovanej papír ::) ;D a nesmolej to všecko v cadu ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik