(vlastní) MBC-1 (Mtron Battle Carrier type 1) vesmirna lod

Založil SkiFi, 13.11.2009, 01:16:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Togaran

Musím říct, že stavba pokračuje skvěle. Sice to vůbec není můj styl  >:D ale moc se mi to líbí. Hlavně fotky s otevřenou kabinou - působí jak příšera s otevřenou tlamou :)
Už máš rozmyšleno jak budeš řešit zadní část? Budou nějaké motory, křídla, interiér?

Jen tak dál, drž se, aktivních spaceařů na Kostkách není nikdy dost :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

SkiFi

kridla nebudu skorej take nosniky na stranach a motory budu
dik a inak staviam aj hrad :)

SkiFi

Tak zasa som mal cas a porobil kus prace na mojom krizniku.

zhrniem to takto:
- posadka 9 minifigov (3x black M:tron) (6x M:tron) - kapitan ma uz aj frcky :)
- dokopy 6 odpajatelnych modulov (2 pilotne kabinky, 2 transportne vysadkove moduly, 2 servisne moduly)
- na lodi je zatial niekolko zbranovych systemov, asi desiatka mensich plazmometov, 2x megakanony na kridlach v predu. 1x dalekodostrele dvojite delo na konci krizniku, 2 jadrove hlavice cca v strede kriznika - tieto este budem prerabat aby boli aj odpojitelne a vysuvatelne
- lod ma este 2 servisne pristavacie moduly na zadnej casti

Dost som vycerpal dielky co sa cervenej tyka a uz mam na BL otovernu objednavku s mensim obnosom space dielov lebo je ich fakt treba takze lod este nie je final. Od prvej verzie to je uplny skok. Sklicka su tmave lebo nemam klasicke Mtronske :) ani som take nevidel ake som potreboval preto som to prefarbil a aby bolo jasne jedna sa o lod Black Mtronu ktora ma na palube 6 pracovnikov klasickeho Mtron.

Rozhodol som sa rozdelit mojich Mtronov na 2 identity:
- Black Mtron su cisto elitne vojenske jednotky ktore maju aj roboticke prevedenie. Pastnem fotku az bude.
- klasicky Mtron su to nieco ako radovi obcania a pracovna sila, vedci atd ..

Mtron

Citace od: SkiFi kdy 14.03.2010, 12:13:59
Rozhodol som sa rozdelit mojich Mtronov na 2 identity:
- Black Mtron su cisto elitne vojenske jednotky ktore maju aj roboticke prevedenie. Pastnem fotku az bude.
- klasicky Mtron su to nieco ako radovi obcania a pracovna sila, vedci atd ..
loď celkem pěkná, ty dílky nahraď trans black dílkem než tou zelenou fujky fuj, vím že dílky nejsou, ale tohle?

co se týká rozdělení Mtronu na skupiny celkem jsem za taky je mám rozdělené, ale aby měli název black Mtroni to je promiň dost divné.

opravdu by stačilo kdyby měli černé ruce a označení elite Mtron bych viděl jako dostačující. Přeci jen jsou si
Mtroni všichni rovni, tak jaké pak kastování. Děláš z toho bramboračku. Dej jim nárameníky jiné visitory a i helmy.
Jinak Mtroni v Čechách zůstávají tak jak píší staré kroniky
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

SkiFi

tak ten nazov black mtron je cisto technicky nevedel som ako to najlepsie popisat a kedze su cerny tak black no :D :D
klidne to moze byt aj elite Mtron to je v pohode a nevedel som, ze tie skla su aj v trans ciernej. Ako hovorim mam malo space dielov vsetko to musim nazberat :)

no ta vojenska jedotka ma ine nohy kapitan ma aj hips ine s mensou potlacou taky opasok a aj hlavu ma inu + cierne sklicko mozno este skusim trans ciernu mali by mi prist co nevidiet.

Osobne by som uvital moznost nakupovat lego z ofic shopu ale bohuzial Slovensko tam stale nemaju a do Ciech k nekomu si to posielat neviem ako by to fungovalo - dlasie naklady atd ... Keby je tu niekto z Hodonina bola by to pecka :)

Mtron

Kdy bude nějaké pokračování ? Stavba lodi, základny? Mtroni na Slovensku se nějak flákají a nebo tajně pracují na novém projektu. Blektronští psy se rozpínají a staví další invazní lodě.

MTRON OUT

Daniel

Proč sem něco má dávat? Aby jsi mu na to mohl furt psát: nahraď jinou barvu tohoto, dej figovi tohle, pojmenuj to takhle... ;D

Mtron

Kde že, jenom jsem mu sdělil svůj názor a postřehy z jeho stavby. Rád bych ho vyprovokoval k stavění a vrácení se k legu. Nic víc v tom nehledej, prostě ty Blektrony smahnu sám no.  >:D >:D >:D

MTRON OUT