(cudzí) - Spanish Revival Apartments - Modular Style

Založil killco, 09.03.2010, 20:20:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

killco

Velmi pekný dom Južanského štýlu. Zaujalo ma tiež využitie nového dielu zo setu 7595 na strom.

odkaz na eurobricks

Bery

Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

germik

Zajímavé, jen nechci myslet na to, kolik musel koupit stavebnic těch vojáčků - na tom levém stromě je to podle prvního pohledu asi tak 16 x 4 podstavy ::) :-\
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

killco

Mohol ich mať z Lugbulku alebo Pick a brick.

EDIT: A to nevravím o BL, tam sú ich kvantá: 88000

Colonel32

Citace od: germik kdy 09.03.2010, 21:47:24
Zajímavé, jen nechci myslet na to, kolik musel koupit stavebnic těch vojáčků - na tom levém stromě je to podle prvního pohledu asi tak 16 x 4 podstavy ::) :-\

V životě neslyšel o Bricklinku?  ::)

mizdas

pěkně udělaný mě se ale nejvíc líbí ten španěl z dlouhýmy vlasy  ;D

Anatyt

Som zvedavý na využitie toho dieliku (podstavec na minifig), ale asi nejaké nápady budú.

Martys08

Ten strom by mě nenapadl.Dům je zase povedený jako to bývá u staveb původu "cizí".

Rhox

Citace od: martin15 kdy 10.03.2010, 19:42:57
Dům je zase povedený jako to bývá u staveb původu "cizí".
Tak to bych rozhodně nepokládal za samozřejmé. Navíc si myslím, že čeští stavitelé mají ve světě hodně vysokou úroveň...

Martys08

Já neřikám ,že čeští stavitelé staví špatně ,naopak staví hrozně hezky.Já jsem chtěl jenom říct ,že co je "cizí" je obvykle hezký.

germik

No řekl bych že to není tak úplně pravda - obvykle se sem totiž dávají jen ty cizí věci který jsou hezký >:D. Když bys ale jen tak brouzdal po brichshelfu - třeba něco konkrétního hledal (jako já jednou minislony ::) ;D) tak zjistíš že je docela přehlcenej i když to není zas tak hrozný protože se to tam (asi) moderuje (nebo schvalujou nové příspěvky? teď fakt nevím)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Colonel32

Citace od: martin15 kdy 10.03.2010, 19:42:57
Dům je zase povedený jako to bývá u staveb původu "cizí".

Je nutno chápat v kontextu. Špatné stavby se za a) nezveřejňují, pokud už se zveřejní, tak za b) mažou a pokud už se nesmažou, tak se za c) nelinkují na jiná fóra. Takže stavba označená "Cizí" na tomto fóru bude na 99% kvalitní, ale to neznamená, že ve světě se staví jen kvalitní věci.