(Vlastní) Jeskyně - nedokončeno

Založil Robbed, 10.03.2010, 17:19:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Robbed

Našel jsem fotky jednoho staršího projektu (srpen 2008), který jsem bohužel kvůli nedostatku dílků nedokončil. Mělo to být dvoupatrové dioráma jeskyně. Druhé patro jsem nedokončil, v plánu byly ještě nějaké prostory, vchod a exteriér (skála, stromy, pokladna atd..).
Osvětlení je pomocí několika LED diod, v té době jsem ty samé diody použil tady.

mizdas

Mě se to líbí :D pěkný osvětlení a dobrej napád jsou ty krápníky obvzlášt z těch páček ;)

Rhox

Hardegon

Citace od: Rhox kdy 10.03.2010, 17:34:38
Má to moc dobrou atmosféru...

To určitě! Až na poslední fotku mi to přijde jako z nějakého kvalitního komiksu.

Ryxe

Hodně povedené, z miniatur to vypadalo jako fotky reálné jeskyně ;), velká škoda, že jsi to nedokončil.

Steve23

Martys08

Jeskyně mám moc rád a rád do nich chodím.Když je to osvětlený je to naprostý reál. >:D

peter

Když jsem těch pár fotek porovnal s některými svými, pořízených ve skutečné jeskyni, tak musím konstatovat, že to je opravdu hodně podobné :) Jistě už máš nyní dílů více, takže bych se být tebou nebál a zkusil tento motiv zrealizovat znovu a dotáhnout ho do konce ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Robbed

Díky za komentáře :).

peter: Ano, uvažuji o tom, že bych to zkusil znovu až budu mít čas.

grohl

Zajímavý nápad a výtečné fotky- ostatně jako vždy.

mirek

Dokonalé Koněprusy. Moc se mi líbí.
Doporučuji malé zpestření. Oddávajícího s matrikářkou a ženicha s nevěstou včetně malého stolku zakomponovat do tohoto prostoru. ;D
Vím o čem mluvím. Já jsem tam několikrát oddával novomanžele, kteří měli vztah k  jeskyním.

AdamKo

Senzace, je to něco úplně jiného,  neokoukaného. :)

Citace od: Robbed kdy 10.03.2010, 21:01:34
Ano, uvažuji o tom, že bych to zkusil znovu až budu mít čas.

Fandím Ti, snad si čas najdeš.  Ta myšlenka jeskyně je hodně silná, navíc parádní provedení! ;)