Technic Challenge - Off road

Založil Měch, 10.03.2010, 21:08:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Měch

Tak jsem dostavěl a dofilmoval. Tohle jsem přihlásil do soutěže, snad se to bude porotě líbit.

http://www.youtube.com/watch?v=--i5STPDfEE

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=424017

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

grohl

Pěkná potvora, ale čekal jsem, že to bude samohybné. Já snad stihnu svoje 4x4 taky dokončit v termínu. Ty dva týdny a k tomu práce mi přijdou dost šibeniční termín.

Dennis4

Ahoj,
dovol mi tě pochválit :). Tvůj Off road je krásně zpracovaný a jeho vzhled mě opravdu moc zaujal :o.

Moc pěkná práce :).

Marťas

Jsi machr! Divil bych se, kdybys nepostoupil.

Bery

Tvůj off road  je vážně skvělý hlavně vzhled jak jsi všechny díry krásně zakryl ,teď vypadá jako ve skutečnosti.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

eNTy

Vypadá to moc pěkně, potěšila mě supercarová převodovka. Jinak pár tipů pro posílání do soutěže:
- poslat můžeš opravdu jen jednu fotku, klidně koláž. Příspěvky s linky mimo (na YouTube, BS apod.) jsou automaticky vyřazeny a k porotě se ani nedostanou
- udělej lepší fotky, ty stávající nedělají modelu čest. Potřebuješ lepší světlo a nerušivé pozadí. Pár tipů jsem sepsal v tomto seriálu: http://blog.tepper.cz/archive/2008/12/18/fotografovani-modelu---i.aspx

Mimochodem, to YouTube video je dost pěkné, jen to trochu kazí ty překlepy v titulcích

Měch

Citace od: xtepn01 kdy 11.03.2010, 08:16:36
Příspěvky s linky mimo (na YouTube, BS apod.) jsou automaticky vyřazeny a k porotě se ani nedostanou

To znamená že youtube ano nebo ne? Mate mě tam ta závorka,
já ho tam totiž napsal
Fotky

grohl

Odesílej znovu bez jakýchkoliv odkazů.

Měch

Tak děkuji za pozitivní ohlasy.

K autu: Tak než jsem začal stavět, udělal jsem si seznam toho, co by auto mělo mít. 4x4 pohon, převodovku, odpružení a ty velké kola. Chtěl jsem aby bylo volně hratelné s pomocí rukou nebo pomocí PF, tak jsem dlouho vymýšlel, jak bych mohl přidávat a vyndávat PF motory bez toho abych musel stroj rozebrat. Výsledek vidíte na videu- celá operace zabere zhruba minutu.
Na parketách a vůbec vevnitř se auto chová podle mých představ, ovšem venku není s to jet po rovné trávě. To přikládám za vinu vysoké hmotnosti (jen pneu váží 800g).
Vzhledem mě velmi inspiroval Marekenův automobil na poslední LTR a tak jsem si říkal, že až něco budu stavět, oplátuju to technic kapotama, jak to měl Mareken.

K videu: angličtina je můj velký nepřítel ale to už asi víte sami. Fotky tam mám takové jaký mám foťák tak nic lepšího ani moc nečekejte. Pročetl jsem si Xtepenův blog a našel jsem tam spoustu užitečných věcí-tímto moc děkuji.

Citace od: grohl kdy 10.03.2010, 21:18:28
Pěkná potvora, ale čekal jsem, že to bude samohybné. Já snad stihnu svoje 4x4 taky dokončit v termínu. Ty dva týdny a k tomu práce mi přijdou dost šibeniční termín.
však je to samohybné ;D že ty se s nedíval do konce. A souhlasím s tebou ty 2 týdny jsou fakt záhul. Ale jsem rád, že mám hotovo.
Fotky

Mareken

Citace od: malý Měch kdy 11.03.2010, 18:35:48

Vzhledem mě velmi inspiroval Marekenův automobil na poslední LTR a tak jsem si říkal, že až něco budu stavět, oplátuju to technic kapotama, jak to měl Mareken.

Citace od: grohl kdy 10.03.2010, 21:18:28
však je to samohybné ;D že ty se s nedíval do konce. A souhlasím s tebou ty 2 týdny jsou fakt záhul. Ale jsem rád, že mám hotovo.

Nemáš šanci, svůj LTR speciál jsem tam taky poslal  :P ;D. Jinak ty dva týdny jsou podle mně celkem málo,ale dá se to stihnout.
Ale počkej,já ty panely měl úplně jinak. No nic,je to pěknej model.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

grohl

Ach, tak to se omlouvám. Většinou koukám až do konce, ale poněkud jsem spěchal a nenapadlo mě, že bys tam měl ještě takovouhle vychytávku. Vskutku výborné.

Směl bych se zaptat na rozměry? Já jsem právě šel druhým směrem-Větší ta moje mrška už nebude a rozměry má pouhých 28x18x16cm.

Měch

délka x šířka x výška 49x30x27 váha je pak 2,3kg i s PF věcma
Fotky

Martys08

Tak to je hrozně vymakané.Chtěl bych si postavit taky něco takového.Aby se to dalo ovládat na dálku i ručně ,ale nejdřív si musím sehnat PF díly.