(Vlastní) Pevnůstka bez erbu (zase)

Založil Fox666111, 05.03.2010, 10:53:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fox666111

Takže jsem se rozhodl, že než investuji do lega peníze a budu čekat než mi něco přijde tak jsem něco postavil z dlouhé chvíle. Doufám, že se vám to bude líbit. Použil jsem většinu šedých ale za nápady budu rád.
EDIT: další fotky přibudou až přijdu ze školy. >:D
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Rhox

Nevypadá to špatně. Jsem zvědavej na další foto....

Fox666111

Tak tu jsou nové fotky ale bez úpravy :P.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Hardegon

Citace od: Fox666111 kdy 05.03.2010, 14:49:53
Tak tu jsou nové fotky ale bez úpravy :P.

Ze všech tvých staveb (na které si vzpomenu) je tahle určitě nejlepší. Nyní už si troufnu říci, že tě limituje množství koste a ne fantazie či provedení. Takže jednoznačný skok se třemi salty vpřed.

Ale musím se pousmát, když si vzpomenu, že jsi dřív vychytával dlouho ten správný úhel focení a ted zase nemáš detaily.  :D Ale tuty fotky jsou dobré.  ;)

Ryxe

Ano, tohle už má šťávu ;) Je na tom vidět opravdu snaha a oproti minulým stavbám velký skok kupředu. jen tak dále...

Fox666111

Detaily budou
EDIT: i příběh (dneska)

Steve23

maeror

Přidávám se k ostatním - tohle je opravdu pořádný krok vpřed, a navíc správným směrem. ;)

FilipS

Siegnord

Hm. Mě se líbí trošku pestřejší stavby a tak mi u tvé pevnůstky zpočátku vadila velká plocha rovné a jednobarevné zdi, ale potom jsem uviděl tu spoustu malých okýnek a hned jsem změnil názor. Také se mi líbí, jak máš provedenou vnější zeď.
  Moc pěkné.

germik

Musím se připojit, je to zajímavé, jednoduché, líbí se mi ty pravidelné ozdobné prvky :-*
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Gibur

Tak to je vélkej pokrok  ;)
Líbí se mi to,strážní pevnůstka hlídá statečně krajinu proti loupeživým skřetům  >:D
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Steve23

To mi připomíná...Budeš stavět nějakej Skřetí hrad?

Fox666111

Ne ale skřeti ho budou dobývat.

Fox666111

Skřeti do pevnůstky pronikli lstí. Zaútočili na hradbu a současně na bránu.

Fox666111

Tentokrát se mi nechtělo zakládat nový topic a tak jsem po předělávce hradu zkusil hrad i rozšířit. Teď čekám jen na kostky z Lug bulku.