(vlastní) Rolba

Založil Fairytale, 28.02.2010, 10:58:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fairytale

Tak jsem si zas chvilku pohrál a postavil si rolbu do sněhu
Rolba je plně funkční se čtyřmi motory
po sněhu vyjede 35°stoupání převrátí se do strany při 55°

Pár obrázků jsem nafotil (nekoukejte na kvalitu)  a video asi už ani nenatočím ,chtěl jsem ho natáčet na sněhu ale už roztál.

Shmade

Pěkná, co všechno je ovladatelné na dálku?

Martys08

Hodně se mi líbí lego rolby.Ta tvoje rolba je hezká ,ale zdá se mi že designem se moc neliší od 8263 ROLBA.Ale funkčně nesahá ani po kotníky.A video mi stačí když ho natočíš doma.

mike.kup

Mě by zajímalo, kam potom jde ten moment od XL motoru dolů jak jde vidět na poslední fotce (12z na 20z). Že by přenos momentu k předním kolům? Líbí se mi, že jsou pásy napnuté a ne povolené. A vůbec je to celé fajně udělané - BB schovaný, odhalené převody se mi taky líbí, již zmíněné pásy, zadní blatníky a kabina též fešná. Já ti to "bohužel" moc nezkritizuju.

Bery

Rolba je fakt hezká, chytře použité přijímače jako sedačky .
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Fairytale

Citace od: Shmade kdy 28.02.2010, 18:38:58
Pěkná, co všechno je ovladatelné na dálku?
No na dálku je pohon 2xl motory pak 1m motor na zvedání pluhu a 1m motor na zvedání rotavátoru bo  jak to nazvat.              

Děkuji za kladné hodnocení.
Ovládání na fotce :

Fairytale

Citace od: mike.kup kdy 28.02.2010, 19:23:40
Mě by zajímalo, kam potom jde ten moment od XL motoru dolů jak jde vidět na poslední fotce (12z na 20z). Že by přenos momentu k předním kolům?
Další fotka ti napoví.

hadato

Rychlá určitě nebude, vzhledem k tomu, že tam je z XL 2x převod 20 na 12z. ;)
Jinak pěkná stavba, hezká konstrukce, nikde není ani dílek navíc, skvělým nápadem jsou ta sedadla.
Jediné, co se mi nelíbí jsou ty dvanáctizubé bavely.

Plutoone

Mně se to též líbí. jezdit může fakt dobře. Jedíné, co bych udělal jinak je maska.

Woyta

Ja neverim tomu 12z Tooth Bevel co je hned za motorem. XL naprimo ho muze snadno roztrhnout.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich