(Naše) Blacktron 2 Invazní letka (Roztoky 2010)

Založil Robbed, 23.02.2010, 19:26:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Zdravím
Rád bych vám představil dva největší stroje invazní letky Blacktronů, která bude na výstavě v Roztokách ve vitríně vedle Mtronské základny. Já a Togaran jsme se domluvili, že postavíme každý jednu velkou loď. Podobnost modelů je náhodná, avšak myslím, že to ničemu neškodí :).

Zde je moje loď:

Blacktron II carrier:
Účel: Doprava pěchoty, menších bojových strojů, zásob a munice na bojiště
Posádka: 1 pilot, 1 střelec - navigátor
Zbraně: 2 hlavní děla, 2 vysouvací raketomety
Motory: dva podsvětelné motory pro průlet atmosférou
Bohužel nemám žádné Blacktron 2 figy, takže na fotkách jsou pouze 'falešní'.

Brickshelf galerie

Togaran

A tady moje:
Blacktron II - Interruptor:

Účel: Kosmická loď krátkého doletu. Používá se v druhé bojové linii pro dopravu jednotek a zásob (až 10 vojáků BII / nákladní vozík)
Konstrukce: Typizovaná BII kabina druhé generace, spojovací nosník, přepravní prostor. Na boku jsou dva podsvětelné motory a křídla. Při boji poslouží 2x4 lehkých laserů.
Posádka: Pilot + střelec

BS galerie zde:
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Shmade

Oboje moc pěkný, už se těšim na všechny výtvory naživo.

grohl

Zrovna jsem to zahlédl na BS-Interruptor se mi tvarově líbí víc, ale oba modely stojí opravdu za to.
//EDIT
Mohl bych ještě poprosit o foto carrieru se zavřenými dveřmi? Tvar trupu carrieru se mi líbí víc, ale ta křídla bych asi někde za polovinou zalomil směrem dolů. Takhle mi přijde, že z trupu příliš trčí.

germik

JOJO, lodičky jsou moc pěkný :o :o. Jen mi trochu připomínaj republic gunship a laat či jak se to jmenuje ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Robbed

Díky za komentáře ;).

grohl: Křídla jsou asi nejslabší článek. Předělávat se mi to ale už moc nechce, možná pokud budu mít čas.
Foto zavřených dveří viz níže, ale není to žádný zázrak. Je to stavěno pro výstavu, kde to bude otevřené.

Mtron

Juj to bude přesila  ;D opravdu parádní stroje, nádherně propracované stroje, musím smeknout, asi dostaneme na zadek, jestli se tohle vylodí u základny Mtronu budeme muset hodně bránit.

Stav Blacktronu se zvýšil na 14 Figů....  ;D Oproti 127 Mtronům :D :D :D

HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Shmade

Tak já snad na poslední chvíly taky zkusim něco blacktronskýho, nějakej doplněk, figy mám asi tři :)
Jestli by mě teda vzali kluci do teamu... a bylo by to na dostatečné úrovni.

Togaran

Taky děkuji za komentáře :) jsem rád, že se líbí.

germik: Souhlasím, taky si vzpomenu tyhle SW stroje při pohledu na naší letku. Ale jsou tam rozdíly ;) Dneska už není moc jednoduchý přijít s lodí co nic nepřipomíná. Původně jsem vycházel z lodi co byla v 6988 - Alpha Centauri Outpost

Robbed

Citace od: Shmade kdy 24.02.2010, 18:11:21
Tak já snad na poslední chvíly taky zkusim něco blacktronskýho, nějakej doplněk, figy mám asi tři :)
Jestli by mě teda vzali kluci do teamu... a bylo by to na dostatečné úrovni.

Jasně, čím víc, tím líp :D.

Shmade

Jsem teď zkoušel něco postavit, ale nic kloudnýho se mi nedaří, ještě něco zkusim zítra, ale moc to nevidim. :( Mám žalostně málo blacktronskejch doplňků, tak mi leze jen nějaká černá obludnost.

Robbed

Zkusil jsem trochu předělat křídla. Řekl by, že to i vypadá líp. Co myslíte ?

Mtron

100% je to lepší, musíme nějak vymyslet zavěšení lodí do vzduchu, mám tu pár pidižvů co by se mělo vznášet  ;D

grohl

Líbí se mi to mnohem víc a konce křídel bych se nebál zalomit ještě o jeden zub dál.  ;)

Togaran

Já bych se zase nebál ty křídla víc... jak to vysvětlit... prostě aby byla ta šikmá část ještě šikmější a přitom koncová část zůstala rovně s terénem.  8)
._    _.
   \_/
   (_)

gearcs

Moc fajnová lodička, s lomenými křídly ještě hezčí než původně :D

Martys08

Hezké lodě.Bude na výstavě i nějaký souboj mezi blackrtonama a m-tronama.

Mtron

Citace od: martin15 kdy 02.03.2010, 19:27:49
Hezké lodě.Bude na výstavě i nějaký souboj mezi blackrtonama a m-tronama.

ne budou hrát ping - pong  ;D ;D ;D Blaktron bude útočit na Mtronskou základnu, ovšem jestli s úspěchem to už necháme na lidech  :P

SkiFi

nadhera :) ta nova verzia s nalomenymi kridlami je spica