dokument o AFOLoch

Založil kejo, 20.02.2010, 10:51:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kejo

na brothers brick sa objavilo velmi pekne polhodinove video o afoloch, je sice anglicky, ale aj tak ho doporucujem :)
http://www.brothers-brick.com/2010/02/19/afol-a-blocumentary-by-jess-gibson/

Hardegon

Velmi pěkné. Díky za odkaz. Rozuměl jsem sice každé druhé slovo, ale i záběry jsou pěkné. Nahlédnout do "kuchyně" mistrů je paráda. Hned mám pár inspirací na skladování a stavění.  >:D

kejo

az mi spadla sanka ked som videl kolko toho lega niektori maju :)

Robbed

Parádní video 8), rozhodně stojí za zhlédnutí i pro ty, kteří angličtinu zrovna neovládají. Já rozuměl většině a to přitom nejsem žádný velký angličtinář.

Woyta

Skoda ze neni moznost stahnout plnou kvalitu .
Ale i tak je kvalita dobra a video se zalohuje u me na disku. :)
Skoda, ze zabery na stavby jsou kratke. Castou musim pozastavovat video.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

kejo

ta obrovska modlivka bola uzasna :D

Togaran

Moc pěknej pořad :) díky za link.
Ty hromady kostek co mají v "Legoroomech" ve mě budí nenasytnou touhu získat milion kostek a představy jak to všechno vysypu na zem a budu dělat andělíčky  >:D
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

hobby

... a přitom ti chlapi vypadají normálně ;D. Musí z nich mít manželky radost (tedy, pokud nějaké manželky mají a nevyměnili je už dávno za lego) ;)

kejo

ved ste videli toho typka co hral so zenou hry  ;D

AdamKo

Zajímavé video :)
Pozoruhodné, že se v čase  20:17 (hned po tom co dstaví kudlanku) objeví na akci BrickCon 2009 transparent "TOWN TRAIN" s piktogramem tramvaje TATRA T6A5  ;D

mike.kup

Ani Technicu tam moc nebylo. Spíš žádný. Ale nevadí. Bylo to zajímavé video a jistě zde hodně lidem kvůli tomu ukápla nejedna slina.

cendix

Já ty američany lituju, kolik místa potřebujou na hotový modely. Nám ho stačí méně, když kostky recyklujeme. Jinak to bylo velmi inspirativní.

Togaran

Citace od: cendix kdy 21.02.2010, 16:07:40
Já ty američany lituju, kolik místa potřebujou na hotový modely. Nám ho stačí méně, když kostky recyklujeme. Jinak to bylo velmi inspirativní.
Myslíš že vůbec nerozdělávaj? To si nemyslím. Kdybych to tak dělal, už nemám z čeho stavit ani kde bydlet
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

nerow

Pustil jsem se do tvorby titulků z odposlechu. Vzhledem k tomu, že nejsou EN titulky, musím vytvářet časování, které je náročnější, než samotný překlad. Takže chvilku to potrvá.
Jinak chci se zeptat, jestli by se někdo neujmul pak finální korekce?

A snad nevadí, že jsem přispěl do dvou let starého tématu. 

edit: Tak člověka na korekci jsem již našel. Díky.

tomash

Tohle staré vlákno jsem skouknul až teď a je to nádhera. Asi to pustím manželce, aby viděla, že to s tim legem rozhodně nepřeháním :D