*TOP* (Vlastní) Hrad Terezčák

Založil Daniel, 19.02.2010, 07:54:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Daniel

Tak dle zadání jsem vytvořil tento hrad (polozámek) do Roztockého kolejiště. Snad se bude líbit, když jsem kvůli němu lehce odflákl ten minulej hrad ::)
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=421326

Daniel

Tady se s Vámi chci podělit o postup výstavby, který mi zabral měsíc a půl celkem intenzivního stavění.
Je to i s popisem a datumem u názvu fotek...

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

linhi

Paráda,co vytknout? Jedině snad teda toho malého lumpa co ti na hrad maluje!   ;)

Hardegon

Hmm. Tohle by mohlo být i v Castle dioramatu. Ještě navíc ten tvůj krásný přístup "jen tak jsem si stavěl". Vážně - respekt...  :o

Siegnord

Nádhera. Ten čáp a jeho hnízdo jsou vymakaný.

Jonas

Nádherný hrad. Jsem si jistý, že bude dominantnou celého kolejiště.

Jen se chci zeptat, kde bude výjezd z tunelu.
Jonas - Můj Brickshelf

Daniel

Dík za chválu :)

Jonas:
Zadání znělo, že to musí být dominanta, tak snad máš pravdu a bude  ;)
Tunel nemá výjezd, měla by tam vést jen slepá kolej...

peter

Citace od: Jonas kdy 19.02.2010, 08:46:36Jen se chci zeptat, kde bude výjezd z tunelu.

Také mi to tam nějak chybí, podle tohoto obrázku vzadu kolej pokračuje zase ven ???

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Rhox

Legáčku,ty jsi démon :) Líbí se mi ze všech tvých hradů úplně nejvíc. Myslíš,že by jsi mi mohl říct,odhadem,kolik je v té skále Slope 45 2 x 1  a Slope 75 2 x 1 x 3 ? Nedokážu to vůbec odhadnout a po téhle tvojí prezentaci mám chuť koupit pár set těchto dílků a začít stavět skály ;D

Daniel

Citace od: peter kdy 19.02.2010, 09:14:44
Také mi to tam nějak chybí, podle tohoto obrázku vzadu kolej pokračuje zase ven ???
To je dotaz je spíš na Pekiho. Já dostal instrukce a podle nich stavěl...jinak o kolejišti nevím vůbec nic  ;D

Slope je tam asi spíš v řádu tisíců ;). Ale počet vůbec nevím. Hlavně jsem měl problém s obyč brickama v DBG a výplňovejma kostkama, protože slope se snažím průběžně zásobovat dost.

mirek

Skvostné a honosné dílo.

peki

Citace od: Jonas kdy 19.02.2010, 08:46:36
Jen se chci zeptat, kde bude výjezd z tunelu.

Pod skálu bude opravdu "jenom" zajíždět lokální motoráček . Druhá kolej od horního nádraží povede kolem skály vedle silnice viz obr.

kejo

nadhera, paci sa mi ten prechod od skaly ku murom a veziam hradu.. tak vymakanu skalu som snad este nevidel ;) takisto sa mi velmi paci tych par tehal ktore vytrcaju z veze, skvela praca

Gibur

parádá,hrozně se mi líbí střecha hlavní věže,ty výklenky a tak.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Micho

Vedel som, prečo som lanáril Daniela na stavbu hradu na koľajište do Banskej Štiavnice. Kvôli krátkemu časovému limitu a následnej výstave v Roztokách to nevyšlo. Náš hrad v Banskej Štiavnici je veľmi jednoduchý, stavali sme ho u nás doma a budem Vám v Roztokách úprimne závidieť tento nádherný výtvor, ktorý by mohol byť kľudne prezentovaný aj samostatne.   ;)

Daniel, výborná práca!   8) 8) 8)

Daniel

Věř, že mě to stále mrzí, že to Slovensko nedopadlo :'(. Doufám, že na příští výstavě u Vás něco mít budu ;)

Colonel32

Taky bych chtěl mít tolik dílů  :'(

linhi

Citace od: Colonel32 kdy 19.02.2010, 13:31:50
Taky bych chtěl mít tolik dílů  :'(

To si děláš legraci??? Vždyť máš doma dílů 5 x tolik co Dan,možná víc,spíš je to o tom že to vyladil k dokonalosti....

Robbed

Další dokonalý model do Roztok :o. Nemůžu se dočkat až to uvidím v reálu.

Micho

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 19.02.2010, 13:20:13
Věř, že mě to stále mrzí, že to Slovensko nedopadlo :'(. Doufám, že na příští výstavě u Vás něco mít budu ;)

V pohode, snáď keď niečo ďalšie na Slovensku budeme robiť, tak to už potom vyjde. Vďaka! A ešte raz, krásny hrad a super terén.  :D

gearcs

Dane, připrav se, že budu chtít autogram! Jinak musím smeknout a jsem rád, že stavíš taky do Roztok. Fenomenální a krásné dílo :)

Colonel32

Citace od: linhi kdy 19.02.2010, 13:47:19
To si děláš legraci??? Vždyť máš doma dílů 5 x tolik co Dan,možná víc,spíš je to o tom že to vyladil k dokonalosti....

Těch skal nemám ani omylem.

grohl

Roztoky budou vážně natřískané kvalitními výtvory až po okraj. Velmi se tam těším. Fotky jsou jedna věc, ale vidět vše na vlastní bulvy, je zcela o něčem jiném.

Martys08

Ty ohromné skály jsou super, hrad je super =prostě super.Do Roztok jsou připraveny samé skvosty jsem z toho na větvi.

Šejmus

Monumentální a zároveň takové domácky české.
Fool of a Took!

Hana129

Přidávám se k pochválám, opravdu je to nádhera pokoukat. Je tam i spousta nápaditých akcí -
sprejer,ale  ti dva "milenci" pod oknem tam jsou trochu v nebezpečí, žádná zábrana, aby se  jim z toho nezatočila hlava.

Čápi jsou fajn, zas trochu jiní, to tam fakt bude v tom kolejišti živo.  ;D Sama mám přichystány ještě jedny na hnízdě i s čápaty. Jen zatím nevím jestli půjdou na nějaký komín upíchnout.  ;D

Co se týká nedostatku výplní, sama si někdy pomáhám použitím duplo kostek, jedna základní duplo kostka 2*2, nahradí hned 4 2*4 creator. Na duplo stud se dá nacvaknout kostka 2*2 a násobky.. a pak se dá zas klasicky stavět. Kdysi jsme tak taky dělali tunel - duplo + bricky, slope, plate. Vypadalo to hezky, dodnes mě mrzí, že jsem to nevyfotila.  >:(

Daniel

Tak to abych si "na starý kolena" začal kupovat Duplo... ;D ;D ;D. Ale za zkoušku by to možná stálo, dík ;)

Hana129

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 20.02.2010, 18:02:36
Tak to abych si "na starý kolena" začal kupovat Duplo... ;D ;D ;D. Ale za zkoušku by to možná stálo, dík ;)

Ti zůstane pro potomstvo.  ;)

My ten tunel postavili prakticky celý z dupla i za použití těch velkých podložek http://www.peeron.com/inv/parts/6490 a celé jsme to pak oblepili různými šedými a nikdo nepoznal, že tam nějaký duplo je. Akorát nahoru jsme nesvedli postavit žádný hrad   ::), tak tam stály tenkrát jen dvě nějaký boudy.

A ještě slova mé dcery při prohlížení Tvého výtvoru " to je, ale machr "  ;)

Daniel

A jéje, ještě potomstvo přivolávej na moje Lego...zvlášť ty jejich nehtíčky a zoubečky ;). Už teď, když si přítelkyně něco staví, tak kolikrát o bojujeme bricky-většinou prohraju, protože ona zrovna tenhle dílek potřebuje mnoooohem víc, než já ;D.

p.s.: Hanko: Dceru zdravím a je vidět, že tomu rozumí a má dobrej vkus 8) :D

kejo