(Vlastní) Recept na crownies

Založil Gibur, 18.02.2010, 13:45:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Gibur

Recept na pečeného crownies:
   Přísady:
Crownies,kari koření,elfí uši

Postup:
Neprve si cestu,po které pochodují crownies,poté jednoho bacíme a odneseme.
Rozděláme oheň  a během pečení přidáme kari koření a elfí uši,pečeme do černa asi 30 minut
Dobrou chuť... ;)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Gibur

Detaily:
Sám jsi smradlaví Elf!

grohl

Ta kuchařská čepice na trollovi je výbornej fór.

Gibur

Citace od: grohl kdy 18.02.2010, 14:12:38
Ta kuchařská čepice na trollovi je výbornej fór.

Okouk jsem to někde na BS.
Sám jsi smradlaví Elf!

Gibur

Je to vzhledově lepší než předchozí modely?
Sám jsi smradlaví Elf!

germik

Dobrej nápad s těma exo force vlasama coby kytkama. >:D ;D. Dílo je to dobré, já osobně, protože nemám zas až tolik kostek nejradši dělám menší scénky, s více detailama než nějakou obrovskou holou placku na které je pár minifigů ::) ;D

EDIT: jen bych možná ty fotky zmenšil, nebo aspoň ořezal, často tam je moc velkej kus bílýho papíru::)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Steve23

Dobrý!A ty Anime vlasy jako kytky sou dobrý!

Colonel32

Jakýkoli dojem je přebit neschopností udělat bublinu s textem "Dobrou chuť" tak, aby se na to dalo dívat.

Rever

Nevím, možná se mi to jenom zdá, ale v poslední době se tu docela často vyskytují témata, kde je někdo docela naturalisticky zabíjen, např. vignetta (vlastní) komix nebo hodinkový panák. Nechci nijak moralizovat a vím, že filmy a hry z posledních let jsou plné násilí a krve, ale přesto se mi nezdá, že by to bylo úplně normální. Upečení figa bylo asi myšleno jako černý humor, MOC je poměrně povedený, jenom ho trochu kazí ta bublina "Dobrou chuť", jak již tady psal Colonel32.

kejo

ach.. obe spomenute su moje :) ako som uz pisal, nic za tym nehladajte, len sa mi paci sposob ako sa to da vyobrazit..
k tomu vytvoru: ten fig ktory sa pecie je super, paci sa mi ze si ho nedal celeho cierneho, ale len casti ktore trcali spod brnenia  ;)

Siegnord

Mě se to líbí, zvláště skála. Ještě by se hodilo, aby ze skály trčel nějaký kořen, aby tam něco rostlo nebo aby tam bylo ptačí hnízdo - zkrátka něco na oživení.

Citace od: Rever kdy 18.02.2010, 19:46:42
Nevím, možná se mi to jenom zdá, ale v poslední době se tu docela často vyskytují témata, kde je někdo docela naturalisticky zabíjen ... přesto se mi nezdá, že by to bylo úplně normální. ...
Medieval Cup nás vycvičil.  >:D

maeror

Citace od: kejo kdy 18.02.2010, 19:55:58
paci sa mi ze si ho nedal celeho cierneho, ale len casti ktore trcali spod brnenia  ;)

Takže pantáta už je opečený na uhel, zatímco kožený pásek pořád drží, potvora... >:D

Gibur

Oolouvám se za tu bublinu,zkoušel jsemto udělat jinak,ale líp mi to nešlo.
Ještě k tomu násilí,bylo to zamýšleno jako humor,na BS jsem viděl toto:http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=353053
Tak jsem dostal nápad udělat něco podobného.

P.S. pro Siegnorda,samička sedícína vejcíh je na stromě.
Sám jsi smradlaví Elf!

kejo

Citace od: maeror kdy 18.02.2010, 21:20:26
Citace od: kejo kdy 18.02.2010, 19:55:58
paci sa mi ze si ho nedal celeho cierneho, ale len casti ktore trcali spod brnenia  ;)

Takže pantáta už je opečený na uhel, zatímco kožený pásek pořád drží, potvora... >:D
tiez ma to napdlo :) ale mozno sa od strachu pomocil, zmacal ten pasek, a preto stale drzi :P