(Vlastní) rímska "korytnačka"

Založil kejo, 17.02.2010, 19:07:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kejo

Uz davnejsie som postavil nieco podobne, ale povedal som si ze by som to mohol vylepsit.. Tuto temu som zatial nikde inde na internete nevidel, takze tu mate prvy(druhy) original :)

Bery

Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Petronel

luxusní nápad a skvělý zpracování  ;D škoda jen toho blesku na některých fotkách. Ale pěkný  ;)

kejo

ach jo, ten blesk  ;D uz som si s tym nevedel dat rady, takto je to aspon ostrejsie..
ak mate zaujem tak TOTO bola ta prva verzia :)

linhi

Dříve jsem  římany chtěl také dělat,ale jako štít jsem používal toto

kejo

aj to je dobre, ale tam uz nedas ten charakteristicky sivy cudlik  ;D

germik

Zajímavý nápad, ale po tom co jsem teď prošel forum a viděl všechny tvoje nový příspěvky jsem čekal něco o dost brutálnějšího ;D ::). Co takhle nějakýho vykuchanýho nepřítele? ::)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

kejo

ja za to nemozem ze ta brutalita v legu sa da zobrazit tak vierohodne ;D

germik

To je všecko tvoje? Třeba ten samurai nevypadá vůbec špatně :o
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Robbed

Citace od: germik kdy 17.02.2010, 19:49:00

Nechci shazovat kejovy výtvory (které jsou mimochodem docela zajímavé ;)), ale tohle je očividně úplně jiný level.

kejo

neee, to som uviedol len ako priklad :) a jo, aj mne sa z toho samuraia po prvy krat vygulali oci  ;D

kejo

Citace od: Robbed kdy 17.02.2010, 19:51:48
Citace od: germik kdy 17.02.2010, 19:49:00

Nechci shazovat kejovy výtvory (které jsou mimochodem docela zajímavé ;)), ale tohle je očividně úplně jiný level.
tak to tretie urcite :)

Bery

Jo tvoje příspěvky jsou hodně brutální hlavně vnitřnosti,
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Martys08

Ta brutalita je tvoje specialita.Vypadá to hodně dobře.Mohli by jsme udělat soutěž o nejbrutálnější moc.