(vlastní) Tuned VW Golf a Jeřáb

Založil miky747, 04.02.2010, 19:28:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

miky747

Čau  tak sem házím svoje další výtvory :

Tuned VW Golf : normální auto bez pohonu , tvarem mi připomíná starého VW Golfa ( samozřejmě ,že to není maketa  :) )

pojízdný jeřáb : má převodovku , buď navíjí naviják nebo pomalu jede :)
                          nebojte já vím že ty pásy jsou moc malé ,ale jiné nemám a chtěl jsem ,aby to bylo na pásech

obě dvě "vozítka" jsou postaveny z offroadera 8297 a mini buldozera 8296

FOTKY ZDE : http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=419300

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Co je lepší než LEGO ?? Více LEGA

Marios

LOL radší se nebudu vyjadřovat...
Koupím TECHNIC sety: 8438 a 8455.

germik

,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

miky747

nj jsouz nějakýho starýho auta :D

Marios : to je to tak hrozný ?

Plutoone

Vyjímečně souhlasím s Mariosem :P

Ondrej

Jako hrozný bych to neviděl. Jen mi přijde že se podobá spíš Shelby GT500 z 60 sekund než Golfu, spíš než Golfa bych udělal Eleanor, barevně by to sedělo až na ty kola teda.

Krutas57

Mě to nepříde špatný. Zkusím být konstruktivní:

Auto
- To kolečko pro ovládání řízení bych dal až na zadní část střechy, takle vepředu je jak pěst na oko a asi se ani neovládá dobře.
- Ty zadní "křídla" mi ten dojem Golfu docela kazej, zkus použít decentnější (menší) nebo je dát pryč úplně.
- Samozřejmě hrozný (barevně) kola, ale chápu že jiný nejsou.
Golfa mi to jinak opravdu připomíná. Zaujala mě propracovanost předních i zadních světel (mlhovky, blinkry).

Jeřáb
- Vypadá spíš jako bagr. U jeřábu bych čekal, že rameno bude začínat v nástavbě.
- Ten motorek bych zkusil zabudovat dovnitř, takle to vypadá ... tak nějak ... divně.
- Totéž pro převodovku. Přehazovácí páčka by měla být rozhodně kratší a někde spíš na boku nebo vzadu.
- Kabely a přepínač motorku jsou příliš vidět, dal bych je víc dovnitř a zakrytoval.
- Krátké pásy, opět chápu že nejsou...

Ale jinak se mi modely (zvlášť s přihlédnutím k věku a zásobě dílů) skutečně líbí.

Podle mě největší chyba je, že si oba modely stavěl najednou s relativně omezeným výběrem dílků. Přitom 8297 je slušná zásobárna, ale jen na jeden model. Zkus modely postavit zvlášť ve větším měřítku a s větší propracovaností.
Golf by asi mohl jít postavit jen jako jiný vršek na podvozek z off-roadera. A potom zvlášť terénní jeřáb s odpruženým podvozkem a koly z off-roadera, kde by se battery box dal jako protizávaží a motor přepínal mezi zvedáním ramene a navíjením lana. Případně něco ve stylu 8295...

miky747

díky za názory ( za chyby se poučím )  :-*

- řízení u toho auta jsem dal schválně dopředu , protože když bylo dál v zádu tak se to hůře ovládalo asi proto , protože těžiště je v přední polovině

- nejdříve jsem postavil toho golfa , pak jsem se nudil tak jsem ještě vymýšlel úplně první hybrid jeřábu :) pro mě bylo hlavní že se to pohybuje dopředu a dozadu + navíjí naviják

dnes jsem dostavěl jakýsi kamion moje zatím nejpovedenější dílo, přes víkend budou fotky tak jsem zvědav na vaše reakce