prosím na info o 8265

Založil Arheonx, 23.01.2010, 18:06:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Arheonx

Tak chcel by som si kúpiť tento model ale chcem sa spýtať  či sú pri ňom nejaké motory a čo by sa mi zišlo. Po prípade či neviete kde by som kúpil buldozér  teda 8275 vopred thx

Ondra

Já nevím, to je tak těžké zadat do vyhledávače(Např. SEZNAM.CZ) 8265 lego a podívat se na nabídku internetových obchodů?To je tak těžké si na internetu vyhledat co je tam za motory např. peeron, fotky a nakonec navod?

To je jak mít kouzelné sluchátko a nevědět že se do něj mluví  ::) .

Jujko

Asi ťa sklamem, v 8265 motor myslím nie je. Jedine dokúpiť na www.legacik.sk, ale aj tam sú momentálne vypredané. Čakám na XL a M motor, vraj začiatkom februára budú.
Čo sa týka buldozára, asi posledný na Slovensku som zohnal v Blave na www.lego-modely.sk
Skúšaj obvolať obchody, či ho ešte nemajú, ale šanca je asi mizivá. Inak je to asi najlepší set čo sa PF týka.
2x XL 2x M motor, 2x prijímač, baterybox, ovládač... Dokopy 120€ na legaciku... :( Takže radšej zháňať buldozér za 150. Za 30€ nikde toľko dielov nekúpiš. Inak, odporúčam ti aj české e-shopy pozrieť. Ak zoženieš, máš veľké šťastie :)

Ondra - Tie stavy, či je alebo nie je na sklade sú sakra informačné. Ja som zháňal 8292 http://www.brickset.com/detail/?Set=8292-1 a bol to sakra problém... U nás nič, no zohnal som ho v ČR, v pondelok mi príde :) Cena aj s dopravou 70€.

Bery

V něm žádné motory nejsou, ale stačí si je na legenio nebo morelega dokoupit a na stránce 2 je návod, jak tento skvělíý model motorizovat. A cenově tě to vyjde stejně, jako s buldozerem, Já jsem si 8265 už koupil a už se těším, jak do něj budu cpát motory .
ps, mrkni na youtube jsou tam bezva videa. ;)

Admin: trénuj na diktáty, tohle je za dvě  ;)
Admin: Je to za pět s vodřenejma ušima, mod má za štyry  >:D
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Jujko

Dnes dorazil, 71,10€ z www.dino.cz (neviem či sa tu taká reklama povoľuje, ak nie, zmažte prosím...) Inak bol to posledný kus, a neľutujem :)
Zajtra mám skúšku, v štvrtok tiež, ale poskladal som ho, no na fotky neni čas. Ale v štvrtok, (snáď už po skúškach) idem poskladať rampu, nie sklápač, tak potom bude recenzia :)