(Cizí) Pif Paf City

Založil Hardegon, 24.01.2010, 18:33:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Zase jeden skvělý výtvor od známého autora...  :D

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=417654

Robbed

Včera jsme se na to díval (nebo spíš hleděl) na eurobricks. Ty domy jsou perfektní. Vůbec celé je to naprosto špičkové. Jak vystřižené z nějakého filmu :o.

Jonas

Taky jsem to obdivoval - po stránce nápadů, technických detailů i úžasného barevného provedení.

Neodpustím si ale jednu poznámku k některým našim Kostkařům. Ještě si pořád myslíte, že old/new grey a brown se nedají kombinovat? Kris Kelvin svými výtvory dokazuje, že právě jejich kombinace dodává výtvorům na větší autenticitě.
Jonas - Můj Brickshelf

grohl

Dnes mi to taky zůstalo celý den otevřeno v panelech. Je to nádherné.

Rhox

Taky jsem si toho včera všiml...má úžasnej cit pro kombinaci barev...

Věšák

Dílo je to rozhodně parádní...úplně mě to dostalo :o

Citace od: Jonas kdy 24.01.2010, 20:05:08
Neodpustím si ale jednu poznámku k některým našim Kostkařům. Ještě si pořád myslíte, že old/new grey a brown se nedají kombinovat? Kris Kelvin svými výtvory dokazuje, že právě jejich kombinace dodává výtvorům na větší autenticitě.

Tak v některých případech je to dobrý...při tvorbě terénu, skal, různejch dřevěnejch nábytků apod...nebo když je to rovnoměrný....
Ale když se to smíchá tak, že je výslednej výtvor flekatej, tak je to podle mě nic moc...
Tady na to vodním rezervoáru je ta hnědá v hodně dobrý kombinaci...koneckonců, prkna můžou bejt z různých typů dřeva...

Jindroush

Kde je kombinace šedých? Nějak tam nic nevidím.

Jinak tedy mě se to moc nelíbí, příliš přetilované a přeplácané. Ačkoli jsem jinak příznivcem no-studs, tak zrovna tohle podle mě vyžaduje sprostě jednoduchý studový přístup, neočesané, hrubé, primitivní a ne nějaký přeplácaný vychytralostě. Třeba na tom saloonu vůbec nechápu ty cikcaky, výšku, užití grilů apod.

PS: Na výstavu zase stavím western (jednoduchý až primitivní)  ;)

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jonas

Citace od: Jindroush kdy 24.01.2010, 23:28:18
Kde je kombinace šedých? Nějak tam nic nevidím.

Citace od: Jonas kdy 24.01.2010, 20:05:08
.... Kris Kelvin svými výtvory dokazuje, že právě jejich kombinace dodává výtvorům na větší autenticitě.

Podívej se na další jeho modely.
Jonas - Můj Brickshelf