(Vlastní - synů) Kostel

Založil maeror, 06.01.2010, 21:53:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

maeror

Ještě před svátky jsem slíbil svým klukům, že zveřejním stavbu kostela, do které se spolu pustili, ale pak do toho přišly vánoce, no a na všechno se nějak pozapomnělo... A teď na mne pořád dorážejí, co na jejich kostel říkají "pánové z počítače". ;D

Tak jsem nahrál nějaké trochu použitelné fotky na Brickshelf - musel jsem to bohužel fotit už za pozdního odpoledne (večer kostel rozebrali), ale úplně tragické to snad není. Vím, že na Ryxeho kostel to nemá ;), ale na druhou stranu - klukům je pět a osm let, a myslím, že na to je stavba docela dobrá.

Abych předešel nedorozumění, podotýkám předem, že jsem jim pomohl pouze s upevněním oken a stabilizací šikmých stěn, aby se nezhroutily, když kluci nepoužili hinge (stejně je nemáme v bílé). Jinak jsou všechny nápady a veškerá realizace jejich, kostel už stál, když jsem přišel z práce, ostatně moje připomínky si k srdci moc neberou, marně jsem jim domlouval, že všechny stavby nemusí být rozkládací, ať raději pilují doplňky... :-\

Pár fotografií najdete tady.

Rhox

Wow,na ten jejich věk se mi to fakt líbí. Nadějní KFOLové :)

tuvok07

Matošo

Villa Legina

Krásne! Má ten kostolík aj vnútrajšok? Silne mi pripomína kostolík sv.Michala v Bratislave

peter

Citace od: leggina kdy 07.01.2010, 09:34:32
Krásne! Má ten kostolík aj vnútrajšok?

a co se podívat na ty odkazy na BS ::)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Villa Legina

Ach, no jasné, vďaka za upozornenie, pre oči nevidím  :o 

Ryxe

No, musím uznat, že vzhledem k věku je to opravdu povedený kostelík. Když tak vzpomínám na mé stavby, když mi bylo tolik co jim, nedaly se s tímto srovnat ;).
Pokud takhle budou pokračovat i nadále, tak se máme opravdu na co těšit.

Icewalker

Mě se líbí ta okna. Já je vždy vyplňoval hranatými "světly", a kulatá mě nenapadla. To mám na ty špunty co dohánět ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

vlado-sk

:-)

maeror

Citace od: Icewalker kdy 07.01.2010, 17:52:02
Mě se líbí ta okna. Já je vždy vyplňoval hranatými "světly", a kulatá mě nenapadla. To mám na ty špunty co dohánět ;D

To bude asi tím, že kulatých máme o dost víc... :)

Jinak děkuji všem za kladné ohlasy, budu je klukům tlumočit, určitě jim udělají radost (a určitě se hned vrhnou do další stavby, takže budu muset večer uklízet celý pokoj, aby Lego neletělo na skříň :-X).