(Cizí) Nádherná custom torsa

Založil linhi, 27.10.2008, 21:47:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Shi-So

Tak trochu to tema rozvirim, dopisuji si s Hardegonem
ode me
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kolumbus

Hardegon
Pokud odkazuješ na českou Wikinu (zdroj, do kterého můžu napsat že 1+1=16,27 a bude to tam jako pravdivý výsledek) a popíráš tvrzení, že plul někam k pevnině jen s tím názorem, že plul na okraj země aby tam jen doplul a umřel, protože na konci plavby mu docházelo jídlo i voda, napiš to do tématu pod má tvrzení. Je to ještě šílenější, než že chtěl dobýt Jeruzalém a s takovým argumentem neuhádáš nic... 

Poprosim moderatory at to hodi do offtopic, je to celkem zajimava debata.Nejsem nijaky megahistorik, ale prece jen myslenka Kolumba jako dobyvatele Jeruzalema je mi trochu cizi.....

Hardegon

Pokud odkazuješ na naší komunikaci, buď kompletní.

Citace od: Shi-So kdy 30.10.2009, 13:02:42
Pokud byl opravdu tak verici a prijimal vsechna cirkevni dogmata te doby, tak by nejspise plul opravdu k nejakemu pomyslnemu okraji......
ale nezda se mi, ze by tomu bylo tak.....
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kry%C5%A1tof_Kolumbus

Popíráš mé tvrzení, popíráš i tvrzení ostatních že plul do Indie, říkáš, že plul k okraji Země (se třemi loděmi plout jen tak na konec Světa a tam co?  ???).

Vše to odkazuješ na Wikinu. Takže ve výsledku nemá pravdu nikdo, jen Wikina, a Kolumbus se chtěl překlopit přes okraj?  ???

Shi-So

Citace od: Hardegon kdy 30.10.2009, 14:28:28
Pokud odkazuješ na naší komunikaci, buď kompletní.

Citace od: Shi-So kdy 30.10.2009, 13:02:42
Pokud byl opravdu tak verici a prijimal vsechna cirkevni dogmata te doby, tak by nejspise plul opravdu k nejakemu pomyslnemu okraji......
ale nezda se mi, ze by tomu bylo tak.....
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kry%C5%A1tof_Kolumbus

Popíráš mé tvrzení, popíráš i tvrzení ostatních že plul do Indie, říkáš, že plul k okraji Země (se třemi loděmi plout jen tak na konec Světa a tam co?  ???).

Vše to odkazuješ na Wikinu. Takže ve výsledku nemá pravdu nikdo, jen Wikina, a Kolumbus se chtěl překlopit přes okraj?  ???

Vytrhavas to z kontextu a zcela nesmyslne prevracis.... >:(
ja vzdy zastaval teorii, ze Kolumbus hledal cestu do Indie.
Pouze jsem se ti snazil naznacit, ze pokud by neveril ,ze je Zeme kulata a byl tak zaslepene a nesmyslne verici jak jej prezentujes, tak by nejspise opravdu plul asi na "konec sveta"....

Hardegon

Citace od: Shi-So kdy 30.10.2009, 15:13:23
Vytrhavas to z kontextu a zcela nesmyslne prevracis.... >:(
ja vzdy zastaval teorii, ze Kolumbus hledal cestu do Indie.
Pouze jsem se ti snazil naznacit, ze pokud by neveril ,ze je Zeme kulata a byl tak zaslepene a nesmyslne verici jak jej prezentujes, tak by nejspise opravdu plul asi na "konec sveta"....

To se omlouvám, z kontextu nevyznělo, jak přesně to myslíš. (Pořád píšeš o hledání "Konce světa")

Ale silná víra se přeci nevylučuje s kulatostí Země. V té době už teorie o "Zeměkouli" byla známá. O zaslepenosti nic neříkám. Spíše naopak, hledal nové možnosti.

Siegnord

Hoši nemáte to jedno? O svých náboženských vírách se asi těžko dohodnete.
  Pro upřesnění historie, jak ví všichni historikové, je do značné míry vykonstruovaná. Historik totiž volí, jakou událost uveřejní a o jaké pomlčí, takže se třeba můžou připomínat zločiny Němců vůči Čechům, ale naopak už ne. A dále historik volí, jak bude daný výběr událostí interpretovat.
  A vy dva se zde hádáte právě o interpretaci! => Byl Ježíš syn Boží nebo prorok? Takže vy si jeden věřte Indii a druhý Jeruzálemu, tolerujte své vyznání a mějte se rádi.  ;) Mě osobně ani tak nezajímá Kryštůfkův motiv, ale důsledky jeho plavby.
  A to ani nemluvím o možnosti vykonstruovat i samotné události.  ;D

Shi-So

Citace od: Siegnord kdy 31.10.2009, 07:16:06
  Pro upřesnění historie, jak ví všichni historikové, je do značné míry vykonstruovaná. Historik totiž volí, jakou událost uveřejní a o jaké pomlčí, takže se třeba můžou připomínat zločiny Němců vůči Čechům, ale naopak už ne. A dále historik volí, jak bude daný výběr událostí interpretovat.
  A vy dva se zde hádáte právě o interpretaci! => Byl Ježíš syn Boží nebo prorok? Takže vy si jeden věřte Indii a druhý Jeruzálemu, tolerujte své vyznání a mějte se rádi.  ;) Mě osobně ani tak nezajímá Kryštůfkův motiv, ale důsledky jeho plavby.

Souhlas,
potkame se na puli cesty mezi Indii a Jeruzalemem :)

Hardegon

Citace od: Shi-So kdy 31.10.2009, 10:59:29
Citace od: Siegnord kdy 31.10.2009, 07:16:06
Souhlas,
potkame se na puli cesty mezi Indii a Jeruzalemem :)

;D Šalamounské řešení. Příští téma: Pravda nebo lež o pyramidách.

Steve23

linhi

Další celkem zajímavě vypadající .........      http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=399721

Steve23

Colonel32

Custom samolepky a potisky nejsou žádná "modelařina".

Diskuse smazána.

linhi

Tak další custom torsa a štíty,pokud by si někdo chtěl udělat armádu jako já,toho chlapíka doporučuji.....
Jen jsem od něho nekupoval celé hotové figy,ale jen samolepky.

gearcs

Modří vojáci jsou z nich nejhezčí, stáli by za koupi. :D

Gibur

Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

grohl

U mě vede zelená.  Jsou fakt nádherní.

Ryxe

Já bych tedy volil červenočernou variantu, parádně by mi ladila s mou armádičkou :)

Shi-So

Ja bych bral asi zelene.
Ale klasicti Falconi, mi prijdou lepsi...

linhi

Citace od: Shi-So kdy 06.01.2010, 19:20:31
Ja bych bral asi zelene.
Ale klasicti Falconi, mi prijdou lepsi...

Ano,falconi jsou fajn,mám je také,ale rád bych prostě více různých erbů a torz,ale když už tak profesionálně udělané,proto se chystám že až budu mít svůj Hrad v Roztokách naverbuji tak 100 figů na tamponovej tisk nějakého erbu. 

otaznik

Fakt nevím, co na tom vidíte, originální jsou mnohem hezčí (a to i kdyby originální nebyly).

Colonel32

Citace od: otaznik kdy 06.01.2010, 21:36:56
Fakt nevím, co na tom vidíte, originální jsou mnohem hezčí (a to i kdyby originální nebyly).

Podle mě to kritizuješ jen z principu, že to není originál lego Blackfalcons, na kterém si vyrůstal.

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 06.01.2010, 21:41:34
Podle mě to kritizuješ jen z principu, že to není originál lego Blackfalcons, na kterém si vyrůstal.
Nemáš pravdu, prostě se mi nelíbí.

[IMHO]Ale samozřejmě LEGO se má míchat s LEGEm, ne s cizíma samolepkama & spol., to je více než jisté.[/IMHO]

linhi

Citace od: otaznik kdy 06.01.2010, 21:36:56

Já vím jak to myslíš,ale já myslím že lidi k tomu vede že každý se chce nějak lišit a tak kupuje custom, jinak třeba ten erb co mám já na své custom armádě je origo lego erb....  Já jsem také miloval crusadery,jenže právě crusadery a blackfalcony má každý druhý.

Eddie

Citace od: linhi kdy 05.01.2010, 16:20:26
Tak další custom torsa a štíty,pokud by si někdo chtěl udělat armádu jako já,toho chlapíka doporučuji.....
Torza jsou vskutku dobrá, mohl bys postnout odkaz z jakeho shopu to je? Nebo z kama to je?
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

linhi

Citace od: Eddie kdy 13.01.2010, 20:27:22
Citace od: linhi kdy 05.01.2010, 16:20:26
Torza jsou vskutku dobrá, mohl bys postnout odkaz z jakeho shopu to je? Nebo z kama to je?

http://www.bricklink.com/store.asp?p=DeadNight

csgeronimo

Přidám stránku s tištěnými plášti ( Minifig Cape )z Ebaye- bez vlastní zkušenosti, možná trochu drahé, ale třeba někoho zaujme.

http://cgi.ebay.com/CUSTOM-LEGO-Printed-Black-Falcons-Minifig-Cape_W0QQitemZ370314911712QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item56387d1fe0

gearcs

Citace od: csgeronimo kdy 23.01.2010, 18:00:48
Přidám stránku s tištěnými plášti ( Minifig Cape )z Ebaye- bez vlastní zkušenosti, možná trochu drahé, ale třeba někoho zaujme.
No mě se nezdá ta Blackfalconí orlice se dvěma zobáky  :o

csgeronimo

Toho jsem si ani pořádně nevšiml :D Ale prodává tam toho víc - Liony, Wolfy, Foresty ......