8014 - Bojová jednotka klonů

Založil Póža, 22.11.2009, 15:36:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Póža

S novým SW seriálem se ke mě dostavila mánie a touha mít co největší armádu klonů. Pro každého koho popadla stejná touha je tento set ideální. Obsahuje 4klony - z toho jednoho gunnera, jednoho kapitána a dva klasické pěšáky. 
   Stavba začíná sestavením těchto čtyř klonů. Máme na výběr připojit na helmy ostatních i dvě antény a dvě svítilny. Pro ty kdo nechtějí mít klona kapitána je tu i možnost nedávat mu kšilt, nárameník ani suknici , popř. kombinovat tyto prvky podle libosti. Klony můžeme ozbrojit třemi blastery a dvěma malýma pistolkama.
   Stavba chodidla probíhá v poklidu, bez problémů. Nejprve sestavíem místo pro sezení ( vejdou se tam dva kloni), pozdějí přiděláme nohy a nakonec polepíme republikovým znakem. Chodidlo je ozbrojeno dvěma výstřelnýma raketama a jedním laserem.

+
Základ pro vybudování armády klonů.
-
Samolepky ( snědl mi je pes :-) ) , neexistující model v SW světě , cena ( 349 Kč za 4 figurky a 57 dílků mi přijde víc než hodně).

P.S. Nemám k dispozici foŤák, proto přikládám obrázek z MořeLega.cz

Hardegon

Citace od: Poza kdy 22.11.2009, 15:36:22
...Pro ty kdo nechtějí mít kloního kapitána je tu i možnost...

Jak fanoušek SW může napsat "kloní"?  ??? (teď nemyslím cíleně jen tebe, dělají to téměř všichni zde na foru) Vždyť to nejen bije do očí, ale i je to hrozný říct. Vždyť seriál se jmenuje "klonové", nikoli "kloní", války.  ???

Jinak recenze dobrá. Ale nesouhlasím s tebou, že cena je vysoká. Na mořilega se dali ještě před měsícem koupit pod 300,- (nyní zdražily  :-X). Ale i za 400,- jsou 4 figy + vybavení a stroj dobrá cena.

Póža

Citace od: Hardegon kdy 22.11.2009, 16:01:04
...Pro ty kdo nechtějí mít kloního kapitána je tu i možnost...

Jak fanoušek SW může napsat "kloní"?  ??? (teď nemyslím cíleně jen tebe, dělají to téměř všichni zde na foru) Vždyť to nejen bije do očí, ale i je to hrozný říct. Vždyť seriál se jmenuje "klonové", nikoli "kloní", války.  ???

Jinak recenze dobrá. Ale nesouhlasím s tebou, že cena je vysoká. Na mořilega se dali ještě před měsícem koupit pod 300,- (nyní zdražily  :-X). Ale i za 400,- jsou 4 figy + vybavení a stroj dobrá cena.

Asertivně jsem to opravil :-)

Jo a k tý ceně, ono se to na obrázcích moc nezdá, ale když si to pak postavíš, tak je to docela malé :-) ... podle mě 57 dílků a čtyři figurky jsou za 349,- ( průměrná cena) hodně...  ale to jenom dokazuje ,že lego je předražené..

Věšák

S tím ale musíš u lego SW počítat...je to licensovaná řada, takže je jasný, že to bude dražší než třeba city...

stomcova

Citace od: Věšák kdy 22.11.2009, 19:14:55
S tím ale musíš u lego SW počítat...je to licensovaná řada, takže je jasný, že to bude dražší než třeba city...

Což je pro sběratele LEGA Star Wars pěkná finanční zátěž. No, ale vybrali jsme si sami. Takže se těšíme na další přírůstky a zde na další recenze.
Batman, forever...

otaznik

Citace od: Poza kdy 22.11.2009, 16:20:12
Jo a k tý ceně, ono se to na obrázcích moc nezdá, ale když si to pak postavíš, tak je to docela malé :-) ... podle mě 57 dílků a čtyři figurky jsou za 349,- ( průměrná cena) hodně...  ale to jenom dokazuje ,že lego je předražené..
Jak píšeš, je to tvůj subjektivní názor, takže to nic nedokazuje.  :-X

S.t.a.l.k.e.r.

-
... neexistující model v SW světě ...

Nemohol byť ako základ použitý AT-RT Walker? Ten sa predsa vyskytuje aj v CW aj v Ep. III.

Póža

Citace od: Stalker kdy 12.12.2009, 23:09:39
-
... neexistující model v SW světě ...

Nemohol byť ako základ použitý AT-RT Walker? Ten sa predsa vyskytuje aj v CW aj v Ep. III.

Já si myslím, že určitě. Dokonce tak na první pohled i působí , ale při bližším prozkoumání se tam najde pár detailů , které se mě osobně nelíbí.

MwK

Veď to neriešte, ide len o to aby nepredávali samostatné minifigy, tak tam nahádzali zmes brickov... :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

S.t.a.l.k.e.r.

To je dost zjednoduseny pohlad...
V r. 2005 bol vydany set 7250 Clone Scout Walker z Ep. III, niekto kto ma oba sety by mohol doplnit recenziu o porovnanie oboch setov.

Filipkod

Citace od: MwK kdy 13.12.2009, 17:23:33
Veď to neriešte, ide len o to aby nepredávali samostatné minifigy, tak tam nahádzali zmes brickov... :P
Máš pravdu daju tam figov a daju par brickov aby to bolo drahšie   ;D
Nech vás lego sprevádza !