10179 za směšnou částku

Založil ass, 05.12.2009, 22:53:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Hoď alespoň foto,nějake srovnani krabice vůči figu - ať se alespoň pokochám.... gratuluji také ke koupi!

Micho

:o :o :o

Takže to legálne vyšlo. Blahoželám. Aj Lego to zvládlo statočne, náhodou dobrá reklama pre shop.  8)

otaznik

Tak už i já jsem šťastným majitelem.  8)

Hardegon

To jenom v praze jezdí pošta i v sobotu? Nebo jste si dali dražší poštu?  :o

otaznik

Citace od: Hardegon kdy 12.12.2009, 11:59:13
Já nebydlím v Praze a platil jsem standardní S@H poštovné. Ale objednal jsem to zhruba v tu dobu, kdy se tady na foru objevil o té neobvyklé ceně příspěvek.

MasterWindu

Tak také štastie milý susedia môžete mať len Vy. Gratulujem a snažím sa nemyslieť na cenu toho mojho . . .  :-X
Dark ages forever ...

Darth

Kšeftaři už zareagovali, na Aukru 2x10179 okolo 10 tisíc. Krásný nedaněný výdělek přes 200%.

Hardegon

Citace od: Darth kdy 12.12.2009, 17:33:09
Kšeftaři už zareagovali, na Aukru 2x10179 okolo 10 tisíc. Krásný nedaněný výdělek přes 200%.

A to už se 2 sety prodaly. Jeden za 8000,- a druhý za 9000,-. Taky plánuju prodat, aby bylo na 10210. 10179 bych já stejně nevyužil.  ::)

Zoufalec

Citace od: Hardegon kdy 12.12.2009, 17:45:56
A to už se 2 sety prodaly. Jeden za 8000,- a druhý za 9000,-. Taky plánuju prodat, aby bylo na 10210. 10179 bych já stejně nevyužil.  ::)

Hlavně, že si objednal ::)

Hardegon

Citace od: Zoufalec kdy 12.12.2009, 17:52:26

To jsi mohl taky. A já myslel že to stornujou a dají slevy. Kdybych věděl že to přijde, objednal bych i jiný věci...

Tím i uznání pro TLC, že se k tomu postavili líp než minule. Nutno uznat, že když nejsme nenasytní, projeví dobrou vůli.

Zoufalec

Citace od: Hardegon kdy 12.12.2009, 18:01:34
Citace od: Zoufalec kdy 12.12.2009, 17:52:26

To jsi mohl taky. A já myslel že to stornujou a dají slevy. Kdybych věděl že to přijde, objednal bych i jiný věci...

To mohl, máš pravdu. Mluví ze mne závist a vztek, když teď na Aukru vidím ty pálky. Holt jsem nevěřil, někdo ano a doma má - byť je mu k ho.nu.

Woyta

Tady v prosinci taky jezdi i v sobotu.
Pres vanoce toho je moc. celnici taky nestihaj.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Hardegon kdy 12.12.2009, 18:01:34
Tím i uznání pro TLC, že se k tomu postavili líp než minule. Nutno uznat, že když nejsme nenasytní, projeví dobrou vůli.
Skor sa jedna o to, ze kym minule slo o plosnu chybu, teraz mal nespravnu cenu len jeden set. Zrejme si aj v TLC uvedomuju, ze sa neda zo vsetkeho vykorculovat len s ospravedlnenim, ze sa to stava maximalne (sestro, kolik?) X krat za deset let.  ;D
V kazdom pripade stastnym majitelom blahozelam k vyhodnej kupe. Tato chybicka ma inspirovala k napisaniu vreleho mailu ze dokedy budu prehliadat slovensky trh...

Hana129

No u nás taky nejezdí normálně pošta v sobotu, tak jsem koukala včera dvojnásob.  :o

Hana129

Omlouvám se budoucímu majiteli druhého setu, ale tuto fotku jsem prostě musela udělat  ;).....

vasek

Citace od: Hana129 kdy 13.12.2009, 09:27:19
Omlouvám se budoucímu majiteli druhého setu, ale tuto fotku jsem prostě musela udělat  ;).....

Hanko, opravdu si musela ..... Být tím kdo neobjednal a nyní  :'( měl bych sto chutí tě navšívit .... >:D

Filipkod

Nech vás lego sprevádza !

grohl

Dorazily Falcony už všem? Ten můj se již 5 dní toulá někde po bezejmenných terminálech a nějak se mu ke mně nechce.  :'(

Hardegon

Citace od: grohl kdy 15.12.2009, 13:26:52
Dorazily Falcony už všem? Ten můj se již 5 dní toulá někde po bezejmenných terminálech a nějak se mu ke mně nechce.  :'(

Taky čekám a čekám a čekám...

rdk

Dorazilo to už i mě.

Tracking, který dává LEGO přestane "fungovat" po překročení hranic. Napiš to číslo do trackingu české pošty a hned uvidíš, kde to je.

Hardegon

Včera jsem kvůli tomu šel na poštu a nic tam prý nebylo - schránka prázdná. Dnes večer ve schránce lístek s včerejším datem. Nachcípanej místo abych se aspon učil jsem tam šel znova. Další půl hodina čekání. A vážně to tam bylo už včera. Jen špatně hledali. 12Kg vézt v nacpaný tramvaji byla, věřte nebo ne, docela legrace. Když se mi podařilo zmrzlými prsty odemknout, praskla mi žárovka a vyhodila komplet proud v bytě. Pak po nahození nešel zase internet... Vy mi to vážně nepřejete.  :-X

grohl

U mě to samé, jdu si pro něj dnes odpoledne.

Darth

Citace od: Hardegon kdy 15.12.2009, 21:00:25
Včera jsem kvůli tomu šel na poštu a nic tam prý nebylo - schránka prázdná. Dnes večer ve schránce lístek s včerejším datem. Nachcípanej místo abych se aspon učil jsem tam šel znova. Další půl hodina čekání. A vážně to tam bylo už včera. Jen špatně hledali. 12Kg vézt v nacpaný tramvaji byla, věřte nebo ne, docela legrace. Když se mi podařilo zmrzlými prsty odemknout, praskla mi žárovka a vyhodila komplet proud v bytě. Pak po nahození nešel zase internet... Vy mi to vážně nepřejete.  :-X

Tak moje zaříkání a voodoo zafungovalo aspoň na jednoho  ;D

Póža

Citace od: Hana129 kdy 13.12.2009, 09:27:19

Slintám závistí.... sice mě baví spíš éra klonových válek, ale mít tenhle set by mi vůůůbec nevadilo :-)

Citace od: Hardegon kdy 15.12.2009, 21:00:25

Ale stálo to za to ,co :-)

grohl

Kilometrová cesta z pošty, kde paní pošťačka hledala balík 25 minut a pak se přišla raději zeptat, co má hledat. Vyfoceno a opět v bedně, kde bude ještě 8 dní čekat.

Shi-So

Citace od: grohl kdy 16.12.2009, 15:44:53
Kilometrová cesta z pošty, kde paní pošťačka hledala balík 25 minut a pak se přišla raději zeptat, co má hledat. Vyfoceno a opět v bedně, kde bude ještě 8 dní čekat.

TS TS, ten muj je urcite vetsi ;D

rdk

Barborka se už taky těší, až si pohraje. ;D ;D

Micho

Tak toto je špičkové foto!   8) 8) 8)

grohl

Hana129

Citace od: rdk kdy 16.12.2009, 20:28:09
Barborka se už taky těší, až si pohraje. ;D ;D

..., ale je z toho nějaká vyjevená, určitě si přála něco jinačího. ;)

Jsem zvědavá na druhou Barborku, až taky takovou raketku  dostane.