(vlastní) Sypač 6x4

Založil Plutoone, 05.12.2009, 10:26:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj, tak konečně mam vše hotovo a můžu sem hodit video.
Něco k popisu, takže jak sem již zmiňoval. 1x XL motor a 2x M motor. 2 pneumatické písty pro zdvih kabiny. Poháněné jsou 2 zadní nápravy. Dále je motorem ovládána výška radlice, natáčení z jedné strany na druhou se musí dělat ručně. šnek a rozmetač jsou hnané od XL motoru. V tomto převodu je právě jedna z největších slabin. Té si určitě všimnete sami. Ale prostě se mi nepovedlo to nějak odstranit. Dalším záporem je nedostatek kostiček, takže korba je celkem improvizovaně řešená. Naopak jsem rád, že se sypač bez problémů uveze, nikde nic nepřeskakuje a hlavně to jako celek funguje. No posuďte sami ;D

http://www.youtube.com/watch?v=KaKyADlrdGw

mirek

Úžasný, gratuluji ke skvěle udělanému dílu. Máš můj obdiv.

Plutoone

Jo kdyby se někomu z vás ten šnek hodil, tak mam 2  :)

jakpet

Super, taky se mi to fakt líbí!

vasek

grohl

Výtečné. Video tvému výtvoru teprve dodalo pořádné grády.

Shmade

Souhlas, moc pěkné, je fajn vidět všechny funkce v akci. Jen mi přijde, že úplně stejnou práci jako tenhle custom šnek by odvedl klasický originál...  Nic proti tomu custom nemám, jen mě zajímá proč? :) Možná by se musel akorát točit rychleji, aby stíhal dodávat posypový materiál...

Plutoone

Citace od: Shmade kdy 09.12.2009, 17:38:50
Souhlas, moc pěkné, je fajn vidět všechny funkce v akci. Jen mi přijde, že úplně stejnou práci jako tenhle custom šnek by odvedl klasický originál...  Nic proti tomu custom nemám, jen mě zajímá proč? :) Možná by se musel akorát točit rychleji, aby stíhal dodávat posypový materiál...
On existuje originál šnek?  :o Tak to sem fakt nevěděl. Ale ten co používám já je fakt mrtě dobře vysoustruženej, takže to zvládl v pohodě.

Shmade

Jo ten tvuj je pěknej, jen jak je nasazenej? Je v něm i axle hole, nebo je jen na krajích? Nebo je to řešený nějak jinak?

Já měl na mysli dát za sebe několik těhle, sice jsou tak poloviční oproti tomu tvému, ale podle mě by taky byly schopný rýži posouvat...

otaznik

Citace od: Plutoone kdy 09.12.2009, 21:23:29
On existuje originál šnek?  :o Tak to sem fakt nevěděl. Ale ten co používám já je fakt mrtě dobře vysoustruženej, takže to zvládl v pohodě.
Počkej, to si z náš děláš srandu, že jo?
Jinak si nedovedu vysvětlit tvoje tvrzení, že vlastníš (a máš postavený) set 8421, který tyto šneky obsahuje.  :P

Dennis4

Ahoj také se chci připojit a potřást ti rukou.  :)
Moc pěkné. ;)

Plutoone

Citace od: otaznik kdy 09.12.2009, 22:35:11
Jinak si nedovedu vysvětlit tvoje tvrzení, že vlastníš (a máš postavený) set 8421, který tyto šneky obsahuje.  :P
O tomhle šneku samozřejmě vím. Napadlo mě ho tam dát. Třeba 6 v řadě. Ale podle mě by byly úplně k ničemu. (myslel sem, že existuje něco lepšího) zítra sem hodím fotku originálu a mého customu a uvidíte proč. Jikak Custom má ve středech z každé strany vyvrtaný otvor ve kterém je nalepena osička.

Shi-So

Citace od: Plutoone kdy 10.12.2009, 07:13:12
Citace od: otaznik kdy 09.12.2009, 22:35:11
O tomhle šneku samozřejmě vím. Napadlo mě ho tam dát. Třeba 6 v řadě. Ale podle mě by byly úplně k ničemu. (myslel sem, že existuje něco lepšího) zítra sem hodím fotku originálu a mého customu a uvidíte proč. Jikak Custom má ve středech z každé strany vyvrtaný otvor ve kterém je nalepena osička.

Nalepena osicka??? :o
Otaznik prave omdlel ;D
Jinak super model i video, dalsi MOC, ktery by urcite uspel jako standartni set :)

Plutoone

Osičky v hodnotě 00 nic klidně obětuju, aby to fungovalo. A hlavně sem je neznehodnotil. Berte to tak, že sem nepřišel o 2 kostky, ale získal jeden celek, kterej se mi snad povede uplatnit i někde jinde. např. tady šneky mam 2, takže by to neměl být problém http://www.youtube.com/watch?v=1uynmApjhWI&feature=related

otaznik

Ale právě o něm psal i Shmade, proto mi to bylo divné.

Plutoone

Citace od: otaznik kdy 10.12.2009, 12:11:20
Ale právě o něm psal i Shmade, proto mi to bylo divné.
Originál šnek je použitý na radlici, dokonce 2x. takže o jeho existenci fakt vím ;D