(Vlastní) stanica Kezmarok

Založil edward193, 03.08.2005, 14:44:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

edward193

Postavil som zeleznicnu stanicu v Kezmarku, svojho casu udajne najkrajsiu v Rakusko-Uhorsku. Ale pravdepodobne este nejak prerobim tu strednu strechu, lebo nie celkom ladi mojmu estetickemu citeniu...

edward193

a este jeden obrazok:

edward193

a tu je original:

Micho

Si chlapík. Tu stanicu dobre poznám. Bola už aj dosť v zlom stave, našťastie ju zrekonštruovali ...

edward193

no nastastie... len skoda, ze tam nejazdia take vlaky, ake som k tomu dopasoval

rdk

Naozaj veľmi pekné. ;)

otaznik

Citace od: edward193 kdy 03.08.2005, 14:44:16
Postavil som zeleznicnu stanicu v Kezmarku, svojho casu udajne najkrajsiu v Rakusko-Uhorsku. Ale pravdepodobne este nejak prerobim tu strednu strechu, lebo nie celkom ladi mojmu estetickemu citeniu...

Velmi hezké!!!

Aki

I mně se to moc líbí. A až upravíš tu střechu středního traktu, tak bude ještě lepší.

myth

Nádherný model. Tie vrchné okná v strednom trakte sú vitrážové?
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Cavelon

Pekný model. :D

Citace od: edward193 kdy 03.08.2005, 14:58:04
len skoda, ze tam nejazdia take vlaky, ake som k tomu dopasoval

Presne toto ma napadlo. Žiaľ, ani tak skoro jazdiť nebudú. Pri praktikách naších železníc môžeme byť radi, že tu ešte nejaké vôbec jazdia... :-\

chadzi

krasne postaveny z klasickych bulk bricks  8)

peter

Je vidět, že je tu mnoho lidiček, kteří též pomalu nevědí co s dílky. Tolik oken jedné barvy, to se hned tak nevidí. Taktéž zelených dílků padlo celkem hodně. Kde to berete ???

Jinak je to pěkné. Jen mě zajímá jestli to má i nějaký interier? Škoda jen, že ta střecha není ze střech, ale to je jen detail - fakt pěkné.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

edward193

Citace od: myth kdy 03.08.2005, 15:51:05
Tie vrchné okná v strednom trakte sú vitrážové?
Ano, v originali su to vitrazove okna. V modeli sa mi ale nepodarilo presne zachytit ich vzor.

edward193

Citace od: peter kdy 04.08.2005, 11:13:43
Taktéž zelených dílků padlo celkem hodně. Kde to berete ???
Jen mě zajímá jestli to má i nějaký interier? Škoda jen, že ta střecha není ze střech, ale to je jen detail - fakt pěkné.
To mnozstvo dielov je vysledok dlhorocnej zberatelskej cinnosti...
Povodne som uvazoval, ze to postavim aj s interierom, ale casom ma to preslo. Ked tak tu dodam nejake fotky, kde by bolo vidiet aspon zarodok interieru...
A strecha neni zo striech z jednoducheho dovodu: chcel som aby bola zelena, ale tolko zelenych /a myslim, ze ani inych stresnych dielov - zatial - nemam/

chadzi

Citace od: edward193 kdy 04.08.2005, 13:58:32

To mnozstvo dielov je vysledok dlhorocnej zberatelskej cinnosti...

vidis a manzelka furt nechape mou vetu: basic kostek neni nikdy dost  ;) asi ji ukazu ty obrazky

Micho

Chadzi, to je fakt pravda. Edward tou stanicou dokázal, že aj s množstvom základných kociek sa dá postaviť nádherná vec. A to si ešte pamätám ten jeho nádherný kostolík.  8)

peter

Citace od: chadzi kdy 04.08.2005, 14:03:25
vidis a manzelka furt nechape mou vetu: basic kostek neni nikdy dost  ;) asi ji ukazu ty obrazky

To jo, ale bohužel basic kostek v netypických barvách (béžová, hnědá, zelená, tm. šedá atd.) mám i tak málo. Pro mě je prostě problém tyhle barvy sehnat, mám jich jen pár a to jen ze setů kde jsou. Bohužel se totiž (k mé smůle) nevyskytují ani v těch akčních setech. O střechách v těchto barvách ani nemluvě. Proto jsem také tu mojí radnici udělal bílou a ne béžovou, která by jí slušela mnohokrát lépe.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Panther

Jelikož jsem byl minulý týden na dovolené ve Vysokých Tatrách a navštívil i Kežmarok, mohu to porovnat i se skutečností. Nádraží jsem sice viděl pouze zdálky, ale mohu říct, že tvůj výtvor je velmi podařený. Moc se mi líbí.  :)  Musím se také dlouhodobě věnovat sběratelské činnosti, abych měl dostatek kostek a mohl něco podobného také postavit.  ;D

Cavelon

Citace od: peter kdy 04.08.2005, 14:16:00
bohužel basic kostek v netypických barvách (béžová, hnědá, zelená, tm. šedá atd.) mám i tak málo. Pro mě je prostě problém tyhle barvy sehnat, mám jich jen pár a to jen ze setů kde jsou. Bohužel se totiž (k mé smůle) nevyskytují ani v těch akčních setech. O střechách v těchto barvách ani nemluvě.

--> BrickLink

edward193

Tak trochu som prestaval tu strednu strechu. Viac fotiek na:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=139895
Je tam aj viac fotiek originalu a nejake zarodky interieru, od ktoreho som nakoniec upustil...