Apocalypse: the lego game (desková hra)

Založil Girion, 06.11.2009, 12:40:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Girion

Tak mně napadlo jestli bych náhodou neudělal ňákou deskovku s legem ,a že sem nic podobného neviděl ,dal jsem se do díla ,dřív už jsme to hráli s bráchou a je to dost dobře hratelný ,tak se akorát chci zeptat jestli mám pokračovat  ??? . Dneska snad kolem půl paté sem hodím pravidla plus nějaké to foto . V plánu jsou i rozšíření ale aby to někdo hrál ,protože to jinak nemá cenu .

Girion Boardgames s.r.o
"Jestliže hledání kostek za každou cenu je šílenství, pak ano můžete mi říkat že jsem šílený."

Marty713

No... ::)

Ty hele a proč zrovna WWIII?  ???
Já teda neříkám, že mám na tohle téma monopol, ale pokud v tom budeš pokračovat, nebylo by od věci buď se třeba zeptat, nebo se domluvit na spolupráci. Hádám totiž, že ta hra by měla mít nějaký příběh, pozadí, atmosféru, nebo a to hlaně graf. ztvárnění, tj. design lego strojů a charakterů.

Takže buď jiný název (takhle mi to bije do očí), nebo začnem jednat.

(P.S. Nic proti, ale už takhle je mi ten fig na kole v tvym profilu "nečím povědomej" ;D :o ::) )

Girion

Pardon  :-[ ,no tak já vymyslim jinej název no a jinak 3 sv. válka to bejt nemusí můžou bojovat proti sobě klidně separatisti proti bezdomovcům ,jen jde o to jakou si kdo postaví armádu .

p.s. Ten fig je z netu ,ale až budu fotit něco z tý hry ,tak si vyfotím svýho figa .
"Jestliže hledání kostek za každou cenu je šílenství, pak ano můžete mi říkat že jsem šílený."

Marty713

V pohodě. ;) Myslel jsem to spíš jako nabídku potenciální spolupráce.
Jen jsem nechtěl, aby to bylo nějak matoucí a zavádějící. Jestli máš na mysli něco jako wargames (válečné hry), tak proč ne. Ale to je pak právě zbytečné to škatulkovat (WWIII), nech to jako space, ať mají hráči manevrovací prostor pro svou fantazii.

Opravdu fajn by bylo, kdyby jsi koncepci této hry dokázal převést do online hraní, kdyby to šlo přes komp. ??? 8)

Takže pokračuj a co nejdřív nám řekni o co by mělo vlastně jít. :)

Girion

Už fotím ,takže do hodiny by to tu mělo být .

Girion

Tak nic no psal jsem to ve wordu a teď jsem se dozvěděl že to nemůžu poslat tak mi prosím někdo pomožte nebo udělám harakiri .

peter

Ctrl+C a Ctrl+V a nebo nejlépe převést do pdf přes např. pdf factory nebo web "print to pdf".
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Girion

Takže konečně to je tu díky pomoci taťky který převedl .doc do .pdf . Snad se bude líbit . Těšte se na další rozšíření ,který sem snad budu průběžně dávat . Zítra sem asi dám ňáký fotky .

Případné dotazy buď zde na fóru nebo na emailu : vojta.mlynar@email.cz

P.S. V těch pravidlech u tý velký tabulky jak je přes celej papír tak to jak by měl zhruba vypadat jeden kousek hracího plánu .

Girion Boardgames pro vás .

Girion