S@H hromadný nákup

Založil Hardegon, 24.09.2009, 22:14:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Měl by někdo zájem? Pár členů se již ozvalo, tak bych se nabídl to koupit přes své konto...

Poštovné by se rozpočítalo rovnoměrně podle ceny koupených dílů + cena z Plzně k vám dle ČP.
EDIT: Již bychom dosáhli nejvyššího poštovného 415,-Kč, takže nenasytnosti se meze nekladou...

Ještě doplním, že pokud se sejde více pražáků, v rámci pragocentrismu netrvám na tom, abych nákup zařizoval já. Každá korunka ušetřená na lego je dobrá.

Woyta

Ja bych mel zajem urcite.

6x Power Functions Extension Wire Item #: 8886
4x black Brick 1X3
1x seda Technic Brick 1X8
1x seda Technic Brick 1X10
9x seda Ladder 1X2x2
6x cira Flat Tile 1X2 - Tr

To by bylo asi vse.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

5o

Toto je lákavá ponuka. Ešte lákavajšie by však bolo, keby sa pridal aj niekto zo SR. A dúfam, že termín uzávierky nebude dnes, alebo zajtra.
Sety kupovať neplánujem, ale pár dielov by sa hodilo. Skús dať von najaké podmienky, či limity.
Preto lebo Lego...

Hardegon

Citace od: 5o kdy 25.09.2009, 14:11:48
Toto je lákavá ponuka. Ešte lákavajšie by však bolo, keby sa pridal aj niekto zo SR. A dúfam, že termín uzávierky nebude dnes, alebo zajtra.
Sety kupovať neplánujem, ale pár dielov by sa hodilo. Skús dať von najaké podmienky, či limity.

Časový limit asi pevný neni. Pokud tedy nejsou slevy, o kterých se někdo zminoval ohledně elektro prvků, do určitého data. Pokud ano, napište mi a dám mezní termín.

Jiný limit ani neni. Cena se určitě vyhoupne přes 2000, tak poštovné je 415,- at přidáme cokoli...

Woyta

jeste vcera byla sleva na kabely. Z 89kc na 80 ale to preziju.
Osobne bych rad jeste novej ir ovladac s regulaci rychlosti ale ten neni v nabidce.

Shmade

Tak nevím na koho nakonec padne organizace, tak to dám sem, rád bych poprosil o:

1x 1X1 Salt & Pepper Shaker http://shop.lego.com/ByCategory/Product.aspx?p=852214&cn=13&d=443

a 1x Ice Brick Tray - Blue - http://shop.lego.com/Product/?p=852660

Toť vše, tak se mi pak ozvete kdo to bude organizovat abych věděl komu poslat peníze...

Díky

Edit: jo a ještě tedy 1x Power Functions IR Speed Remote Control - http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=8879&cn=587

hadato

Pro případ, že by to začal organizovat někdo jiný, než Hardegon, tak tady je seznam věcí, které bych chtěl:
Je toho trochu víc:
5*8886 Power Functions Extension Wire
1*8884 Power Functions IR Receiver
2*8870 Power Functions Light
2*8869 Power Functions Control Switch
2*8871 Power Functions Extension Wire 20"
1*8879 Power Functions IR Speed Remote Control

TomB

Tak, a já budu brát 1x ten IR speed remote contorol ;D :)
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Hardegon

Protože asi zájemců bode dost, ujímám se organizace. Vaše seznamy prosím přes PM, nejlépe číslo setu, název, druh nebo serii, či jiný údaj, podle kterého bude zboží jednoznačně identifikovatelné.

Proto že to bude ve výsledku pár tisíc za položky, budu chtít platby předem na účet (ten dodám až nakonec, až bude vše připraveno k nákupu).

Ať je to zajímavější, uzávěrka do neděle, 4. října 2009 .

Woyta

Citace od: miho kdy 25.09.2009, 18:27:45
Nový ir ovladac s regulaci rychlosti v nabídce vidím na http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=8879&cn=587
Je to v části - By Theme - Power Functions. I v části - By Theme - Trains - Train Accessories
V části Building Accessories to není.
Uz ho vidim diky.

Takze zmena

6x Power Functions Extension Wire Item #: 8886
1x Power Functions IR Speed Remote Control Item #: 8879
4x black Brick 1X3
9x seda Ladder 1X2x2
6x cira Flat Tile 1X2 - Tr

Technic bricky vypadli. Nasel jsem je v kiloware co dorazilo vcera.

hadato

Můžu se zeptat, Co znamená PM?

Ondra

Citace od: hadato kdy 26.09.2009, 14:08:21
Personal message-Někdy se používá název Soukromá zpráva od toho je česká zkratka SZ.

J0hny54

Citace od: Ondra kdy 26.09.2009, 14:40:58
Citace od: hadato kdy 26.09.2009, 14:08:21
Personal message-Někdy se používá název Soukromá zpráva od toho je česká zkratka SZ.

nebo private message ?

Hardegon

Upozorním, že v neděli (23:59) uzavřu příjem objednávek. Již mi psalo cca 10 lidí, tudíž poštovné z S@H klesá někam k 50,-Kč na osobu průměrně.

Po neděli (max do týdne) rozešlu zprávy se seznamem objednávky, cenou + rozpočítaná pošta z S@H a číslo účtu.

Woyta

Kdyztak nam mimoprazakum pripocitej rovnou postovne a balne.
Napis to treba jako volitelnou polozku pri platbe.
Kdo si to vyzvedne osobne nezaplati. Kdo postou, ten zaplati.

Ravenhorn

Mě by spíše na lego.com zajímal set 10199 - Winter Toy Shop.  ;)
Castle, Pirates a Star Wars.

Hardegon

Citace od: Woyta kdy 02.10.2009, 01:43:58
Kdyztak nam mimoprazakum pripocitej rovnou postovne a balne.
Napis to treba jako volitelnou polozku pri platbe.
Kdo si to vyzvedne osobne nezaplati. Kdo postou, ten zaplati.

;)

Hardegon

Většina z těch, kteří psali, poslali seznam. Nyní počkejte na zprávu s potvrzením, částkou a číslem účtu.

Hardegon

Zprávy s vyúčtováním rozeslány, snad na správné adresy. Pokud bude problém, hned pište. Vše se dá domluvit.

Pro zajímavost:

Celkem jsme nahrabali díly, sety a součástky za téměř 20 000,-Kč!!!

Zpracováním objednávek jsem ztrávil cca 4 hodiny času. Snad to je aspoň vše OK.  :P

Ještě zopakuji, že čím dříve peníze dorazí, tím lépe. Vím, že někteří nemohou z technických důvodů plnit plány na 100%, tak limit, do kdy je přímám, nedám.

Hardegon

Právě bylo objednáno. Čekám na email o potvrzení.

Dodací doba je 12 pracovních dní. Snad se to nikde nezdrží.

Rád bych ještě poděkoval těm, kteří přispěli svými korunkami do mého malého prasátka.

Další zprávy z dění v nejbližší době.  :-*

Hardegon

E-mail přijat, tak do 12 dní mě asi pošták ukamenuje.  >:D

Woyta

Neukamenuje. Kdyby jsi videl jak prohanim postaky diky ebayi ja .  ;D

Hardegon

Věci nespadající do "Pick A Brick" na cestě.

Hardegon

Citace
   Dear Marek,

Your LEGO Package has left our warehouse and is on its way to you.

Tak PaB na cestě.

Balík číslo 1 očekávám do pátku  8)

Hardegon

Začnu rozesílat až dorazí i balík 2.  ::)

Woyta

Koukam, ze jsme pomalu neobjednavali pomalu nic jineho nez ovladace a kabely. :)

Rewolt

To by mě zajímalo co to stálo dohomady !?! :o
It's a trap!

Woyta

Hardegon

Citace od: Rewolt kdy 20.10.2009, 23:03:39
To by mě zajímalo co to stálo dohomady !?! :o

To co je na fotce 15 000. To co je na cestě 5 000.

Asi si ty elektrosoučástky nechám a postavím raketoplán. Bude hezky blikat, pohon na pár motorů a ovládat to může až šest lidí. Kabeláž by vystačila určutě.  >:D

Shmade

Se mi líbí ta space taška, na tu jsem nějak nenarazil... Mohl by se mi ozvat její kupec? Respektive až mu dorazí domů, zajímalo by mě, jestlli má nějaké vnitřní uspořádání, jesli ne, tak by se mi líbila na desky, nebo se vlastně může kouknout Hardegon. :) dík