(Cizí) Indiáni

Založil Johny650, 14.10.2009, 19:42:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Wolf.77

Mě to moc nenadchlo, protože je to velice jednolité a stačí aby měl majitel dost peněz.
Protože bagr.

Johny650

To je pravda ale je to stejne jak když někdo má castle figy je to jen o tom je sehnat a mít peníze. Jinak mě se to moc líbí už jen z toho důvodu že se to jen tak nevidí taková sbírka indiánů

Micho

Ja by som to nazval: "Posledná výprava Dakotov".  ;)

hobby

Nebo: Siouxové táhnou na Little Big Horn zúčtovat s generálem Castrem :D.

Aki

Citace od: hobby kdy 14.10.2009, 20:23:04
Nebo: Siouxové táhnou na Little Big Horn zúčtovat s generálem Castrem :D.
V pravidelných řadách a vojenských tvarech.  :P :P

Póža

Napočítal jsem 239

Hardegon

Absolutní plýtvání peněz. Jeden jako druhej, užít se to nikde nedá, vážně jen vystavit. A i na pohled je to nehezký. Zástupy castle rytířů se alespon dají rozumně využít. Tohle ne.  :(

maeror

Citace od: Hardegon kdy 15.10.2009, 10:51:49
Zástupy castle rytířů se alespon dají rozumně využít. Tohle ne.  :(

Rozumně?! ;)
V angličtině mají hezký výraz overcrowded, a je jedno, jestli jde o rytíře nebo indiány.

Ovšemže se podobná armáda figů může použít efektivně i efektně, třeba ztvárnění zmíněného Little Big Hornu by mohlo být parádní záležitostí (stejně jako různé scény středověkých bitev či dobývání hradů).

Hardegon

Citace od: maeror kdy 15.10.2009, 13:19:08
Ovšemže se podobná armáda figů může použít efektivně i efektně, třeba ztvárnění zmíněného Little Big Hornu by mohlo být parádní záležitostí (stejně jako různé scény středověkých bitev či dobývání hradů).

Když k hradu postavíš 250 rytířů, jeden jako druhý i se stejnými ksichtíky, možná uvěřim že je to nějaká uniformovaná garda. Ale aby se se čtyřmi různými indiány udělala 250 hlavá skupina...  :-\ Jakékoli užití by vypadalo stašně...

Pepíno

Mě k téhle výstavce napadá jediné dvě využití.
1 - simulace indiána stojícího mezi dvěmi zrcadly
2 - Vigneta úplně opilého figa, který potká tři indoše a každého vidí 80 x :D

Věšák

Citace od: Pepíno kdy 15.10.2009, 13:33:35

trochu velká vigneta ne? :P

Pepíno

Citace od: Věšák kdy 15.10.2009, 14:37:01
Citace od: Pepíno kdy 15.10.2009, 13:33:35

trochu velká vigneta ne? :P

Hodně rozvětvená :-)

Ryxe

Po pravdě, toto mě moc neoslovilo. Možná, kdyby z toho byla postavená nějaká akce, jak již zde bylo zmíněno, kde budou figové v pohybu. Já osobně si indiány představuji jako takové ty divoké a nespoutané bojovníky a ne sešikované v zástupech jako na vojenské přehlídce.
Takovéto rozestavění figů se mi líbí u takových obrovských armád právě rytířů, nebo třeba imperiálních jednotek ze SW.