(Vlastní) Španělská kolonizace

Založil Hardegon, 28.09.2009, 14:35:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Hardegon

Protože mě  tuto bavilo, rozhodl jsem se pokračovat v podobných věcech. Do kolonky splněných dětských snů si dělám další čárku - Ostrované. Před dvěma měsíci jsem měl pouhé 2 a nyní vcelku slušný kmen na podobná dioramata.  >:D

Náročnější stavitele prosím, aby mi odpustili osmi studový nedodělaný okraj. Bohužel zeleně jaksi došlo.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=403431

Wolf.77

Pěkné! Mě se vždy také moc líbili ostrované. Škoda že nemáš staré vojáky, asi by se k tomu více hodili.
Protože bagr.

Hardegon

Citace od: Wolf.77 kdy 28.09.2009, 16:42:52
Pěkné! Mě se vždy také moc líbili ostrované. Škoda že nemáš staré vojáky, asi by se k tomu více hodili.

Sehnat zástup starých vojáků v dobrém stavu je ale těžké. Na aukru se sice obhjevují často, ale za vyšší cenu než tito nový. Navíc se mi i docela zalíbili.  :)

Přidán odkaz na BS.

Woyta

Akorat mi nesedej bambitky v rukach vojaku. U velitele OK. Ale vojaci by meli mit pusky.
Mozna by byla pekna prvni rad vojaku v pokleku.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

Hardegon

Citace od: Woyta kdy 29.09.2009, 16:12:10
Akorat mi nesedej bambitky v rukach vojaku. U velitele OK. Ale vojaci by meli mit pusky.
Mozna by byla pekna prvni rad vojaku v pokleku.

Na těch puškách/pistolích jsem se zasekl. Ono je to na hraní fajn, ale když fig drží pušku v ruce a střílí od boku, moc se mi to nelíbí. Proto jsem radši zvolil pistole a u pasu připravené šavle.

Poklek vojáků vymýšlím...  >:D

Lego_Radek

velmi pěkní. Ostrovani jsou zajímaví a nikde jsem zatím jejich použití a motiv neviděl. Kdybys to rozpracoval dále, bylo by to hodně zajímavé.

Hardegon

Opět navážu na své starší téma. Tématicky se to týká a i ten zákeřný Španěl tam někde je.  >:D

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=437578

Steve23

impozantní, Ta Pyramida je Ohromná, jen ty světlí palmy :-(

germik

Krása, připomíná mi to American Conquest , ještě by se tam hodila nějaká chýše a políčko s kukuřicí ;) :D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

FilipS

Krásné, moc se mi to líbí, ale také bych se chtěl přimluvit za nějakou chýši.

otaznik

Pěkná a ne moc běžná stavba, jsi velmi produktivní  ;) .
Jen ty nešťastné obrácené kytky, přes to se nějak nemůžu přenést.  8)

Rhox

Opět bych tam dal do vody medium blue a white ;)
Hodně se mi líbí ty domy, opravdu působí kamenným, chladným dojmem...

grohl

Velmi vydařené. Zezadu by ještě po pyramidě mohl stékat potůček krve.  ;D

Hardegon

Děkuji za kladné ohlasy. Co se týká chýše, schválně jsem jí tam nedával. Záměr byl, jak píše Rhox, kamenný a chladný dojem.

A na svých správně otočených kytkách si trvám.  8)

Ještě jsem k příspěvku doplnil odkaz na BS galerii.

Daniel

Jsem si říkal, že ten terén máš nějakej podobnej a teď koukám, že je dokonce stejnej ;D , jako na Severském království II - http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=28989.0
Ale jinak pěkné a ne moc obvyklé téma.

Icewalker

No, severská vesnička se mi líbí víc, ale výtvory s "divochy" tu zase člověk jen tak nevidí. Opice stavbu pěkně oživují, a banánovník je vtipný. Škoda, že nejsou krapet lepší fotky, ale s tím bývá vždycky kříž.

Co se týče obrácených kytek, dá se přes ně přenést. Každý má holt nějaký zlozvyk (i když tento je nadmíru ošklivý ;D )
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

gearcs

Máš dobré nápady, tohle tady ještě nebylo. Provedení se mi taky líbí.

Aki

Výborný nápad na zpracování, provedení lepší než u Severského království, ale nějak mi tomu ještě něco chybí. Možná trochu víc kamenických detailů na větší pyramidě. Rozhodně mi to ale již stojí za napsání pochvalného příspěvku. ;)

Colonel32

Co pořídit hnědé kánoe místo červených?

Hardegon

Citace od: Colonel32 kdy 13.07.2010, 12:00:13
Co pořídit hnědé kánoe místo červených?

Hnědé kanoe mám. Ale schválně jsem použil červené. Nějak se mi k tomu líbily víc.

Citace od: Aki kdy 13.07.2010, 08:56:23
Výborný nápad na zpracování, provedení lepší než u Severského království (...)

Jsem rád, že se ti toto líbí. Ale abych věděl kde podle tebe dělam chyby - co ti tam nesedí?

Colonel32

Jestli řekne, že červené kánoe, tak padnu smíchy.  ;D