(vlastní) Penzion ve věži :)

Založil Ramtinka, 26.08.2009, 18:49:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ramtinka

Jak jsem slíbila do opuštěného domu se nastěhovali minifigové a udělali z něj malý penzionek nazvaný "Ve věži".

Od posledně zmizel plevel, který se začal mohutně rozrůstat po zahradě a jeho místo zde zaujali květiny, které nyní zkrášlují zahradu.
Zmizeli i staré zbytky podlahy a vyvalené dveře. Mí věrní pomocníčni stavebníčci mi pomohli postavit nové podlahy a zasadit dveře.

A nyní si můžete prohlédnout penzion v celé jeho kráse.

Když vejdeme vstupními dveřmi uvidíme předsíň, kam si hosté odkládají své věci a vidíte zrovna jeden host se chystá na procházku. A co to tu máme. A jo :D to náš údržbář ještě vyhání poslední nezvané hosty ven.

Pokud vás tato scéna s pavoukem neodradí postupujete dál, kde se nachází recepce s postarším, ale velmi milým pánem, který vás ubytuje.

A další dvě místnosti už jsou pokojíčky pro naše vzácné hosty. Nyní se tu nachází 2 slečny. Jedna je tak trochu fotbalový fanoušek a právě sleduje zápas. A celá štastná zdvihá ruce nad hlavu, když její tým dává gól.

Zato ta druhá slečna je spíše fintilka a lenoška. :)

A takový bonbónek pro naše hosty je společenská místnost s klavíristou, kde můžou zamilované páry, ale i single minigifové tančit celý večer.

Abych nezapomněla, jak jsem zmiňovala, na zahradu jsem umístila slibovanou lavičku. A hle jak jen se to mohlo stát, ještě jeden neočekávaný host se nám tu ubytoval - kočička.

Případné rady na vylepšení i kritiku ráda přivítám.

Wolf.77

Pěkné! Líbí se mi obzvlášť křeslo a klavír.
Hotel se mi zdá povedený, jednoduchý ale mohl by tam být nějaký nápis nebo něco aby bylo vidět že je to penzion.
Protože bagr.

Ramtinka

Citace od: Wolf.77 kdy 26.08.2009, 19:00:07
Pěkné! Líbí se mi obzvlášť křeslo a klavír.
Hotel se mi zdá povedený, jednoduchý ale mohl by tam být nějaký nápis nebo něco aby bylo vidět že je to penzion.

Děkuju za chválu.

No ona tam ta televize je, jen jsem to nafotila špatně a není vidět, má to být LCD televize :) fotku upravím :)

Ten nápis jsem tam nějaký dát chtěla jen jsem nevěděla jaký, nemám žádný takový :(

Wolf.77

Jo já sem si té telivize nevšiml ale už sem to upravil. Já sem totiž text četl jen zběžně, tak jsem si nevšiml že je to fotbalový fanoušek.
Protože bagr.

Hana129

Mě se to líbí hlavně vybavení. Dílko je hezký živé.  Pěkný nápad pán beroucí klobouk z věšáku.  ;)

Malá připomínka - někde nedocváklé study, mě se to taky sem tam podaří, ale už si dávám víc pozor, dělá to pak neplechu.

Alasar

No náhodou tenhle penzion je pěkně zpracován i detaily.Třeba televize.