stomcova sbírka Star Wars

Založil stomcova, 28.03.2008, 19:06:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Věšák

Citace od: B.A.X.O kdy 24.04.2009, 22:25:39
Citace od: Stalker kdy 24.04.2009, 22:24:39
CitaceKdo je ten čtvrtej fig?(kromě Dookua a magnaguardů)
A Pilot-droid. Droid - pilot.  ;)

jj taky jsem hned nevědel, s té krabice se to nedá rozeznat a na internetu jsem našel takovou prijatelnou fotku tak tam to docela šlo...

kazdopadne gratuluji k novému přírustku...ten nový dooku je zajimavý ale, nevím ten starší taky nebyl špatný.

Taky gratuluju....
A to asi bude jinej droid než battledroid co?páč battledroidi-piloti byli s modrym tělem....
No, ten Dooku je zajímavý, ale je to Dooku stylizovanej do vizáže Clonewars...a mě osobně se figy (lidský figy a yoda - ostatní (kloni, ashoka) mi nevaděj) stylizovaný do clonewars úplně nelíběj.... :-\

B.A.X.O

Citace od: Vesak kdy 24.04.2009, 22:31:24
Citace od: B.A.X.O kdy 24.04.2009, 22:25:39
Citace od: Stalker kdy 24.04.2009, 22:24:39
CitaceKdo je ten čtvrtej fig?(kromě Dookua a magnaguardů)
A Pilot-droid. Droid - pilot.  ;)

jj taky jsem hned nevědel, s té krabice se to nedá rozeznat a na internetu jsem našel takovou prijatelnou fotku tak tam to docela šlo...

kazdopadne gratuluji k novému přírustku...ten nový dooku je zajimavý ale, nevím ten starší taky nebyl špatný.

Taky gratuluju....
A to asi bude jinej droid než battledroid co?páč battledroidi-piloti byli s modrym tělem....
No, ten Dooku je zajímavý, ale je to Dooku stylizovanej do vizáže Clonewars...a mě osobně se figy (lidský figy a yoda - ostatní (kloni, ashoka) mi nevaděj) stylizovaný do clonewars úplně nelíběj.... :-\

Mne sa skôr páčil dooku s toho setu Yoda vs Dooku proste tento účes sa mu nehodí, on nemal zas také hniezdo na hlave. Anakin a Obiwan, tí docela ešte idú ale dooku mi fakt moc sa nepáči...

pokial ide o toho droida je podobny assasin droidom s toho battle packu 8015 ale mne sa nepáčia, vôbec. Možno boli v clone wars, neviem nevidel som to, ale nie je nad klasickych battle droidov.
star wars rulezz

stomcova

Citace od: Vesak kdy 24.04.2009, 22:21:27
Kdo je ten čtvrtej fig?(kromě Dookua a magnaguardů)
nějak není úplně rozeznatelnej...
Je to White Pilot Droid, řídící Dookův Solar Sailor. Je pravda, že takové vlasy k Dookovi přehnali. V prvním setu se jim povedl líp.
Batman, forever...

MwK

Citace od: stomcova kdy 25.04.2009, 19:14:05V prvním setu se jim povedl líp.
Tým "líp" myslíš šedá farba na klasických vlasoch? ;D

IMHO,sú také ako v seriály čiže sú dobré...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Věšák

Citace od: B.A.X.O kdy 25.04.2009, 17:41:32
Mne sa skôr páčil dooku s toho setu Yoda vs Dooku proste tento účes sa mu nehodí, on nemal zas také hniezdo na hlave. Anakin a Obiwan, tí docela ešte idú ale dooku mi fakt moc sa nepáči...

pokial ide o toho droida je podobny assasin droidom s toho battle packu 8015 ale mne sa nepáčia, vôbec. Možno boli v clone wars, neviem nevidel som to, ale nie je nad klasickych battle droidov.

Mě se hlavně nelíbí ten novej yoda...sice ho nemám ale nelíbí se mi.... :P

Assasin droidi byli v TCW ale nejen tam....poprví se assasin droid objevil v ep. V ...byl to nějakej námezdní lovec....dřív sem si toho nevšim, ale je to v Lego SW II: The Original Trilogy i v Battlefrontu(resp. v novejch mapách)

stomcova

Citace od: MwK kdy 25.04.2009, 19:31:43
Citace od: stomcova kdy 25.04.2009, 19:14:05V prvním setu se jim povedl líp.
Tým "líp" myslíš šedá farba na klasických vlasoch? ;D

IMHO,sú také ako v seriály čiže sú dobré...

Ne myslím v tomto novém setu tak hodně rozevláté. K barvě nemám výhrady.
Batman, forever...

MwK

Citace od: stomcova kdy 26.04.2009, 07:28:20Ne myslím v tomto novém setu tak hodně rozevláté. K barvě nemám výhrady.
Však sama si napísala "v prvním setu se jim povedl líp" . ;D
Preto som napísal to čo som napísal... ;D

For B.A.X.O:
Niet nad klasických droidov?
A to by si chcel aby ich všade dávali a každú loď pilotovali... :P
Veď v SW sa to droidami hemžilo,ja som len rád že spravili ďalšiu verziu.

For Vesak:
Ten nájomný lovec je zo setu 6209 a je to IG-88.
Je to vpodstate taká istá figurka ako v aktuálnych BP ale má ešte starú ruku...

stomcova

Zdravím,
hlásím, že set 10159 Republic Dropship + OT přistál doma z Německa. Další hodnotný kousek z produkce Star Wars.
Batman, forever...

B.A.X.O

Hoci tento set moc nemusím, tak musím pogratulovať! :D
star wars rulezz

MwK

Hehe, gratulujem! :D
Hlavne k tomu že ho máš postavený, ja som sa ktomu ešte nejako nemal. :-X

rukay

Ale to jsi nestavěla ty: ??? ;) Stejná fotka je na internetu již dostupná od doby, co jsem o tomhle setu referoval na http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=23423.0. Je to screen z videa z youtube http://www.youtube.com/watch?v=y_lJrCiAl_c. :P
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

stomcova

Mám ten setík postavený, ale foto z mobilu, bylo tak nekvalitní, že jsem použila info foto z příspěvků.
Přesto je to jeden z nejhodnotnějších setů v naší sbírce.
Batman, forever...

Filipkod

velmi pekna a VELIKA zbierka zavidim ti millenium falcon  :o tvoja zbierka je vecia ako setky moje sety dokopi :)
Nech vás lego sprevádza !

stomcova

Děkuji za pochvalu, další setíky vydané v tomto roce pilně sháníme a pochlubíme se.
Batman, forever...

B.A.X.O

Citace od: stomcova kdy 26.08.2009, 16:27:53
Děkuji za pochvalu, další setíky vydané v tomto roce pilně sháníme a pochlubíme se.

Pripomína mi to jednu otázku, síce to asi sem nepatrí úplne priamo...ale tak prepáčte za OT.
Potrebujem sa totiž spýtať skúseného zberateľa niečo. To stomcova: čo si myslíš o sete 7778? Je to millenium falcon v MIDI-scale...plánuješ ho tiež do zbierky? Ide o tu strednú veľkosť či čo, a keďže ja som falcon (žiadny) nejak nestihol, uvažujem nad ním trochu...oplatí sa to? Neviem či to nebude totiž veľkostne nevyvážené k ostatným setom minifigovým...
star wars rulezz

MwK

Ak smiem aj ja..tak môj názor je že je to nepodarené, ani ryba ani rak... :P
Možno sa tá rada časom nejak vyvinie, ale Falcon ma nezaujal ani na diely. :P

Martys08

Já závidím clone turbo tank a 10159 a nějaké sety s droidama.

stomcova

Pochlubím se, získala jsem do naší sbírky set X-Wing Fighter s Yodovou chýší s originálním návodem, bez krabice. Bricky a figy jsou  v nepoškozeném hraném stavu.
Myslím si, že je to hodnotný přírůstek ve sbírce.
Batman, forever...

MwK

Citace od: stomcova kdy 06.01.2010, 21:02:43
Pochlubím se, získala jsem do naší sbírky set Y-Wing Fighter s Yodovou chýší s originálním návodem, bez krabice. Bricky a figy jsou nepoškozeném hraném stavu.
Myslím si, že je to hodnotný přírůstek ve sbírce.
Tak to máš v takom stave ako ja, tiež mi chýba blbá krabica... :(
Ale gratulujem. ;)

Bronislaw

Nemohu si odpustit menší opravu i když to byl asi překlep ale je to X-Wing  :) . Jinak set je hezký, také blahopřeji. Před časem byl zrovna jeden tento set na Aukru. Není to v závěru on  ;) . Také jsem o něm uvažoval ale už mám X- Wing z Hothu, set 6212 a usoudil jsem že mít dva X-Wingy je luxus.

stomcova

To Bronislav děkuji za upozornění je to X-Wing také máme i 6212, ale cenná je pro nás Yodova chýše z tohoto setu. Set je z Aukra, správně jsi viděl.
Ještě je pár setů, které nám chybí, ale šetříme finance na novou lednovou produkci Star Wars.
Batman, forever...

stomcova

Tento víkend jsem měla chvilku času udělat inventuru figů, které mám navíc mimo sety Star Wars.
Dovolím se pochlubit fotem Imperialních vojáků, Dartha Vadera, Dartha Sidiouse, Dartha Maula  atd.
Chybí mi 2 přilby TIE pilotů a přebývají mi přilby Imperiálních vojáků.

U figů Clonů, pilotů Wingů a dalších získaných navíc provedu jakmile urvu čas.
Batman, forever...

maxxik

Mohu se zeptat co je to za Sitha skoro uprostřet obrázku...Ten stím modrým Světelným Mečem.

Toho Skoro dole v pravo .. NEmyslim Anakina
LEGO_STARWARS

tadeasb

Citace od: maxxik kdy 18.02.2010, 18:46:34
Mohu se zeptat co je to za Sitha skoro uprostřet obrázku...Ten stím modrým Světelným Mečem.
to bude Palpatine s modrým mečem ne?

smiky

Podle nohou a barvy hlavy je to Assaj Ventress (nebo tak nějak se to píše) . Ostatně paní Stomcova nam to poví sama.

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: smiky kdy 18.02.2010, 20:44:22
Podle nohou a barvy hlavy je to Assaj Ventress (nebo tak nějak se to píše) . Ostatně paní Stomcova nam to poví sama.
Assaj V. v sete 7676 nemá plášť ale sukňu a má hlavu popolavej farby.... nebude to custom fig?

stomcova

Citace od: maxxik kdy 18.02.2010, 18:46:34

Toho Skoro dole v pravo .. NEmyslim Anakina

Zkoušeli jsme z temné strany Dartha Plaguese, měl postavu dosti vychrtlou. Tak jsem zkusili figa a dali do sbírky.
Batman, forever...

stomcova

Dovolím se pochlubit přírůstkem setů Slave. Již z dřívějška máme zadokován set 6209 Slave I, před nějakým časem jsem získala set 7153 Janfo Fett´s  Slave I a nyní přibyl další kousek 8097 Slave I.
Krásně se vedle sebe vyjímají. Každý ze setů má něco do sebe.
Batman, forever...

stomcova

Dovolím se pochlubit přírůstkem figů mechaniků, pilotů Y-Wingů a vojáků na základě planety Hoth.
Toto jsou figové, které máme navíc mimo sety Star Wars ve sbírce.
Někteří z figů jsou customizovány, aby nebyli jednotvární.
A pak jsem si upravili figy povstaleckých jednotek, kteří bojovali proti Impériu. Jsou na posledním snímku.

Batman, forever...

Hardegon

Líbí se mi úprava figů, aby nevypadali klonovaně. Ale ta zvláštní rasa růžových špičatých hlav na poslední fotce mě pobavila.

Bude nějaká bitva či diorama?