Vizitky kostky.org

Založil eNTy, 13.07.2009, 15:44:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vizitek chci...

...nechci
9 (42.9%)
100ks
11 (52.4%)
200ks
1 (4.8%)
500ks
0 (0%)
více
0 (0%)

Celkem hlasů: 21

Hlasování ukončeno: 20.07.2009, 15:44:35

eNTy

Tato anketa navazuje na toto téma.
O víkendu jsem se poptával známé - vlastnící reklamku - na cenu vizitek a další informace. Cena je - očekávaně - závislá na množství kusů, nicméně by se měla pohybovat za oboustrannou barevnou vizitku okolo 2Kč/ks. Papír matná křída 300g/m2.
Pokud tedy máte vážný zájem o vizitky, hlasujte prosím v anketě, ať můžu udělat konkrétnější poptávku a dostat informaci o přesné ceně.

Shmade

Já bych si tu jednu stovečku při téhle ceně za barevnou vizitku klidně vzal, asi bych si to zvládnul zařídit i sólo, ale tvůj návrh se mi líbí, jen se zeptám jak by jsi to chtěl řešit s těmi zadními stranami, to by si mohl případně dodat každý nějak custom? (o to bych měl zájem) nebo by se vybíralo z nějakých přednastevených konfigurací, kde by se doplňovalo jen jméno?

eNTy

Nemyslel jsem hned tvorbu vizitek podle toho mého návrhu, spíš až dle nějaké konsensu.  Počítal jsem ale s jednou stranou společnou a druhou individuální. Tak by to IMHO vyhovovalo nejlépe.
Pokud by šlo o můj návrh tak asi není problém poslat kvalitní fotku figa na bílém pozadí a použít tu. Já původně myslel vytvořit takové profese, jako např:
- kosmonaut
- rytíř
- mechanik
- pilot
apod. Ale není asi problém customizovat dle libosti...

Lojza5

To jako podle zaměření? 8)

eNTy

Marty713

A co třeba pomocí LEGO MINI MIZERU?

http://www.reasonablyclever.com/mizers.html

Já se zkusil dát dohromady...

eNTy

Pokud ti nevadí ten render, tak proč ne.

Marty713

Ani ne. Zkoušel jsem si pár postav a vypadají docela dobře. Hlavně je to snadný. Každý si v tom může sestavit figa podle svých představ. Usnadní to práci tomu, kdo to bude organizovat... :)

Fig by mohl symbolizovat co má daná osoba ráda - s trochou fantazie cokoliv. :) Třeba já mám hrozně rád čaj.

mirek

... i mně to nedalo a pokusil jsem se o vizitku.

Lojza5

To xtepn: pokud bych měl o vizitky zájem, jak by probíhala platba? 8)

eNTy

Citace od: Cedrik kdy 14.07.2009, 21:14:05
To xtepn: pokud bych měl o vizitky zájem, jak by probíhala platba? 8)

Pokud se nejak dohodneme na vzhledu a bude dostatečný zájem, tak jsem ochoten to zaplatit a pak rozeslat na dobírku či předat osobně v Praze, či nějakých akcích. Samozřejmě se nebráním platbě na účet předem.

Colonel32

Citace od: xtepn01 kdy 14.07.2009, 21:28:39
..dobírku...

Fascinující, že se dobrovolně nabízíš k tomu, že se budeš 50ti lidem kromě podacího lístku vypisovat i s dobírkovým protokolem.

Lojza5

Výborně, dalo by se to zaplatit při výstavě v Roztocích. ::)

Micho

Citace od: mirek kdy 14.07.2009, 21:08:56
... i mně to nedalo a pokusil jsem se o vizitku.

Mirek, tá tvoja vizitka je podľa mňa obzvlášť podarená.   8)

eNTy

Pokud to bude 50 lidí, tak to už vyžaduje jinou organizaci. Zatím jich projevilo zájem 7.
Výstava v Roztocích bude v roce 2010. Vizitky asi letos. Takže ne.

Lojza5

Tak co navrhuješ? Převzetí někde v Praze?

Colonel32

Citace od: Cedrik kdy 14.07.2009, 21:40:09
Výborně, dalo by se to zaplatit při výstavě v Roztocích. ::)

Roztokách... ::)

MwK

No napríklad aj ja som hlasoval, ale Praha je nejak ďaleko... ;D
V každom prípade riešenie dodania je asi skoro, veď som nepostrehol ani finálny nápad. ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...