(Vlastní) SYSTEM ALTERNATIVNÍ MODELY

Založil grohl, 17.01.2008, 03:08:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Citace od: grohl kdy 23.05.2009, 18:27:39
Tauntaun je hotov. Jakmile mi klesne teplota a nebude mi tak zle, půjdu ti model nafotit.

;D  Nemoc je jasný důkaz že nelže. Zkoušel to, co Luke ve filmu. Ale skutečný Taun Taun má teplá střívka, kdežto legový moc kostičkami nezahřeje. A nachlazení máme hned.  :P

grohl

Speciálně pro Věšáka ale i ostatní.
Zdravotní stav už se zlepšil, takže jsem konečně nafotil slíbeného Tauntauna
P.S. Někdy můžeme podobnou "hru" zopakovat a budu stavět na přání.  ;)

TomB

Dost pěknej, co Ty dokážeš s hrstkou dílů........... :o
To chci taky umět!!!! ;) ;D
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

grohl

Dalším přírůstkem je letoun podobný třeba F-5 Tiger nebo F-16 Falcon. Ze zbylých dílků jsem ušmudlal ještě kontrolní věž s radarem.

grohl

grohl

Věšák

Taun taun parádní, jen je škoda, že není v šedý...ale to s ohledem na dílky vyřešit nejde :)
N-1 je skvělá, člověk jen koukne a pozná :)
Ovšem A-wing je něco extra...fakt super model...jestli ne nejlepší, tak aspoň jeden z nejlepších sw modelů za poslední dobu  8)
Připojuji se k TomoviB...co ty dokážeš vykouzlit z několika kostiček je neuvěřitelný..

Ještě jednou dík za toho taun tauna

jakpet

Grohle, já na to kouknu, ani si nic nepřečtu a řeknu si ,,F-16"!!!!!! pak jsem si všiml, že to dole nemá sací otvor, ale stejně to vypadá dokonale, velkej aplaus!

grohl

Modely už mám sice hotové dva týdny, ale počasí prostě focení nepřálo.
Protiletadlový komplex inspirovaný ZSU-23-4 Šilka

grohl

Chřestýš-pouštní transportér průzkumného bezpilotního letounu
Otočná přední kola, odpojitelný letoun se sklopnými křídly.

grohl

Reek
Tvor, který se vyskytl v druhém díle Star Wars

grohl

grohl

ACKLAY 4998
Od Vánoc, kdy jsem obdržel set 4998, mi stegosaurus jen lapal prach na skříni a nevěděl jsem, co si s ním počít.
Minulý týden jsem dostal nápad, přestavit jej na Acklay-obávanou šestinohou obludu ze Star Wars II.
Množství dílů bylo velmi omezené hlavně na pohyblivé klouby, takže každá noha se ohýbá pouze ve dvou místech namísto tří. Navíc prostřední pár nohou je "pasivní" a netvoří tak žádnou oporu těla. Barevné schéma je o něco strakatější než by mělo.

Délka trupu 28,5 cm
Šířka v zachycené pozici 27cm
Výška 16cm

MwK

(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

grohl

Díky MWK.
Tohle je poslední model z mini creatorů, který zveřejním před odletem z republiky na jeden a půl měsíce. Doufám, že 4918 Millenium Falcon 2.0 se bude líbit víc než první pokus  ;) Škoda jen, že v inventáři setu není dalekohled. Jako laserový kanón vypadá mnohem lépe.

Hardegon

Tvé provedení ACKLAY je s ohledem na díly úžasný. A ten čumák je ale o dost děsivější než je ve filmu.  >:D Ani Obi-Wan by si s tím nechtěl hrát, když to má zuby od tykadla k tykadlu.

gearcs

Souhlasím s ostatními, Acklay je špičková! Jestli takhle budeš pokračovat, vsadím se, že ti někdo od TLC nabídne místo, takové lidi oni potřebují :o

Věšák

Omlouvám se,že píšu tak pozdě, ale byl sem pryč :)
Znovu musím obdivovat tvé modely, novej Falcon je skutečně lepší...
Acklay je špičková, jen mi přijde, že má dost velkou tlamu, ale to jí činí zase děsivější, tkže to neni na škodu. :)
Gunship, Reek a to ostatní je taky velice podařené. 8)

grohl

Díky Vám všem. Už se nemůžu dočkat, až se vrátím z Austrálie a začnu zase stavět. Mám tu sice s sebou dva minisety, ale času opravdu není nazbyt. I tak se mi ale povedlo dva modely postavit, bohužel na upload fotografií budu muset počkat až do Čech.

grohl

Stará limuzína s otevíracími dveřmi

Koala

Colonel32

grohl

Icewalker

Ta koala je jako živá! Teda až na to, že je krapet hranatá ;D Další skvělá práce.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

grohl

Krokodýl

Hasičský vůz s náklopnou stříkačkou (Já vim, je to zelený :( )

TomB

Tak ten krokodýl je světovej, dovoluju si ho srovnávat i s ovečkou 8) >:D ;D.
Hasičák nic moc, prvá sem si myslel, že je to nějaký obrněný transportér, či něco takového ;).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Věšák

Koala super :)
Krokodýl též a limuzína rovněž :)
Ty váálííš...  ;D

grohl

Není času nazbyt a navíc jsem vzal do ruky set, ze kterého jsem zatím stvořil nejméně modelů.
Experimentální letoun

grohl

Po dlooouhé době jsem sáhl na krabičku s mým nejvyužívanějším setem a z výtvoru mám takovou radost, že sem dávám i nepříliš kvalitní fotografii. Lepší budou co nevidět.

A předloha

grohl

Trošku jsem ještě BEHOLDERa přestavěl, zpevnil a znovu nafotil.

grohl

MANTA
Vojenský speciální bojový letoun upravený pro přepravu těžké techniky. Pohyblivé přední kanóny, odnímatelné obrněné vozidlo s otočnou palebnou věží. Palebná věž obrněného vozu slouží při přepravě jako ochrana zadní části před nepřátelskými útoky. Inspirováno Republic Dropship+AT-OT