Jak zabalit LEGO pro přepravu?

Založil David Lengyel, 02.07.2009, 11:40:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

David Lengyel

Ahoj vespolek. Máte jistě hodně zkušeností se zasíláním setů a tak bych se rád naučil, jak šikovně zabalit set, aby se cestou nepoškodila krabice. Šetrnost dopravců je obecně známá a nerad bych nechal starší sety napospas podobnému nakládání. Díky za tipy.  :)

mary

Tak už se mi párkrát stalo,že mi přišel nějaký malý set s krabičkou slisovaný v obyčejné obálce...  :'( To rozhodně ne!Dobré je zabalit do bublinkové folie a VŽDY do pevné kartonové krabice.

5o

A keď tam ešte ostane miesto, tak toto vypchať reklamnou, alebo dennou tlačou.
Preto lebo Lego...

9zdenda9

pořádně obalit v něčem měkkém aby se krabice nepobouchala. :'(
Stav, nebo zemřeš.
Muj QIP - ICQ - 357-701-021

David Lengyel

Díky za tipy. Napadlo mě obalit krabici bublinkovou folií a přelepit páskou, ale mám obavu o rohy krabice. Karton bude asi nejlepší varianta.

Ještě jednou díky :)

5o

Čím väčšia tlmiaca vrstva, tým lepšie.
Preto lebo Lego...

drSEBY

Citace od: deiwi kdy 02.07.2009, 11:40:22
Ahoj vespolek. Máte jistě hodně zkušeností se zasíláním setů a tak bych se rád naučil, jak šikovně zabalit set, aby se cestou nepoškodila krabice. Šetrnost dopravců je obecně známá a nerad bych nechal starší sety napospas podobnému nakládání. Díky za tipy.  :)

vždy vetsi kartonova krabice, nez je orginal obal. davat to do jakekoli obalky je nesmysl, nebot bude prijemce rad ze vubec nevo dostabe.... slisovane, pomackane :(