(vlastní) Freerun training day

Založil Togaran, 14.06.2009, 20:57:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Togaran

Nevím jak moc jsou vám blízké městské sporty Parkour a Freerunning, ale já se tomu docela věnuji. Ve zkratce: jedná se o cestu z bodu A do bodu B co nejkratší trasou. Postupně se přešlo k přímému vyhledávání překážek a odtud už nebylo daleko k trikům 8)
Po nedávném tréninku, když mě následující den ráno bolely všechny ztuhlé svaly, jsem sedl k Legu a výsledkem je klasická 8x8 scénka.
Galerie na BS: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=387348
Snad se bude líbit :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Věšák

Ta ženská ve wokně je hustá  ;D ;D ;D
Jinak je to zajímavý(a netradiční) námět, zpracování mi přijde pěkný.
Jen bych ubral aspoň jednoho figa(přijde mi, že je jich tam moc a stává se to nepřehledným :-\ )

btw: kterej z nich seš ty? ;)

grohl

Fajn nápad i provedení. :) Napadla mě ještě další alternativa, ale chtělo by to více stejných figů. Zkusil bych rozfázovat salto o strom nebo o zeď s tím, že by figurky byly v zákrytu.

Togaran

Citace od: Věšák kdy 14.06.2009, 21:20:11
Jen bych ubral aspoň jednoho figa(přijde mi, že je jich tam moc a stává se to nepřehledným :-\ )
btw: kterej z nich seš ty? ;)
Podle zelený kšiltovky asi ten co dělá wallflip, i když ten zrovna neumím  ;D
Souhlas, chtělo by to buď míň figů nebo větší plochu.

Citace od: grohl kdy 14.06.2009, 22:30:40
Fajn nápad i provedení. :) Napadla mě ještě další alternativa, ale chtělo by to více stejných figů. Zkusil bych rozfázovat salto o strom nebo o zeď s tím, že by figurky byly v zákrytu.
Taky mě to napadlo, ale zvolil sem tohle. Budu o tom přemýšlet, můžeš to zkusit nějak zrealizovat :) ale asi bude problém tam ty figy nějak uchytit.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

grohl

Mám doma všehovšudy tyto figy. R2D2, Tie pilot, pak dělník v oranžovém s přilbou a nějaký hasič. S obyč dílky jsem na tom podobně dobře.  :P
Takže s realizací nápadu u mě rozhodně nepočítej.

Darkyen

hmm pěkná sbírka  >:D
Ale k modelu - pěkné zpracování!
Teď jsem si všimnul že ta ženská má koště :D
Připomnělo mně to jednu vignettu s matrixem ...
Uděluju hodnocení 8/10 !
(skus ubrat figy nebo je rozestavět tak aby to tam bylo přehlednější)
Je jen jedna věc která je lepší než lego.Více lega!

Věšák

Darkyen: myslíš tuhle vignettu? http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=12136.0

Togaran: škoda, zrovna tohohle figa bych ubral...překáží výhledu na babku :P

Darkyen

Ano tuhle.
Ale pozor říkám že se mi jen vybavila když jsem se na to podíval.
Je jen jedna věc která je lepší než lego.Více lega!

Ondra

;D ;D Teď mi to došlo co mi to připomíná, cestu kamarádů z hospody, kde byli evidentně hodně dlouho, domů  :) :D.