Kde máte vystavené postavené veci?

Založil Micho, 11.01.2005, 09:12:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Micho

Já ešte toho s deckami oproti Vám veľa nemám, ale už mám menšie problémy, kde to umiestňovať.

Máte postavenú väčšinu modelov? A kde ich máte? Nepráši sa vám na nich?

Jindroush

No, to, co je postavený, je buď na skříních (většinou velké křehké modely jako třeba 7181 apod.), takže se na to úspěšně práší.

Aktuální věci + MOCy jsou na takovým 'pracovním' stole, u mě na zemi nebo u synátora na polici. To má vysoký obrat, takže se to zaprášit nestačí.

Zbytek je rozebranej v krabicích. Kdybych náhodou měl někdy dost času a enerýže, abych to všechno postavil naráz, nevěřím, že bych našel dost místa, aby se to dalo někam vůbec postavit  ;D Budu si muset postavit další patro nebo tak nějak  8)

EDIT: Přidal jsem ilustrační obrázek
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

peter

Já jsem na tom podobně. Pár modelů, jako SW MINI, Discovery Lunar Lander a Paradisa mám vystavené ve vitríně. Zbytek, což je většina, je však rozebrána a roztříděna v kufrech.
I já kdybych chtěl vše postavit, tak jedině na podlaze. Většinou když postavím něco většího, tak to mám pokud se vejde vystavené na knihovně a když ne, tak je to na zemi. Bohužel od prachu jsou uchráněny pouze modely ve vitrínách :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Aki

No mně zatím chybí i ta vitrína.  :-[ Jak jsem psal již tady někde okolo, tak mám věci ze sbírky naštosované na několika skříních v obýváku (pouze Castle) no a ostatní je sice složené, ale v krabicích ve skříni. To je asi možné proto že toho nerytířského není tolik.  :-\
Z prachu si nějak moc nedělám, prostě když jednou za 14 dní dělám důkladný úklid, tak to vezmu pod sprchu. Má to dvě výhody, jednak mi to všechno projde rukama a já se z toho mohu potěšit a jednak mně vždycky znovu překvapí, jak se z takové šedivé hromady stane něco co se mi líbí.  ;)

Rob

já jsem vyklidil knihovničku, mé zamilované knížky jsou teď v bednách od banánů.  :'(

Průšvih je, že je to spíš vrakoviště než výstavka protože když potřebuju nějaký dílek tak je jednodušší ho vybrakovat z hotového modelu než lézt pod postel, vyndavat jednu krabici po druhé a přemýšlet kde to tak může být.   :-\
Rob

Micho

Tak to by som teda asi nechcel vidieť - v akom to je stave.

Rob

Původně jsem to chtěl teď o víkendu vyfotit a ukázat, ale asi byste mě zlynčovali. Manipulátory od robo diveru se povalují mezi porůznu odstrojenými figurkami a kolečky nalepenými všude možně aby mi nezapadla. Nemluvě o vrstvě prachu poněvadž se domů dostanu tak jednou za čtrnáct dní.

žiješ ještě, Micho??  ;)
Rob

Mičánek

Citace od: Rob kdy 18.01.2005, 17:48:39
Původně jsem to chtěl teď o víkendu vyfotit a ukázat,
Udělej to! Mě by ty fotky zajimaly. Určitě ti nikdo neublíží.

peter

Citace od: Mičánek kdy 18.01.2005, 18:12:19
Citace od: Rob kdy 18.01.2005, 17:48:39
Původně jsem to chtěl teď o víkendu vyfotit a ukázat,
Udělej to! Mě by ty fotky zajimaly. Určitě ti nikdo neublíží.

Stále na to Robe čekáme ;D I já tu mluvil o svých vitrínkách, tak jsem je také dnes vyfotil ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mates

Citace od: peter kdy 20.02.2005, 19:28:00
Další mé výtvory a informace naleznete na mém webu ARTPeter.net a v mé galerii na Brickshelf.com pod "pjotr"
Tak jsem se na Tvé výtvory podíval a musím říct, že se mi moc líbil ten vodní mlýn!

zelva

Videla som v reaite zhotovený dobrý nápad, ktorý by vám mohol tiež pomôcť pri vystavovaní vašich modelov,respektive vytvorení celého priestoru. Mal to urobené jeden chalan ,modelár pre svoje elektrické vláčiky. Ak máte dom a vysoký strop, môžete si vyhotoviť veľkú plošinu z dreva,sadrokartónu alebo iného pevného materiálu , cez celý stred vašej miestbosti a táto plošina bola uchytená na všetkých štyroch koncoch lankami a dala sa pomocou kladky zdvihnúť k stropu. Takže ked sa chalanisko dohral, iba celú plochu s kolajnicami a krajinkou vytiahol k povale alebo k stropu, neviem ako sa to povie po česky. Nuž a prášeniu na modely zabránil tak, že ich mal zakryté plastikovým obrusom. A vôbec to nezavadzalo,ani esteticky ani prakticky, záleží od vyhotovenia...

Aki

Tak jsem našel jednu fotografii mého legového "bordelu" na skříni. Fotka je z roku 2002, takže současná situace je přeci jenom jiná. To v popředí je snaha spojit sety z KK1 do jedné stavby, ale nějak jsem neodhadl své možnosti a dál jsem se již nedostal.

Adamsith

No já mám skříňkly, ale teďka si chci na nejlepší modely (rpotože holt už nemám vůbec místo) sehnat nějakou pěknou vitrínu... uvažuji, že se praštím přes kapsu a hodím tma i nějaké lampičky, jako v muzeu :)

tazzy

Ja mam sve City rozestavene na zemi driv jsem to mel ne polickach ale moje kocky (macky ne kostky pro slovensky mluvici lidi) vzdycky skocily a cela moje chlouba byla v tahu. tak jsem dokoupil cesty a mam to jako normalni city na zemi. (tam mi zase pred ne skacou ale neni to tak hrozne  :'() driv nebo pozdeji je stejne uskrtim  >:D >:D >:D

Aki

Citace od: Aki kdy 30.03.2005, 15:07:03
současná situace je přeci jenom jiná.

Tak a toto je fotka současného "bordelu" Vzhledem k tomu, že se nyní chystám na stěhování, přišlo mi zajímavé to nafotit před rozložením a uložením do krabic.

Radical

Mě se ten bordel náhodou libí.. 8)
Old lego , good lego.

muzzo

Aki, to je vsechno LEGO co mas, nebo mas neco schovaneho jeste jinde?

Aki

Citace od: muzzo kdy 25.07.2005, 01:04:39
Aki, to je vsechno LEGO co mas, nebo mas neco schovaneho jeste jinde?
Jasně, že ještě jinde. Tohle je jenom to co bylo složené (a druhou skříň jsem již nefotil).  ;)

muzzo

Aki myslis, ze bys mohl zverejnit cisla setu z Castels co vlastnis? Rad bych rozlustil co vsechno jsi vystavil na t eskrince. ;)

Aki

Tak se pokus o typovačku, ale krom několika málo maličkostí, je to větší část toho, co jsem zveřejnil v tématu Moje hrady;)