(Vlastní) LTR auto

Založil TomB, 26.04.2009, 13:13:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomB

Mým cílem bylo postavit auto pro 1.LTR, které se mělo podobat Audi Quattro.
V průběhu stavby karoserie se auto začalo tvarovat tak nějak všelijak.
Přední maska jako Dodge Charger, zadek jako Škoda 120, a zbytek jako Delorean ;D >:D.
Vybral sem si z toho jedno auto, a sice škodu 120, protože jako jediná jezdí(la) Rally, a tak sem se tedy pokusil zbytek karoserie přestavět do podoby Škody 120.
Výsledek prosím patřičně okomentujte, zkritizujte, ale prosím jen konstruktivní kritiku.
Technické detaily:
Převodový poměr: 1,6:1
Motor(y):
Pohonný(é) motor(y):2x Buggy motor
Zatáčecí motor(y): 2x mini motor (1x na ovladači jako dynamo, a 1x na autě)
Náprava Přední:
Nepoháněna, Standartně odpružena, použité zavěšení ze setu 8465(ovšem přetvořeno tak, aby náprava nebyla kyvná, nýbrž standartně odpružena)
Náprava Zadní: Poháněná, Bez diferenciálu, neodpružena.
Šířka: 16 studů.
Výška:13 bricků.
Světlá výška: 2 bricky
Délka: 49 studů
Nájezdový úhel:
Vpředu:48°
Vzadu:39°
Uprostřed:131°
:)

Omlouvám se za malou kvalitu fotek, nějak se mi třepe ruka ::).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Shmade

Skvěle, další hotové auto do závodu. Auto se mi nejvíc líbí z boku a zezadu, ten motor je trochu brutal, ale proč ne :) Jen se zeptám na co tam máš u té přední nápravy ty gumičky? Jsem nejdřív myslel, že to máš místo pružin, ale ty tam máš taky, tak nevím. Doufám, že ti nebude vadit když ti budu kecat do konstrukce, ale podle mě si tim zbytečně ubíráš z průchodnosti terénem... Jestli to tam máš jako dodatečnou pomoc pružinám, protože ty to nezvládnou, tak to místo toho takhle dole šoupni nahoru a gumičky táhni někam do boku...

TomB

Průchodnost ty gumky docela zmenšují, ale skoušel sem už snad všechno, obrátit ty páky na kterých jsou gumky a dát místo gumek pružiny, prodloužit a upevnit a dát navrch......
Všechno fungovalo, ale pružení bylo způsobeno vůlí, a né pružením pružin :P ::) :-\ :'(.
Do boku jsem teda ještě gumičky nezkoušel táhnout, ale asi by to šlo.
Nicméně ještě pořád při action ride(action ride =  ježdení naplno, a vrážení do všeho, co má 4 nohy a ocas >:D >:D) nacházím nějaké slabá místa, tak se na to skusim kouknout, a upravit to.
Každopádně díky za komment, a za nastartování do úprav :).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

ass

Tak tam dej žlutý (tvrdší) pružiny, ne? Za tohle zavadíš na první bouli. A ty kola máš taky zbytečně daleko od středu zatáčení, rozhodně bude lepší dát je co nejblíž.

TomB

Malou tvrdou pružinu mám jen jednu, a další dokupovat nehodlám ;).
Momentálně to už je posunuté kompletně nahoru, takže se nemám o co zadřít, a při venkovním action ride >:D to o nic nedře :).
Kdybych dal přední kola blíže, takže tedy vynechal tu spojku, vypadalo by to dost blbě, protože by byl předek užší :-[ ;).
Složení mých příspěvků:

ass

Citace od: TomB kdy 26.04.2009, 20:32:45
Kdybych dal přední kola blíže, takže tedy vynechal tu spojku, vypadalo by to dost blbě, protože by byl předek užší :-[ ;).

Tak rozšiř celou nápravu, ne?

TomB

To by šlo, ale ono to teď funguje dobře, a rozšířit nápravu, by znamenalo překopat předek, což se mi moc nechce :-\.
Složení mých příspěvků:

grohl

Nevypadá to zle, ale myslím si, že tohle auto není do terénu. Na jedné fotografii dře břichem jako vypasený jezevčík ze sousedství. Kola by měla být rozhodně více zdvižená. Aspoň tak to na mě působí. Investice pár korun do tří tlumičů by se rozhodně vyplatila.

TomB

V co nejmenší chvíli, přidám photo, jak je to teď, teď už je to totiž off - road.
Na té fotce co jde vidět ta přední náprava, či bok, jsou kola minimálně z jedné pětiny zabořeny do peřiny, takže to opravdu je jako vypasený jezevčík >:D
Složení mých příspěvků:

TomB

Takže přidávám 2 fotky, jedna demonstruje světlou výšku, a jedna ukazuje fake motor v plné kráse >:D >:D.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Složení mých příspěvků: