(Vlastní) Pevnost

Založil Frco, 14.04.2009, 12:06:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Frco

Pevnost Crusaderov. Moc vela detailov tam nie je, snazil som sa zistit, aku velku stavbu si mozem dovolit s mojimi dielikmi sedej.

Stavba je na 4 baseplates 32x32.

Lego_Radek

Jednoduché, bytelné, masivní stěny, odolný, silný hrad s romantickým prvkem - fontánka. Strohé, leč decentní. Pochvala.

Colonel32

No, trochu mi to připadá, jako bys vzal 6080 a přifouknul ji hustilkou - ale v tom dobrém slova smyslu. Až na tu kašnu je to skutečně dost oldschool.

Možná bych ale vynechal ty nejzažloutlejší panely - u nich je totiž kvůli jejich velikosti ta zažloutlost mnohem markantnější než třeba na bricku 1x2.

linhi

A kde bydlí posádka?

maeror

Zvenčí na první pohled poněkud sterilní, druhý pohled (a nádvoří) už dopadnou jinak. Členitější stavba by byla asi zajímavější, ale přece jen je to vojenská pevnost a ne hrad, že...

germik

No je to krása, připomíná mi to Stronghold Crusader :D. Ohledně zažloutlých dílků, každý kámen je jinak barevnej, no. :P. Možná bych tam dal nějakou balistu nebo prak, ale je to vlastně zkušební verze že. Doufám že bude Upgrade >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Frco

Citace od: Colonel32 kdy 14.04.2009, 12:30:17
No, trochu mi to připadá, jako bys vzal 6080 a přifouknul ji hustilkou - ale v tom dobrém slova smyslu. Až na tu kašnu je to skutečně dost oldschool.

Možná bych ale vynechal ty nejzažloutlejší panely - u nich je totiž kvůli jejich velikosti ta zažloutlost mnohem markantnější než třeba na bricku 1x2.
presne podla 6080 som aj bral priblizny podorys. Panely vymenim, len musia prist nove, kedze tam padli vsetky moje old grey zasoby.

Citace od: linhi kdy 14.04.2009, 13:57:31
A kde bydlí posádka?
tejto otazky som sa bal :D Povedzme, ze vo veziach pri brane ;) Povodne mali byt tie vystupujuce casti co su na rohoch a v strede veze, teda zhruba o 8-10 studov vyssie a ubytovacie zariadenia mali byt v nich, ale kocky ma vyssie nepustili, nechcel som ist uz do extremov, aby som si z plateov tvoril bricky :)

Kazdopadne dakujem vsetkym za komentare ;)

Upgrade mozno bude, ale skor myslim, ze sa mi nebude chciet cakat na diely z BL.

Ryxe

No vypadá to dobře ;). Je pravda, že posádka nemá kam hlavu složit, ale to se dá třeba provizorně vyřešit stanováním před hradbami ;). Určitě bych však při  upgradu na nějakou tu budovu pro posádku myslel. Ale jinak se mi stavba moc líbí a budu se těšit na pokračování

MwK

Mne osobne sa to veľmi páči,pretože to má šmrnc a symetrické tvary... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

grohl

Trošku mi to připomíná některými prvky hrady z Lineage 2 - hlavně to nádvoří. Jinak se mi to vážně hodně líbí.