stomcova sbírka Star Wars

Založil stomcova, 28.03.2008, 19:06:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

stomcova

Tak si dovolím taky pochlubit dlouho očekávaným přírůstkem do sbírky Star Wars set  HOTH BASE Od loňského listopadu jsem byla na čekačce u morelega.cz. Dnes jsem si ho vyzvedla na poště. Krásně obohatí naší sbírku Star Wars.
Prozatím nechám krabici nedotčenou. Musím opět urvat prostor na vystavení dalších setů.
Bydlíme ve 3+1, původně jsme tu byli s manželem sami, ale naráz jsme se rozmnožili o 3 syny, tak se nám prostor hóódně zmenšil.
Chystám se přidat další setíky, ale hyperaktivní synové mi uhnali hard disk a o většinu dat, včetně fotek sbírky, jsem přišla.
Batman, forever...

stomcova

Tak jsem se pustila do získání místa na vystavení modelů v krabicích, ale dopadlo to tak, že jsem spíše další sety rozložila a uklidila do krabice. Díky hyperaktivitě synů se na policích válí takového prachu, že je mi kostek líto.
Tak jsem vyfotila většinu setů v krabicích.
Tady jsou pochlubíme se.
Některé zejména Battle Packy máme vícekrát, to jsem nevyrovnávala všechno.
Pak máme pár setů bez krabic s návody ale kostky jsou kompletní. Přidáme za čas.
Batman, forever...

stomcova

Dva snímy naší sbírky u synů v pokoji. Bohužel horší světelnost, foceno k večeru, když jsem se vrátila z práce.
Batman, forever...

Skyder

Keby som zbieral SW, zavidel by som, ale kedze nezbieram /zatial/ tak zavidim este viac! Nadhera, gratulujem. Len tak dalej. Myslim si ze mat tolko krabic je celkom slusne. Ved ja ich mam iba par, a to som ich tiez spolu so setmi zacal zbierat asi tak pred pol rokom.  ;)
Skyder

stomcova

Ahojky,
sbírat Star Wars jsme začali před 2 lety, to, když jsem objevila kostky.org. Předtím jsem okukovala mimibazar.cz a toužila po setech Star Wars.
Teď přemýšlím, který byl vlastně prvně získaný set? Aha... po poradě s dětma to byl 7133 Bounty Hunter Pursuit a pár dílků ke SW od MiPa.  Hned ve dveřích jsme vykuchali zásilku a zírali na figy Anakyna a Obi Wana.
Pak jsme se vrhli na shánění dalších a dalších setů.
Batman, forever...

nesquick

No,a kde je Millennium Falcon. ;D Aspoň ten malý by tam mohl být .;D

stomcova

Taady, jste rychlejší než stačím vyfotit a vkládat. Set mám 4504 s návodem a komplet kostkama a figama. Chybí mi jen krabice, tak jen ilustrační foto.
Batman, forever...

Darth

Super sbírka - jenom sem tam nezahlédl Outridera a taky by to chtělo nějaký pěkný UCS setík typu DSII nebo ISD  ;D

Co ti závidím, je ten 7261 Clone tank a 10131 Tie Collection. Gratuluju k super sbírce.

buf91

Sbírku chválím taky bych se chtěl jednou dostat k focení té své. Mám to však ve vytrýnách a je mi líto to vyndavat.
Já závidím Clone turbo tank a kluzáky....to jsou poslední co my chybí.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

stomcova

Tak níže jsou prozatím fota setů, které mám bez krabic. Bohužel snímky sestavených setů mi vylítly komínem před 14 dny a  a sety mám uložené. Tak přikládám foto z netu.
Kdybyste někdo měl krabice a chtěl mi je nabídnout, tak neváhejte.
Batman, forever...

Skyder

ja osobne by som radsej videl sety, nie krabice z netu. Co ty na to?
Skyder

Marťan

Citace od: Skyder kdy 29.03.2008, 20:02:47

CITACE:  Tak níže jsou prozatím fota setů, které mám bez krabic. Bohužel snímky sestavených setů mi vylítly komínem před 14 dny a  a sety mám uložené. Tak přikládám foto z netu.

otaznik

Citace od: Marťan kdy 29.03.2008, 20:09:32
Citace od: Skyder kdy 29.03.2008, 20:02:47

CITACE:  Tak níže jsou prozatím fota setů, které mám bez krabic. Bohužel snímky sestavených setů mi vylítly komínem před 14 dny a  a sety mám uložené. Tak přikládám foto z netu.

No vždyť právě na to reagoval. Pokud se tím chci chlubit, je dobré to nafotit.

stomcova

Tak tady je většina setů které máme bez krabic v originální podobě. Jen set 7127 zatím chybí.
Tak se koukejte na sety nikoliv krabice.
Batman, forever...

stomcova

Citace od: Darth kdy 29.03.2008, 19:31:45
Super sbírka - jenom sem tam nezahlédl Outridera a taky by to chtělo nějaký pěkný UCS setík typu DSII nebo ISD  ;D

Co ti závidím, je ten 7261 Clone tank a 10131 Tie Collection. Gratuluju k super sbírce.

To: Darth - Outrider viz
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=14255.0
Prozatím je zpět v krabici setu 6211 IDS. Až budu mít čas  ??? ??? ???, ráda bych vypracovala u outrideru lépe kompaktnost a přidala nějaké detaily.
Batman, forever...

stomcova

Přibyly nějaké sety do naší sbírky:
4483 Imperial AT-AT
7144 Slave
7255 General Grievus Chase prozatím návod a fig Obi Wan Kenobi a jeho zvíře
Batman, forever...

MwK

Citace od: stomcova kdy 04.08.2008, 21:22:26
7255 General Grievus Chase prozatím návod a fig Obi Van Kenobi a jeho zvíře
Ja len tak že figúrka Obi-wana nieje správna,je to nejáká zlátanina mladého a starého Obiho,nepatrí do toho setu... ;)
A ešte že sa píše z dvojtým v(W). ;)

Ale inak pekná zbierka,počtom setov sa ešte nebojím,ale počtom velkých a vzácnych setov ako trebars AT-AT a Hoth Rebel base,ktoré nemám,áno... ::)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

stomcova

Díky, omlouvám se za překlep ve jménu Obi Wana Kenobiho, už jsem opravila. Co se týká správné figurky, opět úřadovali synové na focení dali svůj výtvor. Správného mají taky.
Mám předjednánu koupi dalších setů, ale prozatím brzdím. Čekáme na nabídku srpnové produkce.
Batman, forever...

stomcova

Z hromady 2 kg netříděných dílků se mi podařilo vytěžit pár Star Wars setů.
A při třídění přebývajících dílků mně napadla tato verze setu 7119 Twin-Pod Cloud Car v bílé verzi a vymyšlenýma figama pilotů a Lando Calrissiana.
Posuďte sami...
Batman, forever...

MwK

Lando nám nejako ožltol... ;D

stomcova

Citace od: MwK kdy 11.04.2009, 18:25:39
Lando nám nejako ožltol... ;D

Pravda minig head mám pouze z Windua a nějaké basketbalistky, ale nikoliv s tím knírkem.
Batman, forever...

MwK

Citace od: stomcova kdy 11.04.2009, 21:48:31Pravda minig head mám pouze s Windua a nějaké basketbalistky, ale nikoliv s tím knírkem.
A marí sa mi alebo tvoja zbierka neobsahuje set 6210 kde je Landova hlava... :o

Inak,ty máš verziu Windua ktorý nesvieti?

stomcova

Citace od: MwK kdy 12.04.2009, 08:29:27
Citace od: stomcova kdy 11.04.2009, 21:48:31Pravda minig head mám pouze s Windua a nějaké basketbalistky, ale nikoliv s tím knírkem.
A marí sa mi alebo tvoja zbierka neobsahuje set 6210 kde je Landova hlava... :o

Inak,ty máš verziu Windua ktorý nesvieti?

Ano Mace Windua ze setu 7261-2 (with non-Light-Up Mace Windu), mám ve sbírce oba sety.
Jejda, musím si osvěžit své zásoby, jen se naskytne příležitost, už sundám 6210 Jabba´s Sail Barge a bude to dokonalé, díky...
Batman, forever...

stomcova

MOC 7119 se správnou barvou Landa.
Batman, forever...

S.t.a.l.k.e.r.

Citacesbírat Star Wars jsme začali před 2 lety
Iba pred dvoma rokmi?  :o To je slušný výkon, mne sa za dvojnásobnú dobu nepodarilo zohnať polovicu tejto zbierky. Napr. o Hoth Rebel Base sa neúspešne pokúšam asi rok...

stomcova

Citace od: Stalker kdy 14.04.2009, 09:00:28
Citacesbírat Star Wars jsme začali před 2 lety
Iba pred dvoma rokmi?  :o To je slušný výkon, mne sa za dvojnásobnú dobu nepodarilo zohnať polovicu tejto zbierky. Napr. o Hoth Rebel Base sa neúspešne pokúšam asi rok...

Pravda od naší registrace zde 11/2006 sbíráme a sháníme téma Star Wars. Měli jsme štěstí při vygooglování par kiloware s návody zde v ČR.
Batman, forever...

stomcova

Dnes jsme si obohatili sbírku o 7752 Count Dooku´s Solar Sailor. Krabice středního formátu, 4 figy.
Batman, forever...

Věšák

Kdo je ten čtvrtej fig?(kromě Dookua a magnaguardů)
nějak není úplně rozeznatelnej...

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceKdo je ten čtvrtej fig?(kromě Dookua a magnaguardů)
A Pilot-droid. Droid - pilot.  ;)

B.A.X.O

Citace od: Stalker kdy 24.04.2009, 22:24:39
CitaceKdo je ten čtvrtej fig?(kromě Dookua a magnaguardů)
A Pilot-droid. Droid - pilot.  ;)

jj taky jsem hned nevědel, s té krabice se to nedá rozeznat a na internetu jsem našel takovou prijatelnou fotku tak tam to docela šlo...

kazdopadne gratulujem k novému pprírastku...ten nový dooku je zaujímavý ale, neviem ten starší tiež nebol zlý.
star wars rulezz