Exclusive sets

Založil Octan Creator, 25.03.2009, 20:52:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Octan Creator

Kedze som tu len zelenac  ;) tak chcel by som vediet odkial kupujute exlusivne sety (ako Green Grocer, Cafe Corner alebo Market Street)  ??? aspon co som pozeral, tak som to na Slovensku nikde nenasiel, resp. uz to nemali (http://www.legacik.sk/legacik/lego&id=46) a este je to pomerne drahe (oproti tomu kolko to stoji v shop at home (aspon prepocitanim z usd na eur), odtial by som si to rad objednal, ale na Slovensko sa to neda)  :( Urcite mnohí mate tieto sety, tak sa podelte s tymito skusenostami odkial ;) Dakujem vopred za info

otaznik

S.t.a.l.k.e.r.

http://www.banana.com/index.php?section=100&idk=35
Na tejto stránke nájdeš minimálne Green Grocer. Rozhliadni sa v sekcii Obchody a Soukromá inzerce, časom narazíš na množstvo zaujímavých vecí. Napr. aj tu: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=22044.0;topicseen

Octan Creator

Citace od: otaznik kdy 25.03.2009, 20:53:48
BL, eBay, S@H.
Pokial viem S@H plati iba pre Cesku republiku?!

Octan Creator

Dakujem za info, ale radsej tieto sety by som kupil osobne (nie cez zasielku). Neviete, ako je to v Madarsku? Predavaju aj tam tieto sety? Teraz madarsky forint klesol, a tak je vyhodny voci euru a sa tam oplati nakupovat,   ;) neviete ako je to tam s legom?

5o

Trochu zabúdaš na pointu, exkulzívne sú preto, lebo ich nekúpiš hocikde, teda v každom hračkárstve.
A mimochodom jeden náš člen ponúka zakúpenie setov aj v S@H v SRN za mimoriadne výhodných podmienok a potom sa dá nakúpiť aj v UK a USA.
Verím, že neveríš na žiaľ už zabehnutý systém platenia vopred a čakanie na dodanie, ale aj o tom sa tu už písalo. Tak to zhrniem: Predajca chce svoje peniaze za tovar, a nechce riskovať platenie spätného poštovného a stratu na možnom zisku v prípade tvojho neprebratia zásielky.
Nákupy v Maďarsku sa síce oplatia, no nie všetko. Zatiaľ tu nemáme linku o nákupoch, ale akciový tovar sa väščinou oplatí. Ja som si napríklad nič nekúpil, lebo to čo ma zaujíma, si môžem kúpiť o niečo lacnejšie u bratov v ČR. Ale sú tu ľudia, ktorý si tam nakúpili a boli spokojný.
Preto lebo Lego...

Colonel32

Sety, ktere jsou SH Exclusive se osobně koupit nedají.

muzzo

Citace od: Colonel32 kdy 26.03.2009, 13:58:05
Sety, ktere jsou SH Exclusive se osobně koupit nedají.

To není pravda, dají.

Colonel32

Pravda, v Legolandu...

otaznik

Citace od: Octan kdy 26.03.2009, 12:26:34
Pokial viem S@H plati iba pre Cesku republiku?!
Odpověděl jsem pouze na otázku kde nakupuji dané sety.

Miketuk

O prázdniny jedu do Legolandu, nevíte jak je to tam s cenami? Byl jsem tam před třemi roky, ale nevzpomínám si. Jde mi hlavně o ceny 10193 a pak dílků v Lego Fabrik, dík.

peter

Citace od: Miketuk kdy 27.03.2009, 21:03:01
O prázdniny jedu do Legolandu, nevíte jak je to tam s cenami? Byl jsem tam před třemi roky, ale nevzpomínám si. Jde mi hlavně o ceny 10193 a pak dílků v Lego Fabrik, dík.

Co se týká cen setů, tak tam je to jasný - viz. S&H. Ohledně dílů ve Fabrik, tak tam to loni na podzim bylo viz. můj příspěvek zde ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

zaskoRK

a viete niekto zohnat Taj Mahal alebo Eifel Tower za dobru cenu?
zasko

Colonel32

co je "Dobrá cena"? SH cena je drahá?

Jonas

Chceš-li ušetřit, nakupuj ve Velké Británii. Ceny jsou dobré a libra má stále velmi příznivý kurz. Navíc je to EU.
Jonas - Můj Brickshelf

Jindroush

Grrr, žádné linky na 'pani, co mají za dobré ceny exclusives'!  >:(
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)