(Vlastní) alternativní modely ze setu 5763

Založil Tomik, 27.03.2011, 20:07:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomik

Se založením tohoto tématu jsem trochu váhal, ale nakonec jsem usoudil, že se s Vámi podělím o svůj první (a doufejme, že ne poslední) výtvor z Creator setu 5763 - formuli 1. Ve své recenzi tohoto setu (http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=32410.0) jsem mu nebyl schopen nic vytknout, zato při stavbě této formulky jsem hned zkraje zjistil, že není téměř z čeho stavět. Na jednu stranu je tu množství dílů z Technicu, na druhou je celková "masa" setu menší než u jiných srovnatelných setů Creatoru. A zde už pár obrázků:




www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

grohl


Tomik

Rád bych Vám představil svůj druhý výtvor ze setu 5763 - vrtulové letadlo. Letadélko má otočnou vrtuli a podařilo se mi ho obdařit i podvozkem. Musím říct, že stavění alternativních modelů z tohoto setu je opravdu zkouška trpělivosti. K dispozici je jen malá kupka různých plates, pár šikmin a pár dílků z Technicu. Nezbývá než zkoušet to dát nějak dohromady a čekat na výsledek a když to nevyjde, tak zase začít od začátku a jinak. Zkoušel jsem postavit i hot-roda nebo veterána, ale dojel jsem na nedostatek stavebního materiálu... :( Návod ke stavbě letadélka je již k dispozici na buildinstu zde.



www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

grohl


Tomik

Děkuji grohlovi za jeho komentáře. Dneska tu mám jednu "rychlovku". Nedělní dopoledne jsem byl políben múzou a během chvíle postavil tuhle tříkolku. Nechal jsem se inspirovat T-Rexem, ale možná v tom uvidíte i Velorex... :) Tříkolka má odpružené zadní kolo a pár detailů jako volant a sedačku v kabině a dvojici výfuků.





www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr