Autor Téma: CHYBY UPGRADE!!!  (Přečteno 37488 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Micho

  • Trade Count: (10)
  • furťák
  • *****
  • Příspěvků: 2404
  • Pohlaví: Mužské
Re: CHYBY UPGRADE!!!
« Odpověď #60 kdy: 06.12.2006, 18:32:21 »
   Jedna drobná kosmetická. Myslím, že před upgradem se odkazy nejen zobrazovaly mordou barvou, ale i automaticky podtrhávaly. Podtržené mi přišly lepší, přehlednější, hned bylo vidět, že je to odkaz. Nešlo by to nějak jednoduše změnit?

No, to bolo dobré! A keď sa odkaz použil, tak už ho nepodtrhávalo, tak som vedel, že som ho už mrkol.  8)

Offline TomG

  • Trade Count: (10)
  • furťák
  • *****
  • Příspěvků: 1048
  • Pohlaví: Mužské
  • Only the best can survive
    • Czech Outpost - The 501st Legion
Re: CHYBY UPGRADE!!!
« Odpověď #61 kdy: 06.12.2006, 20:35:41 »
   Jedna drobná kosmetická. Myslím, že před upgradem se odkazy nejen zobrazovaly mordou barvou, ale i automaticky podtrhávaly. Podtržené mi přišly lepší, přehlednější, hned bylo vidět, že je to odkaz. Nešlo by to nějak jednoduše změnit?

No, to bolo dobré! A keď sa odkaz použil, tak už ho nepodtrhávalo, tak som vedel, že som ho už mrkol.  8)

Tohle je otazka kaskadovych stylu (CSS), ve vysledku by to znamenalo projit ten soubor a poopravit ho. Jenze jsou na to lidi a maji cas? :)
Only the best can survive.

Offline Jindroush

  • Velký vezír
  • Administrátor
  • Trade Count: (22)
  • furťák
  • *****
  • Příspěvků: 3626
  • Pohlaví: Mužské
  • Le Grand Visier
    • Jindroushova Brickshelf galerie
Re: CHYBY UPGRADE!!!
« Odpověď #62 kdy: 06.12.2006, 20:41:36 »
Já si na to vzpoměl, ale protože je venku 1.1 release a tohle je 1.1RC3, měl bych nejdřív udělat upgrade a pak spravit ty styly, kdysi to vynalezl Lomax, tak to snad najdu...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Offline Leguán

  • Trade Count: (0)
  • mazák
  • ***
  • Příspěvků: 155
  • Pohlaví: Mužské
Re: CHYBY UPGRADE!!!
« Odpověď #63 kdy: 06.12.2006, 23:33:17 »
No, tak co kdybys to na pár dní změnil a hopsal rovnou na titulní stránku fóra, tj.
http://www.kostky.org/forum/index.php

a mačkal ten čudlík novinky ručně? Něco mi říká, že je to tím (a neptej se mě proč).

Tak jsem to pár dnů zkoušel, a řeší to problém s <1>, takže <1> funguje zhruba tak jak má. Ale problém s <2> stále trvá. Ať dělám co dělám, seznam témat zobrazovaný přes <1> i <2> je vždy naprosto stejný a odpovídá tomu, co má ukazovat <1>. Stejně se chová Firefox i Internet Explorer.

Fórum mi ukazuje pouze témata, kde něco přibylo od poslední návštěvy. Na svoje nepřečtená témata se nedostanu. Jinými slovy, co nepřečtu teď při této návštěvě, nepřečtu už nikdy. To omezuje použití fóra pouze na chvíle, kdy vím, že mám dost času a nikdo nebo nic mě nevyruší.

Je zvláštní, že to už nikomu dalšímu nedělá...

<1> = http://www.kostky.org/forum/index.php?action=unread
<2> = http://www.kostky.org/forum/index.php?action=unread;all
« Poslední změna: 06.12.2006, 23:55:12 od Leguán »

Offline Lomax

  • Trade Count: (0)
  • mazák
  • ***
  • Příspěvků: 128
  • Pohlaví: Mužské
    • Nástroje pro Kostky
Re: CHYBY UPGRADE!!!
« Odpověď #64 kdy: 16.12.2006, 05:24:01 »
pak spravit ty styly, kdysi to vynalezl Lomax, tak to snad najdu...

Je to úprava/přidání na konec souboru style.css a popsaná je zde. (Jen si nejsem jist, která varianta kódu z příspěvku 11110 byla nakonec nasazena.)

Zkoušel jsem to na nynější SMF 1.1 RC3 a opět by to mělo fungovat, jako dříve. Takže až bude mít Jindroush čas na upgrade na 1.1 gold, jak píše, můžeme se snad zase těšit... :)
Před odesláním příspěvku jej obohaťte automaticky o odkazy na Lugnet, nebo dokonce o české názvy, ceny a výpočet slevy.
Nechte svůj Firefox vyhledávat sety pravým myšítkem na serverech Lugnet, Peeron a dalších.

Offline GNOSIS

  • Trade Count: (5)
  • mazák
  • ***
  • Příspěvků: 157
  • Pohlaví: Mužské
Re: CHYBY UPGRADE!!!
« Odpověď #65 kdy: 13.02.2007, 13:22:59 »
Není to sice chyba a ani to nebylo v rámci upgrade, ale nechce se mě zakládat nové téma.
Chtěl bych, když zapnu Vyhledávání tak aby v okně vždy blikal kurzor, tak jako třeba v google. Protože když něco hledám na kostkách a chci to najít, tak musím kurzorem do okna vlézt, což mě otravuje. Kdyby to šlo byl bych rád, protože mě to přijde jako rychlejší, ale pokud to nepůjde nic se nestane a těch pár centimetrů posunout myší zvládnu.