JAKÉ LEGO TÉMA JE VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ? - ANKETA

Založil Colonel32, 03.07.2005, 13:04:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Jaké LEGO téma je vaše nejoblíbenější?

Town
Trains
Fabuland
Pirates
Classic Space
Jiné Space (Blackton, Futuron...)
Castle
Aquazone
Western
Belville / Scala
Basic / Designer
Technic / Mindstorms / Spybotics
Star Wars
Adventurers
Bionicle
Duplo
Jack Stone / 4+
Rock Raiders
Studios
Harry Potter

mulah

No já si myslím,že ty dnešní stavebnice,kdy z krabice vysypete díly a pak podle návodu se z toho postaví vrtulník,auto,či dinosaurus a to je tak všechno,slouží spíš jako rozjezd pro 4-leté děti. Který pak podle zkušeností se pouštějí do rozmanitějších věci. Jinak tomu nemůžu nic vytknout :)

otaznik

Citace od: mulah kdy 03.08.2006, 22:03:29
No já si myslím,že ty dnešní stavebnice,kdy z krabice vysypete díly a pak podle návodu se z toho postaví vrtulník,auto,či dinosaurus a to je tak všechno,slouží spíš jako rozjezd pro 4-leté děti. Který pak podle zkušeností se pouštějí do rozmanitějších věci. Jinak tomu nemůžu nic vytknout :)
O tom je snad LEGO od nepaměti, ne?

Rever

U mě jednoznačně vedou Harry Potter a hrady, i když začal jsem až letos, takže hrady jsou KK2. Nerad bych někoho urazil, ale minifigy z KK2 se mě zdají hezčí než ty staří (pár jich také mám).

Anakin

Citace od: Rever kdy 06.11.2006, 10:39:23
U mě jednoznačně vedou Harry Potter a hrady, i když začal jsem až letos, takže hrady jsou KK2. Nerad bych někoho urazil, ale minifigy z KK2 se mě zdají hezčí než ty staří (pár jich také mám).
to asi preto,že majú krajšiu potlač.ale zase Classic castle sú reálnejšie,skladali sa z viacerých dielov(dlhšie skládanie Rullezzz! ;D ) a boli podla mna krajšie

Ravenhorn

Castle, Pirates a Star Wars.

H0636

Rozhodně Town, ale už to není to, co to bylo dříve. Stavebnice od roku 1985-1995 byli prostě úžasné. I dnes se najde pár povedených kousků, ale to jsou spíše vyjímky.

Achad

Castle, Pirates, Classic Space, občas Technic...
Souhlas s tím, že někdejší stavebnice z 80. a 1. pol. 90. let byly bezkonkurenční. Dodnes si pamatuju, jak jsem hleděl na katalogy a představoval si, jaké by to bylo krásné, kdybych si mohl vybrat z každého, co bych chtěl... :D

castelL

Ja som označil Town, Star Wars,Pirates,Castle,Western,toto su moje najoblibenejšie sety,mam aj insie ale tieto považujem pre mňa najlepšie.

blackrabbit

Citace od: Luky 007 kdy 21.02.2007, 18:06:40
Ja som označil Town, Star Wars,Pirates,Castle,Western,toto su moje najoblibenejšie sety,mam aj insie ale tieto považujem pre mňa najlepšie.
jeeeee dalsi koho je oblibenej western  ;D no kazdopadne moje je castle , pirates , western , town

Jarmila

Citace od: blackrabbit kdy 22.02.2007, 18:56:13
jeeeee dalsi koho je oblibenej western  ;D no kazdopadne moje je castle , pirates , western , town

Když se koukneš na výsledky ankety, tak 19 lidí označilo western jako oblíbené téma. Nejsi sám.  ;)
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

castelL

Moje sú. Medzi prvé patria Pirates,Western,Town,Castle,Stár Wars potom sú tie menej oblubené.

hana

Než jsem našla Kostky,jedině Belville...a ted se těším na nové Castle ::)a sloní karavanu s balonem Aero Nomand(Orient) ze starého katalogu,no SW kantýna také neni špatná ;D ;D ;D .

hana

Citace od: hana kdy 23.02.2007, 19:13:24
Než jsem našla Kostky,jedině Belville...a ted se těším na nové Castle ::)a sloní karavanu s balonem Aero Nomand(Orient) ze starého katalogu,no SW kantýna také neni špatná ;D ;D ;D .
Balon Nomad... 8)

JACKTRAVIN

Já miluji jako sběratel snad veškeré Lego  ;D  nicméně v této anketě jsem zaškrtl Town, Trains, Castle, Pirates a Western. Ale jak říkám bude toho u mne daleko víc. Lego sbírám již skoro celý svůj dosavadní život, tedy skoro 26 let-nejdříve jsem ho dostával jako dítě a měl vždy uskladněné.
Na chalupě jsem to všechno vytáhl před 5 lety a od té doby stavím, sbírám a věnuji se tomu a beru Lego doslova jako mé hobby. S potěšením sleduji a jsem rád že takových to lidí je u nás v ČR ale i v SR a ve světě  ;D hodně. Jako dítě, Lego berete spíše jako hračku ale jako dospělý sběratel Lega je Lego posedlostí a vyvolává fanatstický pocit  >:D Brzy pošlu nějaké fotečky celé své Lego sbírky. Nějaké fotky mé sbírky má již můj kamarád a také sběratel, hlavně Lega StarWars, tomash. Taky jsme byli ve Svitavech, byla to bomba.
Atˇ žijí AFOLové a Lego  :D

inetovka20

Town, Technic a Star wars, nic jiného mě nezajímá  ;D

" Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl, a když kouká aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je! "  Jan Werich

MasterWindu

...moje hobby sú Star Wars...perfektné sety majú aj iné témy,napr.nová séria domov na ulici ..../Caffé Corner,Green Grocery atd .../
Dark ages forever ...

Gibur

Citace od: muzzo kdy 03.07.2005, 16:03:39
Jeste jednou castle, ale doufam ze se do teto kategorie nepocitaji novy rytiri?
FantasyEraje náhodou super,sice KK2 je perverze ale už jsou trpaslíci,kostlivci,trollové...Fantasy Era je jedna z nejlepších sérií.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Xiander

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceJá miluji jako sběratel snad veškeré Lego... 
Musím súhlasiť, mať dostatočný budget kupujem snáď všetko.  :D Takto sa musím uspokojiť so Star Wars a pár setmi City, Ferrari a Creator.
Ale keby som bol dievča, určite si vyberiem Paradisu...