JAKÉ LEGO TÉMA JE VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ? - ANKETA

Založil Colonel32, 03.07.2005, 13:04:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Jaké LEGO téma je vaše nejoblíbenější?

Town
Trains
Fabuland
Pirates
Classic Space
Jiné Space (Blackton, Futuron...)
Castle
Aquazone
Western
Belville / Scala
Basic / Designer
Technic / Mindstorms / Spybotics
Star Wars
Adventurers
Bionicle
Duplo
Jack Stone / 4+
Rock Raiders
Studios
Harry Potter

sam.no

U nás zatím vede duplo, ale až malej dostane Pottra, tak to asi bude Potter, protože v telce nám jde stále dokola.

chadzi

psal sem ze pokud je hezkej model - myslis ze bionicle dela hezky modely? KK2 jsou nice - myslim treba Vladek's Dark Fortress

myth

Samozrejme že Bionicle nemajú pekné modely. Ale keď si napísal že môžu byť z akéhokoľvek tématu, tak mi to nedalo... ;)

Na KKII som myslel na tie figúrky á la Bionicle - kráľ Matyáš, Vladek, sir taký a onaký. Vladek's Dark Fortress sa mi tiež páči.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Police collector

Hele, kam byste dali Vikingy ? Už mi chybí jen dva sety :) Ale hlasoval jsem pro Town a hrady a Vikingové koneckonců podle mě do hradů patří...
Terminated.

Mellory

Hlasoval jsem pro Technic, mé nejoblíbenější lego. 8)
Nothing is true. Everything is permitted.

Tomášek

Ja jsem dal Town-to ja nejvic rad ;),pirates,trains,western a adventurers  >:D
Procházím DARK AGE.

tazzy

ja jsem dal taky town, je nejlepší a sbírám ho už od útlého věku  ;)

Krejna

mě asi nejvice zajima starwars potom town.

Colonel32

Prosím, vyvarujte se příspěvků typu: "Já mám rad to a to", myslím, že úplně stačí, když zahlasujete.... děkuji

cembry

Kdo hlasoval pro bionicle?! Priznejte se bez muceni!  ;)

Raistlin M

Já si myslim, že je vcelku každého věc co se mu líbí. Je to věc pohledu a vkusu nikolivěk nějakého nepřípustného přístupu. Kupříkladu tady mají někteří "plná ústa" toho, jak jsou Fright Knights hrozný, ale mě osobně se líběj. Představují tu "špatnou" stranu a je už zvykem, že podobná individua mají prostě sídla v ulítlých barevných kombinacích a na každém rohu past. To už spíš příliš nemusím King Leo's Castle http://guide.lugnet.com/set/6098 . Na hrad podobného typu příliš mnoho "děr" v obraně.

Petrjr

A kam zařadit paradisa? Velikostí (a systematickým dělením) je to town, ale holčičím stylem a celkovým "duchem" se to spíše blíží belville.

Jindroush

Vykostit figyně a příslušenství a zařadit do loose parts a zbytek zařadit do koše?  >:D

Popř. prodat někomu, koho ty barvy neuráží (ženy, barvoslepí apod.  8))
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Raistlin M

Petrjr a Jindroush: Paradisa právě svým vzhledem dělá město městem. Pláže, zmrzlinářství, stáje a tak.  Správným začleněním udělá dobrou práci. Vždy když vidím něčí úžasné město, avšak vcelku barevně nudné, tak se divím, že ho nechce oživit.
A pro barvoslepé je nová šedá. Těm ta odlišnost nevadí ;D ;D ;D

PS: Jindroushi, vzhledem k jistému počtu žen na tomto foru, bych byl vemi opatrný, do jakých skupin je zařazuji. Třeba od takové Jarmily bys jednu určitě chytit nechtěl a Llevelyn se také nezdá. :P >:D ;D ;D ;)

Petrjr

Citace od: Jindroush kdy 23.01.2006, 12:10:29
Vykostit figyně a příslušenství a zařadit do loose parts a zbytek zařadit do koše?  >:D

No tfuj  ;D

Jen počkej, až budeš mít mrňata holky a začnou Tě uhánět. Ještě prstíčkem budeš hrabat, že ty bellvile, samá ruka samá noha, nejsou to pravé ořechové. A že z velikosti minifig jdou přece tááák nááádherní zmrzlináři. I tu barvu překousneš.  ;D ;D 8) >:D

Jindroush

Citace od: Raistlin M kdy 23.01.2006, 12:26:33
PS: Jindroushi, vzhledem k jistému počtu žen na tomto foru, bych byl vemi opatrný, do jakých skupin je zařazuji. Třeba od takové Jarmily bys jednu určitě chytit nechtěl a Llevelyn se také nezdá. :P >:D ;D ;D ;)

Já je zařadil do skupiny 'které ty barvy neuráží', ne? Je na tom něco špatnýho?  ::)

Jindroush

Citace od: Petrjr kdy 23.01.2006, 12:36:12
  Jen počkej, až budeš mít mrňata holky a začnou Tě uhánět. Ještě prstíčkem budeš hrabat, že ty bellvile, samá ruka samá noha, nejsou to pravé ořechové. A že z velikosti minifig jdou přece tááák nááádherní zmrzlináři. I tu barvu překousneš.  ;D ;D 8) >:D

Domnívám se, že zmrzlinář jde postavit i bez sladký růžový a blicí zelený  (viz můj poslední MOC) ;)
Trend, že dívčí = růžové, mi přijde poměrně nahlavistický.  ???

Colonel32

paradisa je nahodou town jak vysitej, to jen 80ta leta byla townovejsi

Petrjr

Citace od: Jindroush kdy 23.01.2006, 12:39:38
Domnívám se, že zmzlinář jde postavit i bez sladký růžový a blicí zelený  (viz můj poslední MOC) ;)

Njn, problém je, aby se totéž domnívaly i ty potvory mrňavý.  ;D

Raistlin M

Citace od: Jindroush kdy 23.01.2006, 12:37:47
Citace od: Raistlin M kdy 23.01.2006, 12:26:33

Já je zařadil do skupiny 'které ty barvy neuráží', ne? Je na tom něco špatnýho?  ::)

Vlastně nic. Jen škatulkování s jakoukoliv "postiženou" skupinou + ženská logika = děsnej problém. ;D

Ups...a jsem v tom taky ;D ;D ;D

Jindroush

Třeba tenhle set by byl celkem pěkněj, kdyby nebyl tak hnusnej.
http://guide.lugnet.com/set/6416

Vyměnit baseplate za zelenou a růžový díly za tan nebo hnědý/modrý/žlutý a je to použitelný. Na tohle se prostě nedá bez následků dívat.  ;D (IMO, IMO, IMO!)

rdk

Citace od: Jindroush kdy 23.01.2006, 12:10:29

Schválně se podívejte, jaký kola maj jeho figové/figině:  ;) ;D
http://www.brickshelf.com/gallery/jindroush/TreasureReef/Resort/04_bar1.jpg

Colonel32

tmave ruzovy.. ale to uz neni z paradisy, ale z telecom tour de france promo setu, takze to uz se muze

Raistlin M

Avšak ten slunečníček uplně vpravo už neokecá ;) ;D

Jindroush

Psal jsem:
Citace
Vykostit figyně a příslušenství

Slunečníček i bicykly tudíž ano. Růžový plates ne, LtGreen naprosto a zcela vůbec úplně ne.  :P

J_BOB

neznasam ruzovu ako farbu somu o sebe, ale paradisa sa mi paci. je to ako tie "rekreacne mestecka". kde su len plaze, obchody, restauracie a pod.  :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

expertik

celkom sa mi pozdava aj Racers, ale u mna osobne vitazi Technic...el.+pneu...asi som prilis technicky "typ".... ;D

Honzik

Podle mě by mělo být hlasování trochu upřesněno, když se řekne Town, může to znamenat hnus v podobě dnešních stavebnic, kdy celé letadlo je jeden kus, ale může to také znamenat úžasné věci, zvláště mezi léty 1988-1994. To je můj názor....

Marťan

Citace od: Honzik kdy 01.07.2006, 23:02:33
Podle mě by mělo být hlasování trochu upřesněno, když se řekne Town, může to znamenat hnus v podobě dnešních stavebnic, kdy celé letadlo je jeden kus, ale může to také znamenat úžasné věci, zvláště mezi léty 1988-1994. To je můj názor....

Máš pravdu, pro mě je to tak i s castle.Dnešní hrady, teda ty co se začaly vyrábět tak po roce 2000 fakt nemusím,ale 6090 a spol., to je zlatá éra a to je fakt krása, tyto castle miluju.  :-*

otaznik

Citace od: Honzik kdy 01.07.2006, 23:02:33
dnešních stavebnic, kdy celé letadlo je jeden kus

Není to jeden kus, už jsem to tu jednou vzpomínal. Podívej se nejdříve na inventář toho setu na peeron -> http://www.peeron.com/inv/sets/7893-1
Mimochodem je to velmi povedený set, bohužel se nehodí k letadlům (a obecně k měřítku) 80. a začátku 90. let.