Kočárky a LEGO deti

Založil najJulinka, 12.11.2006, 22:21:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

najJulinka

Troška babské veci, ale odjakživa mi v Legu ku klasickým panďulákom chýbali kočíky, až som na jeden narazila a musela som ho mať  ;) A tak mám - to je ten biely s ružovou strechou. Spravila som si aj čierny s ružovou strechou. ;)

Edit admin: to ružové písmo je tak veľmi čitateľné....
Aj tak som zalaskovana... Do detí, Lega, mäsa (nie surového) a ešte aj do priateľa a všeličoho :D

najJulinka

No a ja som maniak do dvojčat a tak som si spravila dvojčatový oproti sebe (ospravedlňujem sa za zladenie, ale nechcelo sa mi už hľadať inej farby súčiastku, ako na potvoru som našla každú inú, len rúžové dve) aj vedľa seba.
Ak má niekto nejaký nápad ako spraviť inak kočík, nech priloží  ;) budem rada  :D
Aj tak som zalaskovana... Do detí, Lega, mäsa (nie surového) a ešte aj do priateľa a všeličoho :D

najJulinka

To je príves... Alebo kočár... A nie kočárek  ::) No jasne... chlapi... Čo som mohla očakávať?...  ;D

MwK

For najJulinka :
Su v celku super! :D Ale najkrajši je ten z farebnou strechou... ;)
For banana.com : Hustý námet!!! ;D >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

castelL

Ja som videl u nás v Košiciach v Legáčiku celí jeden diel lego kočiara len kolieska  treba doplnyť.
V červenej farbe. Any neviem aké kolieska treba.

peter

Jinak, pro ty, kteří to nepoznali, tak původní kočárek (ten s růžovou střechou) pochází ze série Paradisa a je např. v setu 6403.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

castelL

Ináč kočiariky sú super pekne sú všetky ...

Samík

Ještě by to chtělo do těch kočárků nějaké děti.. ;)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

najJulinka

Citace od: peter kdy 13.11.2006, 16:09:08
Jinak, pro ty, kteří to nepoznali, tak původní kočárek (ten s růžovou střechou) pochází ze série Paradisa a je např. v setu 6403.

Presne ten máme ;) My sme boli vždy maniaci a kupovali sme LEGO také aké potrebujeme súčiastky a raz som bola s tetou vyberať LEGO môjmu bratovi na narodky a meniny a vkuse mi predavač huckal dajaké "chlapčenské" ale nedala som sa presvedčiť a dostal  Paradisa - ako keby som mohla za to, že to robili do ružovej všetko - ani moja obľúbená farba toto nie je. My sme najradšej stavali domy, mesto a tak...

Edit admin: zase raz odstránená nečitateľná ružová farba :-\.

najJulinka

Citace od: Samík kdy 13.11.2006, 16:47:17
Ještě by to chtělo do těch kočárků nějaké děti.. ;)

Bába zháňam do iného kočiara - do veľkého ozajstného...  ;) Ale je fakt, že ma štvalo, keď sme sa hrali, že aj deti aj dospeláci mali rovnakú veľkosť. Teraz vyrábajú väčších panďulákov aj, ale to by som musela aj dvere a všetko mať väčšie  ;)

najJulinka

A všimli ste si tie vlasy tej maminy s čiernym kočiarikom??? To sú vlasy z prvého BASICu čo sme dostali v 1986 - také vlasy máme len jedny a sú také vyšúchané, že sa s nimi nedá hrať, lebo padajú  ::) Mamina s parochňou   :D

Samík

Tady je jedno batole ale není nic moc..myslím, že bys vymyslela lepší..

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=544856
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!

Samík

anebo toto: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=1017429 ale ty by se Ti asi do tvých kočárků nevešli.

najJulinka

Marvinovia sú zlatí ako čerství v porodnici vedľa seba  :D
No to decko v tom kočíku je zjavne chlapec, ale kočík ma farby smetnej bedne a chudáčik sa narodil bez končatín (ja viem, to chcela byť asi perinka)...

Rever

Koukal jsem na oba výtvory dětí a vypadají poněkud divně, na Brickshelfu jsem našel, ještě tento výtvor:

ale ten vypadá také poněkud exoticky.

otaznik

Ještě se používá minifig head na kulatém bricku 1 x 1. Např. zde: http://www.thebricktestament.com/genesis/jacobs_wives_compete/gn29_31-32.jpg

Samík

Citace od: otaznik kdy 14.11.2006, 14:59:44
Ještě se používá minifig head na kulatém bricku 1 x 1. Např. zde: http://www.thebricktestament.com/genesis/jacobs_wives_compete/gn29_31-32.jpg
To je taky zajímavé ale hlava mi přjde v poměru k tělu trochu moc velká..

najJulinka

Citace od: Samík kdy 14.11.2006, 15:08:16
Citace od: otaznik kdy 14.11.2006, 14:59:44
To je taky zajímavé ale hlava mi přjde v poměru k tělu trochu moc velká..
No deti majú väčšiu hlavu v pomere ku telu. No a Legový panáčikovia tiež majú inú mierku, takže čo sa týka mierky, tak sú OK - logické vysvetlenie z mojej strany  ;D ;D ;D Ale ináč mi to asi pripadá rovnako ako Tebe  ;)

Jarmila

Není to miminko zmiňované Otazníkem náhodou fousaté?  ;D Nebo to je jen takový miminkovský šklebík?  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

najJulinka

Citace od: Jarmila kdy 14.11.2006, 15:34:30
Není to miminko zmiňované Otazníkem náhodou fousaté?  ;D Nebo to je jen takový miminkovský šklebík?  ;D
Niektoré mamiky sú fúzaté a keď sa stretne fúzatá mami a fúzaty tatino, tak aké má byť mimino???  ;D

TomG

To je fakt humac ten ruzovy text. Kocarky nejsou spatne, jen by to chtelo udelat si cas a pohledat dilky patricnych barev a doladit to.
Only the best can survive.

najJulinka

Citace od: TomG kdy 14.11.2006, 16:21:07
To je fakt humac ten ruzovy text. Kocarky nejsou spatne, jen by to chtelo udelat si cas a pohledat dilky patricnych barev a doladit to.
Aj tak asi nemám viac ako 2 rovnakej farby tie oblúčiky  ;) Potom mám až také štvorkové oblúčiky... Asi... Ja ani neviem... Lebo toto roztriediť dá zabrať a hlavne máme mačky a tak to sa vždy musím dakde zavrieť a tak robiť... Lebo tie súčiastky sa fajne hrabú a aby to tie naše mačky nepoužili ako piesok (na piškanie a kakanie)  ;D

najJulinka

Tak prečo je tu vo výbere ružová, keď mi ju zrušíte (admin)??? Niežeby bola moja obľúbená, ale keď je niečo ružové, tak je ružové a hlavne ja musím byť vždy iná    :(

TomG

Citace od: najJulinka kdy 14.11.2006, 16:29:35
Citace od: TomG kdy 14.11.2006, 16:21:07
Aj tak asi nemám viac ako 2 rovnakej farby tie oblúčiky  ;) Potom mám až také štvorkové oblúčiky... Asi... Ja ani neviem... Lebo toto roztriediť dá zabrať a hlavne máme mačky a tak to sa vždy musím dakde zavrieť a tak robiť... Lebo tie súčiastky sa fajne hrabú a aby to tie naše mačky nepoužili ako piesok (na piškanie a kakanie)  ;D

To teda nemas moc lega na trideni, to je pretridene za chvili. Kocky mame doma taky, dve. Kolik ma kocek Jindroush si nepamatuju, ale taky tridi nekolika nasobne vetsi hromady lega, aniz by s tim mel problem :)

PS: Ta ruzova se blbe cte.
Only the best can survive.

najJulinka

Tu sa číta dobre  ;) takže vymeniť oči alebo monitor  ;D
Vytriedila som panďulákov minule a pri konci triedenia som si chcela postaviť kočíky a to už som mala skoro všetko v kýblu a to sa mi nekcelo vysypávať  ;) Som lenivá.

Vaše mačky nehrabú??? Naše si radi aj značkujú a to máme mačky a nie kocúrov  :-\

Jindroush

Číta/nečíta, ty barvy jsou ke zvýraznění, ne k podpoře optiků a očních doktorů.

Už jsem tě na pravidla v soukromých zprávách upozorňoval dnes 2x (pravidlo č.4). Veřejně tě tudíž upozorním na pravidla číslo 6 a 7. Takže žádná růžová a žádný náplasti v podpisu.  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

najJulinka

Ináč ma tak napadlo, že ako väčšie deti by sa dali použiť figovia, ktorí sa vyrábali do roku 1977 (myslím ::)) - taký bez ručičiek a s inými nohami... Ináč nemáte niekto takého panáčika starého??? Chcela by som lepšie vidieť ako vizerajú  ;) Nejaké foto detailne  ;) ;D

Samík

tady je jeden...

najJulinka

Díky  Samík ;) Oni nemali ksichtíky? Možno vizerám ako pako tu, ale som troška mladá a prvé Lego sme mali v 1986 a internet máme tiež ešte len chvíľu, tak ešte som všetko nepreskúmala  ;)

Samík

Citace od: najJulinka kdy 15.11.2006, 15:04:07
Díky  Samík ;) Oni nemali ksichtíky? Možno vizerám ako pako tu, ale som troška mladá a prvé Lego sme mali v 1986 a internet máme tiež ešte len chvíľu, tak ešte som všetko nepreskúmala  ;)

Ze začátku neměli minifigové vůbec žádné ksichtíky. Ksichtíky se objevily až někdy v roce 1978, kdy se začali vyrábět minifigové, jak je známe..
Btw tady jsou scany různých starších katalogů, tak se můžeš podívat.. 8)
http://www.peeron.com/scans/