Nestlé - Bionicle [s]postavičky[/s]

Založil Mičánek, 24.10.2006, 16:04:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mičánek

Nějak tu bez povšimnutí proklouzla akce Nestlé, kde firma přidává do balení cereálii postavičku z Lego Bionicle. Jde o dost svérázné pojetí šesti postaviček, něco jako byli ti rytíři. Tři postavičky PIRAKA a tři TOA V Intersparu  proběhla tato prodejní akce od 11.10 do 24.10.2004. Já si toho všimnul včera a tak jsem se po tom podíval a koupil 4 balení (naštěstí to syn baští a tak to nemusím sníst sám). Byly to s těmito postavičkami poslední balení na regálu. Je to v Nesquiku, v Minis, v Cherios a v Chocapic. Ve třech baleních byly tři stejné postavičky, naštěstí v té poslední byla jiná. Proto uvítám, bude li mít někdo zájem, výměnu. Na výměnu mám dva Piraka Thok. Chybí mi další čtyři postavičky, protože mám ve sbírce ještě Piraka Reidak. Na obrázku zadní strana krabice.

Jarmila

Akce stále probíhá až do vyprodání zásob. Taky už máme doma dva kousky.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

***Banana.com

Brrr...tohle se snad ani nedá nazvat postavičkami...Biohnus je prostě  :P

Cavelon

Citace od: banana.com kdy 25.10.2006, 08:59:51
Brrr...tohle se snad ani nedá nazvat postavičkami...Biohnus je prostě  :P

A čo tak blesková MISB2MOC premena? >:D

***Banana.com

Citace od: Cavelon kdy 25.10.2006, 09:17:43
A čo tak blesková MISB2MOC premena? >:D

Jo, to je přesně to, k čemu se tohle Biopalivo hodí  ;D >:D

osma

Maji tyhle krabice s bionama jenom v Intersparu nebo i jinde?

Jarmila

Já to koupila v Hypernově. A ze zkušenosti vím, že se objevují v každém větším obchodě, jen to mívá jiný časový rozptyl.
Jo, bacha. Ty postavičky jsou jen ve velkém balení (400 gramů?). v těch menších baleních jsem včera měla od bionicle takový jakoby házecí nůž ve tvaru motýlka. Mělo by se s tím hrát tím stylem, že to položíš na zem, cvrnkneš do toho a snažíš se sestřelit nějaký papírový terčík. Aspoň takhle mi to večer vysvětloval syn.

Anakin

u nás sú v nestlé zase shurikeny(to sú tie hviezdice na vrhanie)

Jarmila

Citace od: Anakin kdy 25.10.2006, 15:46:19
u nás sú v nestlé zase shurikeny(to sú tie hviezdice na vrhanie)

To budou ty (podle mého popisu) házecí nože, ale koupila jsem to s malým balením lupínků.

kosh

Dnes som videl Bionicle postavičky v Hypernove na Chodove, ak by to niekoho zaujimalo. Maju ich tam este vela, v cerealiach asi 4 druhov.