LEGO Technic Truck Trial - diskuze

Založil peter, 16.09.2006, 12:17:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Jste pro povolení vyššího napětí pro napájení vozidel než je 9V?

NE
1 (7.7%)
ANO
6 (46.2%)
Je mi to jedno
6 (46.2%)

Celkem hlasů: 13

KLR

Citace od: Mareken kdy 12.05.2010, 15:18:12
edit: Pokud to teda nevadí KLR ovi, je to jeho materiál. Klidně to smažu.

neboj, nevadi ;-) vsechny ty fotky a videa jsou volne k dispozici....proto jsem je tady taky daval

otaznik

Prosím pořadatele, aby se vyjádřil k tomuto bodu pravidel:

Odstavec 3.2

Vozidla v kategoriích S musí být minimálně vzhledem inspirována nějakým skutečným nákladním vozem.

V prvním kole byly tolerovány i jiné designy, jak to bude teď?

Bery

Já souhlasím s Otazníkem je to přece truck trial . :)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

peter

Citace od: otaznik kdy 13.05.2010, 00:19:01Prosím pořadatele, aby se vyjádřil k tomuto bodu pravidel:

Odstavec 3.2

Vozidla v kategoriích S musí být minimálně vzhledem inspirována nějakým skutečným nákladním vozem.

V prvním kole byly tolerovány i jiné designy, jak to bude teď?

Ano, toto pravidlo již musí být dodrženo. Z prvního závodu se to tedy zejména týká Malého Měcha. Vůz KLR se dá zařadit do skupiny malých nákladních vozů, ve které by byly např. i 805-ky. Vůz Grohla FTTS je asi s tímto pravidlem nejvíce na hraně, avšak vozidlo je považováno jako nákladní a proto bylo i bude uznáno.

Ostatním stavitelům však důrazně doporučuji, aby své vozidla osadili kastlí podobnou klasickým nákladním vozům, u kterých nevzniknou žádné pochyby.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Bery

Citace od: malý Měch kdy 09.05.2010, 15:46:31
Citace od: otaznik kdy 09.05.2010, 15:45:03
Za sebe bych ještě poprosil, aby příště auta byla opravdu nákladní, je to přecejen Truck Trial. Díky moc.
jenom počkej co postavím příště... ;D ;D už mám perfektní nápad ;D
Takže i malý Měch je v pohodě. :)

eNTy

Nemáte někdo video mé jízdy na 4. a 5. sekci? Zelený Zetros...

otaznik

Prosím nepůjčil nebo raději neprodal byste mi někdo na dalším závodě LTTT tento díl? 1-2 ks, na barvě nezáleží. Díky moc!

Shmade

Díky za další super závod! Z mojeho pohledu to byl zatím nejlepší závodní den všech soutěží, k čemuž určitě hodně přispělo domácí pohodlí a krásné okolí eNTyho chalupy.
Ze sekcí se mi líbila nejvíc kamenitá dvojka, pak bahínko a v podstatě i mech, jen ten kámen mohl být menší. Utěhle sekcí bylo fajn, že záleželo hlavně na řidičských schopnostech a konstrukci auta, ostatní sekce byly spíš o štěstí či neštěstí.  Svůj výkon v sekcích komentovat raději nebudu, asi bych byl zase sprostej. :)

Ještě jednou dík za organizaci a pohostinnost, bylo to super.

Gratulace vítězům, čest poraženým!

Bery

Super závod a jak již Shmade zmiňoval skvělá atmosféra, díky.  :)

peter

Na webu LTTT jsou zaktualizovány tabulky celkového pořadí a samozřejmě přidány výsledky z právě skončeného 2. závodu.

Závod byl ve znamení pádů i nadějí, kdy mnozí účastníci se oproti prvnímu závodu zlepšili, ale bohužel i minule úspěšní soutěžící, zde naopak těžce narazili a propadli. Počasí nakonec závodu velmi přálo, takže právě proběhlý druhý podnik, zakončený pořádnou grill párty, si dovolím zařadit k těm úspěšným. Jsem moc rád, že se lokalita i samotný závod líbil. Tímto bych chtěl ještě jednou moc poděkovat Nikolovi za poskytnutí prostor.

Závěrem si jen dovolím požádat všechny ty, kteří během závodu pořídili jakékoliv fotografie, aby mi je buď zaslali na Email, nebo případně ve větším množství nahráli někam na web, odkud je bude možné stáhnout. Posléze z nich opět udělám výběrovou LTTT galerii na BS - děkuji.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Také děkuji za přípravu, organizaci i skvělé zázemí!

Bohužel hrubou chybou ve 4. sekci jsem přišel o vítězství, ale i tak gratuluji Assovi (vítězi) k zaslouženým 10 bodům, včera byl nejlepší.

grohl

Díky organizátorům, díky závodníkům. Bylo to včera náročné, (Někdy až moc - 3. sekce) ale opět to byly úžasné závody.
Gratuluji vítězům a čest těm, jejichž auta si včera vybírala slabé chvilky.

KLR

Hoj, taky bych se chtel pripojit k podekovani. Nikolovi za zazemi, Petrovi a Nikolovi za nachystani sekci no a "zase" obema pak hlavne za tuny masa, ktere pro nas pripravili - tento jejich cin urcite nezustane zapomenut ;-)

grohl

Fotky ke stažení zde

Pokud máte někdo nějaké dobré fotky mého FTTS, tak mi je kdyžtak pošlete na grohld@centrum.cz

Měch

Fotky dám na Brickshelf - přístupné budou asi až zítra.
Videa pak pošlu jakémukoli zájemcovi o 400MB  ;D
A kdyby někdo měl fotky či video konkrétně mých vozidel (modrá Tatra a zelený Warthog), prosím pošlete mi je na mail: louskam@seznam.cz
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Shmade

Citace od: malý Měch kdy 21.06.2010, 19:52:21
Videa pak pošlu jakémukoli zájemcovi o 400MB  ;D

Hlásím se jako zájemce, nahraj to prosím někam jako grohl a nahoď link. Díky.

Citace od: grohl kdy 21.06.2010, 19:18:08

Pěkné fotečky, dík.

grohl

grohl

Bery

Nádherné video a skvělé fotky :). Ta moje budka byla zajímavá, jsem ani nevěděl že auto takhle poskakovalo. :)

eNTy

To video vypadá jak výběr neúspěchů  ;D

grohl

To asi jo, ale když já jsem kromě těch pádů v první sekci nenatočil nic zajímavýho.

Měch

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Petr43

Díky za super závody a i organizace byla skvělá :)

Bery

Taky děkuji, hlavně za sekce nebyli tolik složité, takže se mi závod moc líbil. :D

peter

Třetí závod z překrásné lokality u města Kadaň je úspěšně za námi a tak se letošní podnik LTTT přehoupl do své druhé poloviny. Třetí závod byl opět velmi náročný, což se ukázalo u několika posádek, kterým se moc nevedlo. Sekce byly tentokráte postaveny s velkým důrazem na techniku jízdy. Záměr se povedl, jelikož tzv. budek moc nebylo a většina posádek sekce projela. Toto se také projevilo i na celkovém času závodu, kdy soutěžící se svými vozy na závodě strávili více než 7 hodin.

Na webu LTTT byly zaktualizovány tabulky celkového pořadí a samozřejmě přidány kompletní výsledky ze třetího závodu. Ještě jednou tak děkuji všem závodníkům a samozřejmě také divákům, kteří se v hojném počtu přišli podívat. V neposlední řadě gratuluji třem nejlepším jezdcům jak v kategorii P tak S1.

Kategorie S1   Kategorie P
1. Ass   1. Ass
2. Malý měch   2. Malý měch
3. Grohl   3. Shmade

Na závěr si opět dovolím požádat všechny ty, kteří během závodu pořídili jakékoliv fotografie, aby mi je buď zaslali na Email, nebo v případě většího množství nahráli někam na web, odkud je bude možné stáhnout. Opět z nich poté udělám výběrovou LTTT galerii na BS - moc děkuji.

Shmade

Taky díky za závod, sekce byly podle mě tentokrát tak akorát obtížné, poslední sice vypadala hodně těžce, ale nakonec se autům i řidičum dařilo ji zdolat vesměs úspěšně. Za sebe mám radost, že se osvědčilo auto, a že se nevyskytly žádné technické potíže. Taky průjezd sekcemi mi dělal radost, teda krom 2. kdy jsem se obrovskou chybou vjetím do mlíka hned po první brnace připravil o lepší výsledek. Mluvím teda o S1, P jsem zajel standartně poslední, nevím čím to. Možná postavim nový vůz, tento očividně po 3 posledních místech nestačí. :)

grohl

Taktéž díky za super závod. Fotky dodám v průběhu týdne. Teď jdu (jak jinak) pracovat :)

grohl

Uloz.to mi dneska nějak nejede, takže jsem zmenšoval a nakonec nahrál fotky sem

grohl

Žádná další fota nebudou? Co Assův kámoš?