(vlastní) Royal Castle

Založil Marťan, 21.07.2006, 11:47:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťan

Konečně jsem měl více času na to, abych mohl něco většího postavit. Tak jsem se pustil do stavby nového castle pro moje Royal rytíře a vzniklo z toho toto...
hrad obsahuje tajné východy,vězení,cvičiště pro vojáky,přístav,skladiště zbraní,královská komnata,pasti...a další...hodil jsem zde pár fotek na ukázku, zbytek bude na mém webu.

MwK

Uuuuuuuu :o :D!Je to neobvikle,spracovanie je skvele a je to pomerne neotrepany napad (chcem povedat ze kazdy hrad je jedinecny ;))...ale toto je vazne dobre! :D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Marťan

Díky moc  :D, snažil jsem se tam vložit co nejvíce prvků a udělat co nejvíce detailů....vždycky jsem chtěl nějaký pořádný castle a teď se mi konečně splnil můj sen  :) ...ocením všechny vaše další návrhy co případně přidat či změnit na hradu..

Raistlin M

Má to krom tajných východů i nějaký oficielní? :P ::) ;) ;D ;D

myth

Citace od: Raistlin M kdy 21.07.2006, 12:24:10

Druhá fotka odspodu 8) ;D :P .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

tazzy

wow, krása ještě by se někde vzadu dobře vyjímal nějaký pěkný přístav ;)

Marťan

Citace od: myth kdy 21.07.2006, 12:25:13

JJ, přesně tak, hlavní vchod to má a dost velký... ;)
pak na bližších fotkách bude vidět více...

MwK

Citace od: tazzy kdy 21.07.2006, 12:28:46
To už je asi z iného súdka... ::)
Ale napadlo mi niečo podobne...že ani vodná priekopa by nebola zla... >:D

Marťan

Ten přístav je dobře vidět na čtvrté fotce shora.Nedal jsem tam sice modrou baseplate k tomu, ale je tam takové molo....to naznačuje jako menší přístav.... ;)

MwK

Citace od: Marťan kdy 21.07.2006, 12:33:21

Ten přístav je dobře vidět na čtvrté fotce shora.Nedal jsem tam sice modrou baseplate k tomu, ale je tam takové molo....to naznačuje jako menší přístav.... ;)
Preco to nevidím  ???

Raistlin M

Citace od: Marťan kdy 21.07.2006, 12:31:06

Jj...vchod. Nebyla by u takového hrdu lepší pořádná brána, nebo alespoň pořádný vrata. Tyhle "sériovky" od stodoly se mi tam moc nehodí a taky je to dost skovaný. Spíš to vypadá jako další tajnej, jen je hlídanej;)

Jinak se mi to líbí.   :)

Marťan

Citace od: Raistlin M kdy 21.07.2006, 12:47:42
Citace od: Marťan kdy 21.07.2006, 12:31:06

Jj...vchod. Nebyla by u takového hrdu lepší pořádná brána, nebo alespoň pořádný vrata. Tyhle "sériovky" od stodoly se mi tam moc nehodí a taky je to dost skovaný. Spíš to vypadá jako další tajnej, jen je hlídanej;)

Jinak se mi to líbí.   :)

No asi máš pravdu, ale z čeho je pak udělat? To by tam musel být nějaký padací most nebo tak něco, nevím jestli se dělaj větší dveře než tyto... ???
Nebo potom nějaké dvěře posbíjet s velkých kostek... ::)

Marťan

Citace od: MwK kdy 21.07.2006, 12:35:27
Citace od: Marťan kdy 21.07.2006, 12:33:21

Preco to nevidím  ???

Tady toto by měl být ten přístav, teda alespoň stavěl jsem to pod tou doměnkou .... ;D     chybí tam k tomu ale ta modrá baseplate, to jsem už tam nedával, protože by to bylo už moc velké a skoro nepřenosné....můžu to ale ještě k tomu dostavět pokud mi na to vyjdou kostky...už jich totiž moc nemám, všechno mi sežral ten hrad....i ty zákopy by byly fajn, ale kostky nejsou... :-\

MwK

Raistlin M

Já jsem si na poslední soutěž v "kostkyhospodě" udělal dveře z velkejch plates (ke garáži, ale byly i tak velký). Na to se dá i pak pěkně nacvakat nějakej ornamentík a tak ;)

Cavelon

Citace od: Marťan kdy 21.07.2006, 12:51:37
No asi máš pravdu, ale z čeho je pak udělat? To by tam musel být nějaký padací most nebo tak něco, nevím jestli se dělaj větší dveře než tyto... ???
Nebo potom nějaké dvěře posbíjet s velkých kostek... ::)

Máš tam toto: Door 1 x 5 x 10 Curved Top ?

Marťan

No jo no...ale tyto dílky nemám => dveře
Jinak co říkáte na provedení pastí? Nechal jsem se inspirovat hrou Stronghold 2, tam se v hradech přímo vyžívám a jsou tam super věci....
Pokusil jsem se udělat něco jako padající klády a pak hořící olej....

Llevelyn

Marťane.. ty si úplně říkáš o pochvalu  ;D ;D ;D pasti, pasti pastičky jsou moc fajn. Mají i nějaké ovládání?
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Marťan

Citace od: Llevelyn kdy 21.07.2006, 13:03:30
Marťane.. ty si úplně říkáš o pochvalu  ;D ;D ;D pasti, pasti pastičky jsou moc fajn. Mají i nějaké ovládání?

No to jsem zatím ještě moc nepromyslel, chtělo by to něco jako samootáčecí plošinu, která by spadla zatáhnutím provázku nebo tak něco. To u těch sudů by to možná šlo udělat, ale u toho oleje to nevím, pořádně ta mísa nešla ani přichytnout...kdybych to chtěl udělat nějak otáčecí, tak by mi to zabralo asi hodně plochy abych to tam všechno narval... ::) ???

muzzo

První přístavní molo s cimbuřím co vidím  ;D Spíš by tam místo těch hradeb měl být nějaký jeřáb, ale celkový dojem stavby je pozitivní.

Marťan

Citace od: muzzo kdy 21.07.2006, 14:18:22
První přístavní molo s cimbuřím co vidím  ;D Spíš by tam místo těch hradeb měl být nějaký jeřáb, ale celkový dojem stavby je pozitivní.

;D dobrá připomínka...jdu to opravit.... ;)
trošku jsem se bál, aby tam pak nepřátelé neměli lehký přístup (tak jsem to ohradil i tam), ale přece je to jenom myšleno jako přístav, tak to jdu zrušit... ;D

muzzo

Tak dej za to molo ještě jednu bránu, aby se Ti tam nikdo nemohl vylodit.  ;)

Marťan

Citace od: muzzo kdy 21.07.2006, 14:28:28
Tak dej za to molo ještě jednu bránu, aby se Ti tam nikdo nemohl vylodit.  ;)

very low brick....chybí lego... :-\....udělám to jinak,pak sem hodím foto..
zase moc rozšiřovat už to nechci, protože pak se mi to nevleze do skříně.... ::)

tazzy

hh, nevím jestli to je účel nebo ne ale celkem se mi líbí "jeskyně" pod molem, mohla by v tom žít nějaká příšera a obyvatelé hradu by mohli popravovat zrádce tím že je k ní hodí >:D A taky mi chybí u přístavu nějaká ta loďka nebo vandrák co chytá ryby :D 

Marťan

Citace od: tazzy link=topic=6759.msg37810#m
sg37810 date=1153487195

hh, nevím jestli to je účel nebo ne ale celkem se mi líbí "jeskyně" pod molem, mohla by v tom žít nějaká příšera a obyvatelé hradu by mohli popravovat zrádce tím že je k ní hodí >:D A taky mi chybí u přístavu nějaká ta loďka nebo vandrák co chytá ryby :D 

:D příšera? (good idea) no sedla by tam třeba chobotnice, ale toto roztomilé zvířátko nevlastním....jak to někde uvidím tak to koupím a dám ji tam....jinak loďky mám, ale nejsou ještě kompletní, ale pracuje se na tom  ;)....pak sem hodím foto.

Marťan

tak jsem hodil slibované detaily na web....     http://www.lego.ic.cz/page8.html

Llevelyn

a nechceš tam spáchat vodního draka?

peter

Citace od: Marťan kdy 21.07.2006, 14:33:18very low brick....chybí lego... :-\

Nechápu ??? Tady si stěžuješ, že nemáš dílky a přitom zde prodáváš set 6036. Tomu opravdu nerozumím ???
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

tazzy

Citace od: Llevelyn kdy 22.07.2006, 07:45:47
a nechceš tam spáchat vodního draka?

Jo ty příšery z vikingů by tam pasly skvěle, nebo ještě ten bazilišek (či co to je) z hp by se skvěle vyjímal (ale musel by jsi buď zvětšit jeskyni nebo zmenšit monstrum)

Llevelyn

Vikingskej pididrak je skladnej..hlavu můžeš leckde prostrčit.. >:D