KILOWARE

Založil Llevelyn, 12.07.2006, 10:17:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Llevelyn

Kilowerařova noční můra...

Tak nám došlo 13 kilo od chlápka, co má zrušenou registraci na e-bay. Hlavně že došlo, že...
Ale takovou směsku jste neviděli..stručný popis
několik skleněných kuliček
5 kamenů velikosti pinpongáče a menších
taška olámanýho echt špinavýho bordelu / plná igelitka/
3 odrbané návody
lot of Playmobil
něco málo lega
ještě méně poněkud vzácných dílků
5 obyč tužek a jedna zlomená voskovka
papírky od bombonů, psí chlupy, prach a špína
věci z Kindervajec
kusy dřeva

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

MwK

Tomu sa hovori ZAHRADNY MIX!!! ;D ;D ;D
Platili ste za to nieco? >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Cavelon

Citace od: Raistlin M kdy 02.01.2006, 23:56:15
To Lego bylo opravdu v "prazvláštním" stavu + se chlapík dopustil lehkého podvodu. Stáhnu si nějaká zajímavá fota + info z ebaye a udělám tu o tom článek. Teď zrovinka dokompletovávám jeden velmi pěkný kiloware, tak na to nemám čas.

Bolo to horšie ako vtedy? :P

myth

Citace od: Cavelon kdy 12.07.2006, 11:03:54
Citace od: Raistlin M kdy 02.01.2006, 23:56:15
To Lego bylo opravdu v "prazvláštním" stavu + se chlapík dopustil lehkého podvodu. Stáhnu si nějaká zajímavá fota + info z ebaye a udělám tu o tom článek. Teď zrovinka dokompletovávám jeden velmi pěkný kiloware, tak na to nemám čas.

Bolo to horšie ako vtedy? :P

To mi pripomína, že ešte nebol uverejnený dlhosľubovaný príbeh o zlom kiloware 8) :P .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

cembry

Ja taky dlouho cekam na slibovany povidani o spatny zkusenosti s KW. Zatim aspon prosim o foto tohodle pravdepodobne unikatniho mixu.

Llevelyn

Už je to přebraný... můžu tedy vyfotit jen zbylý bordel, lego se pere. Raději jsem to rychle šupla umýt, bo by mi to začlo pochodovat  ;D ;D ;D

Jdu vyfotit várku, co se nevlezla do pračky. >:D

Llevelyn

Tady je.. fotomiska je cca 3kg bordelu na vyhození.
Nebylo to horší než bordel z Hamburku, možná už jsme si zvykli a bereme kiloware jako dílky, tehdy jsme byli natěšení na sety.

Ano, tenhle kw jsme platili. Zatím nám nikdo nic zadarmo neposlal... ;D

***Banana.com

Citace od: Llevelyn kdy 12.07.2006, 10:17:01
Kilowerařova noční můra...

Tak nám došlo 13 kilo od chlápka, co má zrušenou registraci na e-bay. Hlavně že došlo, že...
Ale takovou směsku jste neviděli..stručný popis
několik skleněných kuliček
5 kamenů velikosti pinpongáče a menších
taška olámanýho echt špinavýho bordelu / plná igelitka/
3 odrbané návody
lot of Playmobil
něco málo lega
ještě méně poněkud vzácných dílků
5 obyč tužek a jedna zlomená voskovka
papírky od bombonů, psí chlupy, prach a špína
věci z Kindervajec
kusy dřeva

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

KUA KDYŽ SLYŠÍM, CO ZA HNŮJ JSEM VEZL V AUTĚ, UŽ VÍM, PROČ MNĚ POŘÁD NĚCO KOUŠE V SEDAČKÁCH ;D

Llevelyn

No byly u toho ještě nějaký podivné tabletky.. buď rád, že tě s tím nelapli na Grenze  :P
nebo, že by to bylo "ušulumprotišakalum" ?  ;D ;D

***Banana.com

No, je pravda, že bégesáckej hund docela řval, ale bégesák se asi díval na fotbal.. ;D

Raistlin M

Dodávám, že poslední dílky byly omatlány čímsi, co připomínalo starší čokoládu a používal jsem tedy ke třídění i toaletní papír. Ještě teď mám z toho pupínky. ;D

lordvader

No řekl bych že z toho důvodu jsou na e-bayi hodnoceni toho ktereho prodejce, prostě bych nikdy nekupoval od maníka, co nemá žádná hodnocení, nebo hodně negativních (asi těžko si tam smaže účet po každém podrazu a u nového bude mít pozitivní hodnocení).

Problem je ze ted ho nemuzete reportnout, napiste alespon na e-bay stiznost, hodte tam odkaz na kupovane zbozi (urcite mate v mailu nebo v paypalu), at si toho manika dohledaji podle IP adresy a daji mu zbozi k nahrade (pripadne pokud jste platili pres Paypal, tak ten vrati na zaklade stiznosti penize a po prodejci je bude vymahat soudne). Ale nevyhazujte ten crap, vratte mu ho...

Llevelyn

Nebudu se s tím takto sr*ť... přeberu ten bordel, tužky k tužkám, Playmobil prodám, šutry ke kytkám, bebechy z Kinderek do sbírky, rozlámanej bordel recyklovat, ožraný kostky cizím dětem...

Než bych cokoliv vyhádala je ze mě senilní stařena / jedovaté poznámky si nechte od cesty  ;D ;D/ navíc nelze dokázat, že v krabici bylo toto, nenatáčím to průmyslovou kamerou. Když on bude tvrdit, že poslal prvotřídní zboží, jak dokážu opak?? >:D

Jak říkám, jsem ráda, že vůbec něco přišlo... ::)

otaznik

Citace od: Llevelyn kdy 12.07.2006, 20:07:37
Nebudu se s tím takto sr*ť... přeberu ten bordel, tužky k tužkám, Playmobil prodám, šutry ke kytkám, bebechy z Kinderek do sbírky, rozlámanej bordel recyklovat, ožraný kostky cizím dětem...

Než bych cokoliv vyhádala je ze mě senilní stařena / jedovaté poznámky si nechte od cesty  ;D ;D/ navíc nelze dokázat, že v krabici bylo toto, nenatáčím to průmyslovou kamerou. Když on bude tvrdit, že poslal prvotřídní zboží, jak dokážu opak?? >:D

Jak říkám, jsem ráda, že vůbec něco přišlo... ::)

Ale takto si ten dotyčný řekne, jak mu to pěkně vyšlo.... Což taky není dobře.