Průzkumníci džungle

Založil JanDavid, 11.08.2026, 18:37:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

JanDavid

Ahoj, jsem tady nový, tak prosím, buďte milosrdní! ;)

O prázdninách jsem si našel trochu času a ze setů, které jsem postupně dostával od rodičů a kostek, které jsem dokoupil, jsem si postavil můj vysněný MOC džungle. Inspirací mi byl jeden obrázek ze zadní strany jednoho katalogu. Ještě musím říct, že jsem měl tak trochu omezený rozpočet, tak mi odpusťte tu nedodělanou zadní část vodopádu. Budu moc rád za vaše názory.
MOC builder

Pool

Jako první dílo určitě dobré. Stromy, skály a ta drobná zeleň je i dobře propracovaná, na vodě a půdě je ovšem znatelný ten nedostatek dílků.

peter

Za mne je to naprosto v pohodě a není třeba se nijak omlouvat. Každý jsme nějak začínali a nějak jsme se za mnohá léta změnili. Když se podívám na své staré modely a dnešní, tak je to opravdu propastný rozdíl.

Tvůj model se mi opravdu líbí a když mi bylo co tobě, tak bych to jistě neudělal lépe. Pokračuj a uvidíš, že každý model bude lepší. Důležité je vydržet a učit se z nezdarů a zároveň se hned nesnažit mít to, co staví už vystavění mazáci. I ti někdy začínali ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Za mě pěkné, určitě si s tím lze skvěle hrát! Sám víš, co zlepšit / rozšířit pro příště.
A doplň si profil.

PaJaS

Ahoj, také jsem názoru, že naprosto v pohodě. A určitě máš v hlavě ještě plno dalších nápadů jak tu stávající džungli dál upravit, rozšířit, doplnit atd. tak budu držet palce ohledně dalšího rozpočtu ;)

JanDavid

Citace od: Pool kdy 11.08.2026, 19:48:05Jako první dílo určitě dobré. Stromy, skály a ta drobná zeleň je i dobře propracovaná, na vodě a půdě je ovšem znatelný ten nedostatek dílků.

Děkuji moc za příznivý komentář. Ano, o té vodě vím, že by šla udělat lépe a dokonce vím jak. Plánuji ji dále vylepšit, stejně tak půdu.
MOC builder

JanDavid

Citace od: otaznik kdy 12.08.2026, 17:44:21Za mě pěkné, určitě si s tím lze skvěle hrát! Sám víš, co zlepšit / rozšířit pro příště.
A doplň si profil.

Děkuji moc, opravdu si vašich reakcí vážím. Model má spoustu "skrytých" vychytávek. Rozhodně ještě plánuji vylepšení vody, takže se můžete těšit.
MOC builder

JanDavid

Citace od: PaJaS kdy 12.08.2026, 19:14:32Ahoj, také jsem názoru, že naprosto v pohodě. A určitě máš v hlavě ještě plno dalších nápadů jak tu stávající džungli dál upravit, rozšířit, doplnit atd. tak budu držet palce ohledně dalšího rozpočtu ;)

Ano, nápadů mám opravdu hlavu plnou... Snad budu moci poslat další vylepšení. Jinak děkuji moc za komentář.
MOC builder