Hledá se modelář pro Museum of Bricks

Založil sharkabrick, Včera v 19:11:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

sharkabrick

Ahoj,
byla jsem požádána manažerem Museum of Brick o nalezení dalších stavitelů.

Zkusím zde v pár bodech napsat co práce obnáší, v případě zájmu o více info mi napište, zde či soukromě.

- jedná se v 90% o velké MOCi ve velkém měřítku
- muzeum vysloví témata modelů, která aktuálně shání do svých muzeí, dohodnete si téma a velikost modelu - např. chtěli bychom filmovou postavu co skoro každý zná - a vy navrhujete postavy Yoda/Mimoň/Šmoula - až se vybere jedna z postav na kterou si troufáte a která Vás bude bavit
- naceníte si model, od Vás zazní odhad ceny- materiálu + práce a času dodání - nikdo Vás nepeskuje, nedodáváte např. foto každých 14dní, když o měsíc nedodržíte termín nic se neděje, ale je důležité o tom informovat - průběžně se ozvat
- materiál na stavbu - základní kostky na objem a výplň může objednat přímo muzeum, ostatní kostky nakupujete osobně přes BL a necháváte si proplatit
- modely nemusí být lepené, byť muzeum by raději lepené, modely totiž nejsou chráněny před rukami návštěvníků a ty pořád zkouší zda model drží, ale není to podmínkou (z 6tistavitelů 4 lepidlo nepoužívali, bylo by fajn jej ale použít alespoň na křehké/drobné části, či povrchové tile).
- modely zakrýváme tile dílky pro lepší odprášení
- odměnou krom spolupráce (přivýdělku) Vám může být např. možnost levnějšího nákupu stavebnic či nákup dílů z PAB

Kdyby jste se chtěl někdo přidat bude muzeum moc rádo.
V případě dotazů jsem Vám k dispozici
Šárka