MAERSK

Založil Anatyt, 12.02.2026, 13:05:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

MLT

Rades

Je to krása, fakt se mi to líbí.. až do chvíle, než mi došlo, že jsou tam jen a jen samolepky..  >:D

Anatyt

Sú tam aj potlačené diely, ale aj samolepky. Dokonca aj samolepky cez viac dielov. Keby aspoň boli na priehladnej fólii, ale zase sú na pepieri. Do 5 rokov sú zničené.

peter

Citace od: Anatyt kdy 12.02.2026, 17:32:36Dokonca aj samolepky cez viac dielov.

Určitě? Protože toto je už řadu let striktně zákázáno.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Myslel som ten napis MAERSK zboku, ale možno nie.

milanv

Citace od: peter kdy 15.02.2026, 10:12:39

S dovolením odpovím já, protože jsem čirou náhodou našel důkaz v tomto videu (čas 9:50 a pusť si několik vteřin) - dokonce je to tam opakovaně a velmi často: všechny kontejnery v horních řadách mají samolepku přes dvě plate a jednu tile, aby nahoře neměly study, a pak je jedna obří samolepka přes mnoho dílů na každém boku lodi, jak psal Anatyt.

Mimochodem, to video se jmenuje "Nejvíc nenáviděné kroky v návodech LEGO setů" :)

Pán na Žlutém hradě

Robbed

Na tom boku je na 99% modrej Panel 1 x 4 x 2

Anatyt

V Medium Azure, ale áno. ;)

milanv

Citace od: milanv kdy 15.02.2026, 23:15:39
Citace od: peter kdy 15.02.2026, 10:12:39

S dovolením odpovím já, protože jsem čirou náhodou našel důkaz v tomto videu (čas 9:50 a pusť si několik vteřin) - dokonce je to tam opakovaně a velmi často: všechny kontejnery v horních řadách mají samolepku přes dvě plate a jednu tile, aby nahoře neměly study, a pak je jedna obří samolepka přes mnoho dílů na každém boku lodi, jak psal Anatyt.
...až na to, že to je starší stavebnice tytéž lodi - pardon za mystifikaci. Nikdy by mě nenapadlo, že tak úžasně nevhodná předloha se dočká své druhé stavebnice. Ale fakt je, že tato nová verze už nemá samolepky přes víc dílů, aspoň jsem je tam takhle rychle nenašel.
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Tak je to na zakázku firmy MAERSK samozrejme. 8) Aj preto bude pre bežný plebs v predaji len niekoľko mesiacov do decembra.